Рецепти других страв з м'яса
Стейки, як правило, готуються з шийно-реберної частини без кістки. Ці частини багаті жировими прошарками. Смажити стейк найкраще на сковороді-гриль. Блюдо виходить соковитим і ароматним
Стейк синьої зубатки на сковороді – це страва, яка готується за лічені хвилини і вражає своїми смаковими характеристиками, що супроводжуються чудовим ароматом, який заповнить все ваше житло ще.
Зі смачної і поживної яловичини виходять кращі стейки. Спробуйте приготувати їх на грилі. Порадуйте себе і близьких яскравою м’ясною вечерею. Доповнити продукт можна овочами або
Для початку вивчіть найпростіший і смачний рецепт свинячих відбивних без всякого кляру або обсипання. М’ясо буде прекрасно просмаженим, рум’яним і збереже всередині себе весь свій сік.
Справжню атмосферу хорошого пивного ресторану можна створити у себе вдома, приготувавши соковитий свинячий стейк за цим рецептом. Подайте його з прохолодним пивом і хрусткою картоплею фрі.
Стейк зубатки, смажений на сковороді – легке і в той же час ситне блюдо, яке припаде до смаку всім любителям морепродуктів. Головний секрет приготування полягає в тому, що...
Найбільш ідеальні м’ясні стейки виходять з мармурової яловичини. Дороге ресторанне блюдо нескладно приготувати в домашніх умовах, якщо використовувати перевірений покроковий рецепт.
Стейк із сьомги на сковороді – це яскрава та смачна ресторанна страва, яка кожен зможе повторити у домашніх умовах. Для цього беріть на замітку перевірений покроковий рецепт нашої...
Якщо у вас є шматок хорошого якісного м’яса і ви не знаєте, що ж таке оригінальне приготувати, адже відбивні і котлети вже приїлися, пропонуємо вам зробити смачні ароматні...
Приготувати вечерю для великої родини — справа непроста та довга. Але я запікаю курячі крильця з рисом у духовці — страва, яку завжди виручає! На приготування витрачаю рівно...
Субпродукти – це моя стихія. Люблю смак печінкового паштету та курячих сердець у клярі. Продавщиці на ринку дивуються, чому всі порядні жінки стоять у черзі за стегнами та...
Човлент — традиційна єврейська страва, яку було прийнято готувати на шабат. Як відомо, Тора наказує заборону роботи в сьомий день тижня в іудаїзмі. Тому раніше по суботах євреї...
Куряче м’ясо можна приготувати різними способами, проте у вигляді запіканки воно виходить особливо ніжним та соковитим. З цим рецептом ви отримаєте не тільки порцію білка, але й чудовий.
Чули колись про кюфт-кебаб? Ця смачна страва дуже популярна в країнах Кавказу, Близького Сходу, Балкан і Середньої Азії. Напевно, слово «кебаб», яке зазвичай означає різні страви зі смаженого.
Якщо ви любите соковите та пряне м’ясо, вам обов’язково варто спробувати мцваді зі свинини. Після цього ви не захочете готувати шашлик в інший спосіб. Адже неймовірно простий метод.
Любов до запечених свинячих ребер моєму чоловікові прищепила його мати. У неї, здається, на кожне свято особливий рецепт. А свої фірмові реберця зі шпинатом моя дорога родичка готує...
Варіантом простого і смачного маринаду для свинячого шашлику може бути у вас маринад на мінеральній воді з цибулею і оцтом або лимоном. Вуглекислий газ мінералки відмінно розпушує волокна...
Хорошим варіантом маринаду для шашлику є лимонно-цибульний маринад, особливо якщо будуть їсти діти. Фруктова кислота лимона добре розм’якшує м’ясні волокна, робить шашлик
Майонез, доповнений столовим оцтом, робить м’ясо шашлику неймовірно ніжним і м’яким, та й при смаженні утворює рум’яну скоринку, що зберігає соковитість м’
Для оцтово-цибулевого маринаду використовують різний оцет, але поряд зі стандартним столовим (коли його просто немає) можна взяти і 70% оцтову есенцію. Її або розводять водою до концентрації 9%,.