Калорійність на 100 грам (кбжу):
0.0 г.
Білки
99.0 г.
Жири
0.0 г.
Вуглеводи
899
ккал
Гостра аджика з кабачків на зиму «Пальчики оближеш»
2 год 10 хв1
Кабачкова аджика володіє більш багатим смаком в порівнянні з традиційною з помідорів. Важливим моментом її приготування є використання м’ясорубки, щоб овочі залишилися крупинками.
4 год 40 хв8
Ікру з кабачків можна заготовити на зиму без оцту. Ніжне частування передбачає додавання майонезу і томатної пасти. Подавайте до столу з чорним хлібом, крупами або м’ясними стравами.
2 год 40 хв7
Соковита і апетитна кабачкова ікра виходить з додаванням майонезу і томатної пасти. Таке частування легко заготовити на зиму. Радуйте себе і рідних смачною закускою в будь-який час року.
Кабачкова ікра на зиму з майонезом, томатною пастою, морквою і цибулею
3 год 0 хв5
Яскравий кулінарний рецепт кабачкової ікри на зиму передбачає додавання моркви, цибулі, майонезу і томатної пасти. Апетитна закуска нікого не залишить байдужим. Подавайте її з хлібом або з гарячими.
2 год 50 хв8
Ніжну і танучу в роті кабачкову ікру можна приготувати за допомогою блендера. Цікавий кулінарний рецепт передбачає додавання майонезу і томатної пасти. Використовуйте ідею, щоб урізноманітнити зимові заготовки.
Кабачкова ікра з майонезом, томатною пастою і смаженою цибулею
4 год 30 хв4
Рецепт яскравої домашньої кабачкової ікри – з томатною пастою, майонезом і смаженою ріпчастою цибулею. Частування порадує ніжним смаком і пікантним ароматом.
Кабачкова ікра черезмясорубку з майонезом і томатною пастою
1 год 55 хв3
Ніжна і апетитна кабачкова ікра виходить з використанням м’ясорубки. Додайте в заготовку майонез і томатну пасту. Це робить частування ще більш поживним і яскравим та смачним.
3 год 0 хв5
Хочете заготовити на зиму смачну і поживну овочеву ікру? Використовуйте перевірений кулінарний рецепт на три кілограми кабачків. Порадуйте себе і близьких яскравим і універсальним частуванням.
Мариновані кабачки, як гриби, швидкого приготування
40 хв4
Багато хто любить мариновані грибочки, однак, з приготуванням цієї страви завжди потрібно повозитися. Тому, Вашій увазі представляється рецепт швидких і простих маринованих кабачків
20 хв3
Універсальна і швидка закуска з кабачків з соєвим соусом і часником – простий рецепт, який не займе вас довше, ніж на 5 хвилин. Головний плюс цієї страви полягає...
2 год 27 хв4
Блюдо насичене різними смаками (солодким, кислим і гострим) – це швидкі мариновані кабачки, приготовані в азіатському стилі. Така закуска відмінно підходить, як для сімейної вечері, так і для.
60 хв8
В якості начинки для рулетиків з баклажанів нерідко використовують інші овочі – томати, цибулю, часник або моркву. Виходить поживна і легка закуска, яку можна подати як гарнір до...
1 год 25 хв6
Рулетики, приготовані за цим рецептом, призначені для тих, хто не вважає блюдо без м’яса повноцінним. Спеції-коріандр, лавровий лист і часник – додають страві пікантності і насиченості смаку, а.
2 год 15 хв4
Під час приготування рулетиків з баклажанів на сковороді можна не переборщувати з кількістю олії: обсмажені скибочки овочів розм’якшуються швидко і набувають бажану форму.
50 хв6
Приготовані за даним рецептом баклажанні рулетики мають приємну гостринку, добре підходять в якості закуски до алкогольних напоїв, тому їх рекомендується подавати до святкового столу
50 хв8
У начинку за цим рецептом додають моркву, і блюдо набуває літню свіжість, а також користь. При підготовці баклажанів їх умочують в борошні і тільки після цього смажать, однак...
Рулетики з баклажанів з плавленим сиром і часником
1 год 10 хв6
Легкий і швидкий рецепт приготування баклажанних рулетиків з сирною начинкою. Плавлений сир робить блюдо більш ніжним, але важливо загортати начинку в остиглі скибочки баклажанів, щоб
Рулети з баклажанів з майонезом, сиром і часником
60 хв6
У начинку за цим рецептом крім звичного твердого сиру і часнику кладуть дрібно порубане відварене куряче яйце. Блюдо стає більш ситним. Щоб поліпшити смак таких рулетиків, краще брати...
45 хв8
Оригінальний рецепт рулетиків з баклажанів, в начинку яких додають свіжі помідори і сир фета. Для цієї страви краще вибирати соковиті м’ясисті помідори з насиченим смаком, щоб закуска вийшла.
рулетики з баклажанів з помідорами, сиром і часником
60 хв3
Баклажани добре поєднуються з томатами: блюдо виходить по-літньому свіжим і ароматним. Насиченість смаку можна регулювати кількістю часнику в майонезно-сирному соусі: якщо хочеться