45 хв15
У цьому рецепті мармеладу зі слив додають шоколад, щоб зробити смак десерту ще цікавішим. Колір готового продукту буде залежати від кольору шкірки плодів – від темно-червоного до червоно-коричневого.
1 год 10 хв6
Вафлі за цим рецептом виходять хрусткими і розсипчастими. У гарячому стані вони дуже податливі і легко згортаються в трубочки або конуси. Остигаючи, тісто стабілізується, і вафлі набувають ту.
2 год 20 хв6
Легке, як хмара, з ароматом ванілі суфле pino подарує справжню насолоду. Цей чудовий французький десерт готується з доступного набору продуктів за досить зрозумілою і простою технологією.
Цукати з дині
240 год 30 хв
Диня відварюється 5 хвилин у воді з лимонним соком. Далі готується сироп, і шматочки дині варяться в ньому в три підходи по 15 хвилин. Потім все перекладається на...
Шоколадна панакота
2 год 55 хв2
Як перевірити, чи правильно приготовлена панакота? Досить відрізати від неї шматочок за допомогою вилки і подивитися на лінію зрізу. Якщо поверхня зрізу гладка, даний десерт не є італійським,...
9 год 10 хв15
Поласувати домашнім мармеладом в зимову пору року — додаткове задоволення. Пектин, що міститься в яблуках і зберігається в мармеладі, — дуже корисна речовина, яку надзвичайно важливо вживати в.
1 год 10 хв6
Вафельні трубочки з вареним згущеним молоком навівають спогади про радісне дитинство. Таку смачну і ароматну випічку зараз ніде не купиш: справа чи то в змінені рецептурі приготування, чи.
суфле з яблучного пюре з желатином
2 год 40 хв8
Підніміть собі настрій в осінні будні смачним і корисним яблучним суфле. Яблука найкраще використовувати солодкі і стиглі. Його можна подавати як самостійний десерт або робити з яблучного суфле.
24 год 20 хв5
Мандаринові шкірки замочують на ніч у воді з сіллю. Далі вони варяться протягом 5 хвилин і відкидаються через друшляк. Потім все нарізається смужками, відправляється в цукровий сироп, вариться.
панакота з ряжанки
2 год 50 хв2
Панакота з ряжанки – дуже смачний десерт, який за бажанням можна прикрасити шоколадною стружкою або ягодами. Якщо ласощі потрібно приготувати дуже швидко, радимо потримати його
1 год 25 хв4
Чорна смородина містить підвищену кількість вітаміну С, що робить її незамінним продуктом для зміцнення імунітету. При цьому з ягід смородини можна приготувати чудовий домашній мармелад.
вафельні трубочки без вафельниці на сковороді
1 год 5 хв6
Традиційні вафельні трубочки люблять багато, але не у всіх є вафельниці для їх приготування. Існує і альтернативний спосіб випікання тонких вафель – це звичайна сковорода.
1 год 25 хв2
Насичений шоколадний смак і невагома консистенція суфле підкорить вас з першої ложки. Причому приготувати суфле самостійно в домашніх умовах є цілком посильним завданням для кожної господині.
20 год 25 хв10
Кавунові шкірки відварюються 5-8 хвилин. Далі вони варяться в цукровому сиропі в 2-3 підходи. Після цього цукати перекладаються на деко, застелене пергаментом, і просушуються на свіжому повітрі, поки.
класична панакота з полуницею
3 год 25 хв2
Класичний рецепт панакоти з додаванням соусу з полуниці – дивовижний. Полуниця освіжає смак ласощів і надає йому надзвичайно красивий вигляд. Якщо вам раптом захотілося солоденького, але не хочеться.
Мармелад з апельсинового соку з агар-агаром
1 год 20 хв4
Домашній мармелад на основі соку з додаванням агар-агару – натуральні і корисні ласощі. Для його приготування можна використовувати будь-який сік, який подобається.
2 год 10 хв6
Ця смачна і корисна заготовка буде радувати вас в холодну пору. Желе з обліпихи має гарний яскравий колір і оригінальний смак з приємною кислинкою. Щоб приготувати желе, вам...
1 год 5 хв6
Складно уявити, що комусь можу не подобатися трубочки з хрустких домашніх вафель, начинені вареним згущеним молоком. Десерт виходить настільки смачним і апетитним, що втриматися просто неможливо.
45 хв3
Ще один рецепт для любителів насиченого бананового смаку і аромату. Суфле має ніжну повітряну структуру, яка чудово гармонує з бананами. Подавати його краще в теплому вигляді, прямо з.
Сирне суфле без випічки з желатином
3 год 20 хв4
Десерти без випічки завжди користуються величезною популярністю. Процес приготування сирного суфле також не передбачає випічки. Сирне суфле виходить ніжним і смачним, його можна подати на дитяче свято.