Калорійність на 100 грам (кбжу):
0.0 г.
Білки
99.0 г.
Жири
0.0 г.
Вуглеводи
899
ккал
Рис по-китайськи з куркою, овочами і соусом теріякі
1 год 20 хв2
На сковороді обсмажується маринована в соєвому соусі курка. Окремо смажиться болгарський перець з цибулею, баклажаном, стручковою квасолею і часником в соусі теріякі з соєвим соусом.
60 хв4
На сковороді обсмажується курка разом з цибулею, солодким перцем і морквою. Потім туди засипається промитий рис і все заливається водою. Блюдо готується на маленькому вогні 20 хвилин, а.
1 год 35 хв4
На дно форми для запікання засипається рис, зверху викладаються нарізані овочі з сіллю, приправами і курка. Потім все заливається водою, накривається кришкою або фольгою і запікається в духовці.
2 год 5 хв2
Якщо ви не пробували це блюдо, то обов’язково приготуйте і спробуйте. Хрусткі огірочки і ніжні кабачки з часником, морквою і перцем точно сподобаються вашим гостям.
рецепт приготування рулетів з кабачків з сиром
1 год 10 хв10
Закуска відмінно поєднується як з м’ясними, так і з рибними стравами. Якщо вам захочеться трохи урізноманітнити сирну начинку, додайте в неї зелень, часник або свіжий огірок – смак.
60 хв10
Одночасно ніжне, гостре і смачне блюдо з кабачків точно сподобається вашим домочадцям і гостям. Гостроту закусці надає пікантна часникова нотка, легкість і ніжність – поєднання яєць і майонезу.
1 год 10 хв8
Закуска дуже популярна у багатьох господинь завдяки гострому смаку і томатної нотки. Сміливо можете готувати страву великими порціями: воно відмінно збережеться в холодильнику на пару днів і не.
рулетики з кабачків з домашнім сиром
1 год 30 хв16
Рулетики з даного рецептом виходять дуже легкими – ідеальне блюдо для літньої пори з острінкой за рахунок додавання часнику. Рекомендуємо приготувати таку закуску і обов’
1 год 30 хв20
Страви з кабачків дуже “легкі” і добре засвоюються, тому ідеально підходять для дієтичного харчування. Кабачок активно вбирає токсини і виводить їх з організму.
2 год 15 хв20
Для пікантного смаку в рулетики додається часник, кількість якого ви регулюєте в залежності від уподобань. Зелень для рулетиків можна вибрати будь-яку – кріп, петрушку або базилік.
2 год 0 хв8
Овочеві страви в духовці готувати дуже просто. Найкраще взяти соковиті овочі: помідори, баклажани, кабачки, болгарський перець або інші на свій смак. Розкладіть овочі на деко, заправте сметаною і.
2 год 10 хв6
З овочів і сиру можна приготувати легку, але ситну вечерю. Крім того, запечені в духовці овочі зберігають свої корисні властивості і всю соковитість. Розплавлена сирна шапочка зробить блюдо.
овочі в рукаві для запікання
2 год 0 хв6
Ароматні овочі, запечені у власному соку, особливо актуальні в літній період. Спеціальне пристосування, рукав, дозволяє по максимуму зберегти смак і соковитість обраних вами овочів.
2 год 15 хв4
Запікання овочів в духовці у фользі дозволить приготувати їх не пересушуючи. Овочі виходять ароматними, соковитими і дуже смачними.
заготовка з патисонів по-корейськи
2 год 45 хв2
Оригінальний рецепт заготовки патисонів на зиму – по-корейськи. Характерні спеції надають страві східний колорит і смак, закуска відмінно підходить для подачі до міцного алкоголю.
3 год 45 хв6
Смачний і корисний зимовий салат з патисонів можна їсти всю зиму, відкриваючи не тільки для подачі до обіду або вечері, але і в якості закуски на сімейне торжество...
Ікра з патисонів на зиму в банках
1 год 15 хв4
Ікру можна готувати не тільки з кабачків або баклажанів, але і з патисонів. У поєднанні з морквою, томатами і солодким перцем виходить смачний продукт, який можна їсти з...
солянка з капусти з грибами і помідорами на зиму
2 год 30 хв3
Соковита зимова солянка виходить з грибів, капусти і помідорів. Спробуйте простий кулінарний рецепт в домашніх умовах. Порадуйте себе і близьких яскравою закускою.
солянка з ранньої капусти на зиму
1 год 40 хв5
Щоб солянка в банках була хрусткою і яскравою за смаком, готуйте її з молодої білокачанної капусти. Використовуйте кулінарну ідею, щоб урізноманітнити ваші домашні закуски.
солянка з капусти, помідорів і моркви
2 год 30 хв5
Апетитна овочева солянка на зиму виходить з капусти, моркви і помідорів. Частування вийде соковитим і яскравим за смаком. Подавати його можна разом з гарнірами та іншими гарячими стравами.