Рецепти української кухні
Мало що так прикрашає стіл, як ароматні та соковиті гриби. Мариновані білі гриби з часником так і притягують погляди всіх домочадців та гостей за столом. Хочете привернути увагу...
Ви і ваша сім’я любите домашні заготівлі з грибів, не пропустіть рецепт маринованих опеньків з лимонною кислотою. Приготувавши такі гриби на зиму, ви забудете про додаткові приготування до.
Ароматне, ніжне, смачне сало легко приготувати вдома самому. Для цього підготуйте всі можливі спеції та трави, від таких доповнень закуска вийде ще дивовижніше! Справжня смакота!
Засолити сало правильно, щоб воно було м’яким та пряним справжнє мистецтво. Сало в розсолі зі спеціями та часником виходить особливо апетитним. Смачна закуска точно припаде до душі рідним.
Сирні галушки – це швидка, смачна і дуже проста у приготуванні страва, яка урізноманітнить ваш звичний раціон. Паралельно з готуванням галушок, рекомендуємо вам засмажити цибулю із салом і.
Сало п’ятихвилинка отримала свою назву від способу приготування. Саме соління триває 6 днів, а ось варити в розсолі потрібно лише 5 хв. Сало від цього стає м’яким і...
Галушки на кефірі називаються «Полтавськими» і мають дуже приємний і ніжний смак, а також тонкий, але яскравий аромат, який пробуджує апетит «по клацанню пальців».
Сирники на сковороді з рисового борошна – простий варіант смачного та корисного сніданку. У ресторанній сфері переважно намагаються використовувати сир оптимальної жирності близько
Мариноване сало – просто приголомшлива домашня закуска. М’яке, ніжне, пряне і ароматне, так і хочеться якнайшвидше його заготовити і побалувати рідних смачними ласощами!
Пишні сирники в духовці – один із найпопулярніших сніданків в Україні. Найголовніше – правильно обрати сир. Жирність сиру раджу вибирати не нижче 5-9%, такі сирники виходять ніжнішими.
Знаменитий салат анкл бенс із кабачків легко заготовити на зиму, оскільки він добре зберігається і не потребує дорогих продуктів. У нашому рецепті ми пропонуємо самим приготувати томатну пасту.
Смачне апетитне сало з часником можна приготувати сухим способом. Робити це дуже просто, а результат вас приємно порадує. Справжній украънський делікатес! Пальчики оближеш!
Часникові галушки, приготовані з додаванням рум’яного бекону – це неймовірно ароматна і апетитна страва слов’янської кухні, перед якою неможливо встояти навіть при
Сирники з манкою, приготовані за цим рецептом, виходять ніжні, пишні та дуже смачні. Вони чудово тримають форму і не розповзаються. Сирники мають ніжну м’яку консистенцію та насичений сирний.
Цей квас мені дуже нагадує той, який готувала моя бабуся. Він виходить солодким, з легкою кислинкою, дуже ароматний та смачний. У літню спеку він добре вгамовує спрагу і...
Овочеві салати на зиму ідеально доповнять як обідній, так і святковий стіл. Додавання кабачка зробить закуску ще більш ситною та апетитною.
Сало по-українськи виходить неймовірно пряним, ароматним та дуже смачним. Гарна закуска для гостей та сімейного столу. Просто смакота! Як зробити сухе засолювання сала по-українськи
Галушки з цибулею – це традиційна страва української кухні, яка користується величезною популярністю по всьому світу, але це зовсім не дивно! Ніхто не може встояти від апетитних «кульок»,...
Для приготування бурштинового варення з яблук «Білий налив», коли часточки виходять прозорими, цілими та красивими, потрібно знати деякі особливості технології. Для варення беруться
Пишні сирники з сиру на сковороді за класичним рецептом готують практично однаково, хоча сьогодні існує велика кількість рецептів різних класичних варіантів. Та й у кожної господині він свій.