Кавунове варення з гвоздикою
6 год 30 хв2
Готовий десерт має пікантний смак. При бажанні можна додати кардамон, корицю, бадьян. Тоді вже в процесі варіння кухня наповнюється приємним східним ароматом кориці і прянощів.
джем з кавунових кірочок на зиму
1 год 40 хв2
Такий кавуновий джем стане прекрасним доповненням до ранкових тостів, бутербродів, оладок. При бажанні в нього можна додати ківі, ананас, персик та інші фрукти.
Кавунове варення з лимоном
8 год 35 хв1
Ваніль надає кавуновому варенню характерний аромат, а сік лимона приємну кислинку і цитрусовий аромат. При бажанні можна додати сік половини апельсина.
4 год 0 хв1
Деякі господині не беруться готувати кавунове варення, думаючи, що це складно. Але вони глибоко помиляються. Готувати ласощі не складно, головне дотримуйтесь послідовність дій і зазначені рекомендації.
малинове варення без кісточок
2 год 0 хв1
Всім відомо, що в найніжнішої, на перший погляд, Малині є мікро-кісточки, які деяким можуть не подобатися. Якщо ви любитель однорідної консистенції без будь-яких вкраплень, то цей рецепт для.
рецепт малинового варення без варіння
4 год 0 хв5
Неймовірно простий спосіб приготування варення з малини на зиму, який не вимагає навіть його варіння. Інгредієнти такі ж прості, як і в попередніх рецептах: цукор і малина. Готується...
Густе малинове варення з желатином
7 год 0 хв1
Цей рецепт відмінно підійде для тих, хто не любить рідке варення. Желатин робить консистенцію ласощів дуже густою, при цьому, не надаючи впливу на смак. Готується малинове варення в...
варення з малини з цілими ягодами
3 год 5 хв1
Якщо ви шанувальник цілісних ягід малини в варенні, то це рецепт створений спеціально для вас. На початковому етапі все просто: ягоди точно так же з’єднуються з цукром і...
Малинове варення «П'ятихвилинка»
14 год 0 хв1
Цей рецепт малинового варення не складніше попереднього. Єдина відмінність в трохи меншій кількості цукру – воно виходить трохи кислуватим, але від цього ще більш цікавим на смак.
Класичне малинове варення на зиму
13 год 0 хв4
Цей класичний рецепт підійде всім, хто не хоче занадто довго возитися з приготуванням, а смачного варення хочеться. Готується воно настільки просто, що впорається навіть той, хто жодного разу.
45 хв4
Раніше, пам’ятаю, в варення з абрикосів не додавали нічого, крім самих фруктів і цукру. І на смак воно було приємним, його хотілося їсти. Потім почалися експерименти.
густе повидло з черешні
1 год 40 хв2
Повидло виходить густим і добре намазується на булку. Плоди підходять будь-якого забарвлення і сорту. Найсмачніше ласощі виходить з червоної, зрілої черешні, яка володіє солодкою і щільною м’
варення з черешні та вишні
1 год 20 хв4
Незвичайний рецепт займе гідне місце на вашому столі. Солодка черешня ідеально поєднується з приємною вишневою кислинкою. Ласощі можна подавати до чаю і використовувати для випічки.
джем з черешні на зиму в банках
1 год 20 хв1
Джем володіє приємною лимонною кислинкою, яка робить смак благородним. Більше цитруса, ніж зазначено в рецепті додавати не можна, інакше ласощі почнуть гірчити. При дотриманні всіх
4 год 0 хв4
Навіть щільні красиві плоди можуть бути всередині зіпсовані хробаками. Якщо є сумніви в якості продукту, опустіть ягоди в підсолену воду з невеликою кількістю лимонної кислоти.
варення з черешні з корицею
45 хв3
Цей варіант приготування ідеально підійде для кулінарів, які люблять експериментувати зі смаком улюблених страв. Варення з додаванням кориці виходить дивно ароматним, а пряність вигідно
варення з черешні з агар-агаром
3 год 0 хв6
Вища майстерність кулінара – це навчитися, правильно варити варення без кісточок, щоб ягоди залишилися цілими і твердими. Ласощі виходить смачним і ароматним. Доведеться витратити на
Варення з білої черешні без кісточок з лимоном
5 год 0 хв6
З білої черешні варення виходить унікальним. Його бурштиновий колір, схожий на мед, притягує погляд. Аромат викликає бажання швидше спробувати ласощі, а смак – приведе в захват всіх гурманів.
2 год 30 хв6
Це найпростіший і зрозумілий варіант приготування, який підходить для початківців кулінарів. Сироп для варіння варення використовувати не треба. До складу рекомендують додавати ванільний
варення без варки з агрусу, ківі і апельсина
5 год 0 хв3
Ще один рецепт варення без варіння. Для зберігання його так само можна заморозити або розлити по банках. Агрус в поєднанні з ніжним злегка кислуватим смаком ківі і яскравий...