запіканка з кабачків і цвітної капусти
1 год 40 хв4
Яскрава і цікава за смаком запіканка для домашнього меню – з кабачків і цвітної капусти. Блюдо вийде з яскравою рум’яною скоринкою. Підходить для сімейних сніданків і обідів.
40 хв6
Пропонуємо вам найпростіший і смачний рецепт приготування кабачкових оладок. Склад інгредієнтів складається і мінімального списку продуктів, а смак страви виходить дуже натуральним.
запіканка з кабачків, фаршу і помідорів
1 год 40 хв6
Ситну запіканку для домашнього обіду або вечері можна приготувати з фаршу і соковитих літніх овочів. Оцініть яскраву кулінарну ідею з додавання кабачків і помідорів.
1 год 40 хв1
Рум’яна овочева запіканка стане родзинкою вашого домашнього столу. Урізноманітніть звичне меню простим рецептом з кабачків і картоплі. Соковите частування обов’
1 год 15 хв1
Помідори з цибулею шарами на зиму готуються багатьма господинями. Ця закуска смачна при різних варіантах маринаду, а сформована в банках з чіткими шарами помідорних часточок і цибулевих кілець,.
55 хв1
Варіант заготовки помідорів часточками з цибулею і рослинною олією на зиму дуже зручний, коли у господині залишаються великі томати, які не вміщаються через шийку в стандартні банки.
Запіканка з кабачків з фаршем в духовці
1 год 10 хв4
Рум’яну і ніжну запіканку можна приготувати з кабачків і м’ясного фаршу. Поживне частування підходить для сімейного сніданку, обіду або перекусу. Оцініть простий і смачний рецепт.
Помідори по-чеськи з цибулею
55 хв1
Рецепт приготування помідорів по-чеськи з цибулею є варіантом маринування томатів часточками з цибулею і часником, а іноді з солодким перцем і зеленню. Заготівля пікантна, найсмачніша і схожа на.
2 год 0 хв1
Хорошим варіантом заготовки помідорів часточками з цибулею буде доповнення їх часником. Ці два пряних овоча в тандемі, як помідори, так і маринад роблять більш ароматними і смачними.
Солодкі мариновані помідори з цибулею
1 год 15 хв1
У цьому рецепті вам пропонується приготувати солодкі мариновані помідори часточками з цибулею. Співвідношення солі з цукром в маринаді беремо 1:2, хоча солодкість можна на свій смак збільшити, але.
40 хв1
Часточки помідорів з цибулею на зиму в цьому рецепті готуємо по найпростішому, але перевіреному і надійному варіанту. Вибираємо неперезрілі помідори м’ясистого сорту, щоб в гарячому
3 год 20 хв8
Полуничний торт з кремом-чіз-десерт смачний і затребуваний. У цьому рецепті готуємо крем на сирі з цукровою пудрою, що зменшує солодку нудотність торта, а густа текстура дозволяє акуратно вирівняти.
3 год 0 хв12
Торт з красивим ім’ям “Молочна дівчинка” останнім часом став досить популярним серед інших тортів, і це ім’я пов’язане з німецьким виробником згущеного молока.
3 год 0 хв12
Шоколадний торт з полуницею – це кондитерський шедевр, перед яким ніхто не залишиться байдужим. Готують такі торти за двома варіантами: з випічкою коржів і без неї. У цьому...
45 хв12
Варіант полуничного торта на основі бісквітного тіста буде у вас відмінним десертом не тільки до сімейного столу, але і відмінно доповнить будь-яке свято. Бісквітні коржі готуємо на основі.
1 год 15 хв4
Класичне поєднання простих продуктів – картопля і гриби, а блюдо виходить ситним і дуже смачним, та й готується просто і швидко. Картоплю нарізаємо по-селянськи, тобто часточками, і в.
1 год 15 хв4
Паприка добре поєднується з картоплею, надає їй насиченість кольору і особливий смак, особливо якщо взяти паприку копчену. У цьому рецепті запікаємо картопляні часточки в паніровці з паприки і.
1 год 10 хв1
Хорошим і смачним варіантом приготування картоплі як гарніру або самостійного блюда буде у вас картопля, запечена часточками в сметано-часниковому соусі. Сметана робить картоплю соковитою, м’
рецепт картоплі часточками, запеченої у фользі
1 год 10 хв6
Запечена у фользі картопля завжди виходить м’якою, соковитою і ароматною за рахунок обраних приправ. Для запікання виберіть картоплю щільну і яка розварюється, щоб вона зберегла форму в готовій.
1 год 15 хв4
Ошатний і з дивовижним смаком салат на основі пекінської капусти, кукурудзи і креветок – блюдо популярне як на святковому, так і на дієтичному або повсякденному столі. Його відрізняє...