Рецепти десертів
Поласувати домашнім мармеладом в зимову пору року — додаткове задоволення. Пектин, що міститься в яблуках і зберігається в мармеладі, — дуже корисна речовина, яку надзвичайно важливо вживати в.
Вафельні трубочки з вареним згущеним молоком навівають спогади про радісне дитинство. Таку смачну і ароматну випічку зараз ніде не купиш: справа чи то в змінені рецептурі приготування, чи.
Підніміть собі настрій в осінні будні смачним і корисним яблучним суфле. Яблука найкраще використовувати солодкі і стиглі. Його можна подавати як самостійний десерт або робити з яблучного суфле.
Мандаринові шкірки замочують на ніч у воді з сіллю. Далі вони варяться протягом 5 хвилин і відкидаються через друшляк. Потім все нарізається смужками, відправляється в цукровий сироп, вариться.
Панакота з ряжанки – дуже смачний десерт, який за бажанням можна прикрасити шоколадною стружкою або ягодами. Якщо ласощі потрібно приготувати дуже швидко, радимо потримати його
Чорна смородина містить підвищену кількість вітаміну С, що робить її незамінним продуктом для зміцнення імунітету. При цьому з ягід смородини можна приготувати чудовий домашній мармелад.
Традиційні вафельні трубочки люблять багато, але не у всіх є вафельниці для їх приготування. Існує і альтернативний спосіб випікання тонких вафель – це звичайна сковорода.
Насичений шоколадний смак і невагома консистенція суфле підкорить вас з першої ложки. Причому приготувати суфле самостійно в домашніх умовах є цілком посильним завданням для кожної господині.
Кавунові шкірки відварюються 5-8 хвилин. Далі вони варяться в цукровому сиропі в 2-3 підходи. Після цього цукати перекладаються на деко, застелене пергаментом, і просушуються на свіжому повітрі, поки.
Класичний рецепт панакоти з додаванням соусу з полуниці – дивовижний. Полуниця освіжає смак ласощів і надає йому надзвичайно красивий вигляд. Якщо вам раптом захотілося солоденького, але не хочеться.
Домашній мармелад на основі соку з додаванням агар-агару – натуральні і корисні ласощі. Для його приготування можна використовувати будь-який сік, який подобається.
Ця смачна і корисна заготовка буде радувати вас в холодну пору. Желе з обліпихи має гарний яскравий колір і оригінальний смак з приємною кислинкою. Щоб приготувати желе, вам...
Складно уявити, що комусь можу не подобатися трубочки з хрустких домашніх вафель, начинені вареним згущеним молоком. Десерт виходить настільки смачним і апетитним, що втриматися просто неможливо.
Ще один рецепт для любителів насиченого бананового смаку і аромату. Суфле має ніжну повітряну структуру, яка чудово гармонує з бананами. Подавати його краще в теплому вигляді, прямо з.
Десерти без випічки завжди користуються величезною популярністю. Процес приготування сирного суфле також не передбачає випічки. Сирне суфле виходить ніжним і смачним, його можна подати на дитяче свято.
Нарізані кабачки засипаються цукром і залишаються мінімум на пару годин. Далі туди додається сік апельсина або лимона разом з шкіркою і все вариться протягом 5 хвилин в 3-4...
Багатьом любителям десерту не особливо подобається насичений запах ванілі, тому кулінари знайшли спосіб, який дозволяє приглушати його. Наприклад, доповнюють панакоту ягідними сиропами
Желатин – корисний продукт для шкіри і кісток людини, тому мармелад на його основі не тільки смачний, але і принесе зміцнюючий ефект. Завдяки соку і цедрі лимона, мармелад...
Суфле на основі сметани можна робити з додаванням різних топінгів, ягід і фруктів, це урізноманітнює десерт яскравими кольорами і смаками. Суфле виходить легким і тане в роті.
Обліпихова желе дуже смачне і корисне, воно багате вітаміном С. Такі ласощі можна їсти просто так, подавати його з чаєм, прикрашати торти і робити з ним домашні тістечка....