Калорійність на 100 грам (кбжу):
1.3 г.
Білки
0.1 г.
Жири
6.9 г.
Вуглеводи
32
ккал
Салат з квасолі з овочами на зиму
10 год 0 хв4
Квасоля з овочами, яку Ви заготовите на зиму, можна їсти не тільки як вітамінний смачний салат. З неї вийде відмінний наваристий суп або заправка до другої страви, наприклад,...
грибна ікра з рижиків на зиму
2 год 40 хв16
Чудовим грибним смаком можна насолоджуватися цілий рік, якщо потрудиться восени і заготовити грибну ікру з рижиків. Це універсальна закуска, яка прикрасить ваш стіл і урізноманітнює меню.
Грибна ікра з печериць без стерилізації
1 год 20 хв1
Завжди приємно відкрити баночку грибної ікри взимку. Не біда, якщо не вийшло закатати її на зиму. Грибну ікру можна зварити в будь-який час року зі свіжих печериць.
Ікра грибна на зиму з часником
2 год 0 хв5
У дуже врожайні на гриби роки можна закатати не тільки найпопулярніші мариновані гриби в маслі, але і зробити більш цікаві закачування. Наприклад, ікру з грибів. Це універсальна закуска,...
Грибна ікра через м'ясорубку з морквою і цибулею на зиму
2 год 10 хв10
Для приготування грибної ікри підходять практично всі види грибів. Особливо ароматною вона виходить з лісових грибів. Тому сміливо можете збирати в лісі всі підряд їстівні види.
Борщова заправка без оцту на зиму
2 год 50 хв4
Рецепт заготовки не вимагає додавання ні лимонної кислоти, ні оцту. Всі овочі варяться в томатному пюре без попереднього обсмажування з додаванням цукру, щоб повністю розкрити смак овочів.
10 год 50 хв4
З квасолею заправка виходить ще більш ситною і не вимагає додаткових зусиль, наприклад, варіння м’яса. Готовий борщ наваристий, густий, володіє красивим насиченим кольором.
2 год 20 хв2
Щоб борщова заправка вийшла ще більш насиченою і смачною, спробуйте приготувати її в автоклаві. Ви заощадите масу часу і будете на 100% впевнені, що ваші закрутки збережуться.
2 год 35 хв3
За даним рецептом ви досить швидко приготуєте заправку для борщу, так як овочі не потрібно обсмажувати – тільки зварити в свіжому вигляді. Крім часу, витраченого на обробку овочів,...
ецепт приготування Борщової заправки з капустою на зиму
3 год 45 хв6
У процесі приготування заправки приділіть особливу увагу нарізці овочів – від цього багато в чому залежить якість і смак вашої заготовки. Також не бійтеся додавати в блюдо зелень...
4 год 5 хв2
Важливе правило приготування смачної заправки полягає в свіжості овочів. Ні в якому разі не використовуйте продукти з ушкодженнями, щоб не витратити даремно час і сили.
2 год 10 хв4
Досить простий рецепт заготовки для борщу. Заправку можна використовувати не тільки для приготування наваристого і насиченого першого блюда, але і в якості салату.
Борщова заправка з буряком і морквою в банках
3 год 10 хв2
Рецепт борщу складений з достатньої великої кількості овочів. Він багатий вітамінами і дуже корисний. Крім того, в готовому вигляді борщ виходить дуже насиченим і смачним.
Салат "Кубанський" з капусти з болгарським перцем на зиму
3 год 0 хв10
До нарізаних овочів додається сіль, цукор, лавровий лист, перець горошком, рослинна олія і частина оцту. Все перемішується і залишається на годину при кімнатній температурі.
Салат з капусти, перцю, помідорів і моркви на зиму
3 год 0 хв25
До нарізаної капусти, томатів, перцю, цибулі і моркви додається подрібнений кріп і петрушка. Все перемішується і туди додається лавровий лист з сіллю. Далі салат вариться 15 хвилин, до.
салат з капусти перцю моркви і цибулі на зиму
72 год 20 хв50
До нарізаної капусти, моркви, цибулі та перцю додається сіль, цукровий пісок, оцет і соняшникова олія. Все добре перемішується і розкладається по банках. Салат залишається при кімнатній температурі на.
салат з капусти моркви і болгарського перцю на зиму
1 год 50 хв20
До нарізаної капусти, моркви, цибулі і болгарського перцю додається цукор, сіль, рослинна олія і оцет. Все розкладається по чистим банкам, стерилізується і відправляється на зберігання.
Як зварити готові заморожені голубці в каструлі
50 хв12
Голубці – це ідеальне в усіх відношеннях блюдо, воно смачне, ситне і його можна приготувати про запас і заморозити. Таким чином у вас в морозилці будуть домашні напівфабрикати,...
1 год 50 хв10
Голубці являють собою конвертики з капустяного листя з начинкою з м’ясного фаршу. Готуються вони за певним рецептом в сметанному або томатному соусі. Блюдо завжди виглядає апетитно і смак.
2 год 35 хв4
Голубці – улюблене багатьма блюдо. А для особливо ледачих є спеціальний рецепт ледачих голубців. Готувати їх простіше, ніж класичний варіант голубців, але за смаком вони нітрохи не гірше.