Інгредієнти: Масло
Додайте до брокколі трохи печериць – і суп-пюре проявить вже зовсім інший смак. Щоб посилити грибну нотку, печериці попередньо обсмажуємо. Подавайте суп з пшеничними сухариками і зеленню –.
Простий рецепт овочевого супу всього з трьох інгредієнтів – брокколі, кабачки і ріпчастої цибулі. Для ситості і смакових відтінків також додамо кедрові горішки, оливкову олію та італійські трави.
Сир дуже добре гармонує з брокколі. У цьому рецепті додамо сир і в суп, і подамо до супу окремо трохи сирного соусу в якості прикраси – він добре...
Брокколі – ідеальний продукт для дієтичного харчування. При своїй низькій калорійності вона містить величезну кількість вітамінів, мінералів, цінної клітковини. Пропонуємо приготувати
Цікавий варіант страви для любителів кремових супів. Крім брокколі і цвітної капусти кладемо також фенхель – його характерний смак і аромат тільки прикрасить капустяний суп.
Тануча в роті текстура, густа консистенція, ніжний смак і пікантний аромат – таким виходить цей суп. Для густоти додамо трохи картоплі, для м’якості смаку – вершки. А щоб...
Солодку кукурудзу Бондюель пропонуємо зварити в качанах. Листя з качанів знімаємо і кладемо в каструлю разом з кукурудзою – так буде смачніше. Чим старше Кукурудза, тим більше час...
Пропонуємо витратити трохи більше часу на підготовку кукурудзи до варіння, попередньо замочивши її, а потім зварити її з додаванням вершкового масла – ви не повірите, наскільки це змінює...
Зварена в молоці Кукурудза, виходить більш ніжною і солодкою. Важлива умова-качани повинні бути молодими, жовтого кольору. Бажано, щоб між часом збору і початком варіння пройшло якомога менше часу.
Приготувати кукурудзу можна і в пароварці. Корисних речовина збережеться більше, так як вони не підуть в відвар. В ідеалі готувати на пару потрібно молоду кукурудзу – вона вариться...
Якщо у вас є качани свіжої кукурудзи в листі, спробуйте приготувати їх в мікрохвильовці. Це швидко, простіше, ніж варіння, і дуже смачно. Кукурудзу бажано використовувати молоду: вона, звичайно,.
Варіння кукурудзи в мультиварці, за великим рахунком, нічим не відрізняється від варіння на плиті в каструлі, проте багато хто стверджує, що зернятка виходять соковитіше і смачніше за рахунок.
Найкраще доповнення до соковитої вареної кукурудзи – це сіль, яка вигідно відтіняє солодкість зерняток, і вершкове масло, яке підкреслить ніжний кукурудзяний смак.
Час варіння кукурудзи безпосередньо залежить від ступеня її зрілості. Кукурудзу світлу, молочної стиглості, свіжозірвану варимо не більше десяти-п’ятнадцяти хвилин.
Закуска родом з Італії – запечені баклажани з молодим пармезаном і соковитими томатами. Приготувати таку страву можна в домашніх умовах без витрати безлічі зусиль і часу. Рецепт дуже...
Прекрасна закуска для літніх пікніків з шашликами – закуска, приготована з сезонних стиглих овочів. Готувати дане блюдо рекомендується саме з домашніх овочів, так як саме вони самі ароматні.
Баклажани – дуже універсальний овоч, з якого роблять і ікру, і рулетики і консервацію. Але зараз ми зупинимося на оригінальній закусці “Тещин язик”, яка прикрасить будь-який святковий стіл.
Пікантна, але в той же час проста і «швидка» закуска з сезонних овочів, а саме кабачків і баклажанів, відмінно поєднується з різними гарнірами і м’ясом. З приготуванням цієї...
Ефектна і оригінальна закуска, приготована з овочів, з легкістю може прикрасити стіл своєю незвичайною подачею. В даному рецепті можна використовувати будь-який сир, який ви любите
Класична грузинська закуска, на приготування якої піде не більше півгодини, проте результатом ви точно будете задоволені! Баклажани і помідори, болгарський перець, приправлені часником