Рецепти закусок
З печінки можна приготувати смачний печінковий торт з манкою. Ніжне тісто готується з курячої печінки та манки, а як прошарок використовуємо пасеровані овочі, які надають торту
Торт з печінки з прошарками моркви та цибулі – оригінальна та смачна страва. Печінкові коржі просочуються ніжною овочевою засмажкою і просто тануть у роті.
Для приготування такого тортика потрібно, за великим рахунком, лише печінку та цибулю. У готовому вигляді торт має дуже привабливий вигляд та створює враження складної страви.
Смачний та поживний рецепт класичного печінкового коржа з яловичини. Запечені в духовці коржі зберігають усі корисні властивості цього чудового продукту.
Апетитна святкова страва, яку зовсім нескладно приготувати, хоча вона і вимагатиме трохи терпіння. Найкраще для печінкового торта вибирати курячу печінку.
Такий тортик стане окрасою будь-якого святкового столу. Куряча печінка підходить для цього рецепту найкраще, адже вона зовсім не гірчить. Для начинки традиційно приготуємо
Смачний та апетитний печінковий торт можна приготувати без використання молока. Дуже соковитими виходять коржі на основі вершків. А класична начинка з цибулі, моркви та майонезу
Печінковий торт – це не просто смачна закуска, а й справжній кулінарний шедевр. Печінку для нього можна вибрати на свій розсуд, як і начинку. Дуже апетитною виходить соус із сметани.
До вашої уваги представлений рецепт печінкового торта без використання пшеничного борошна без млинців одним суцільним шаром. За текстурою такий торт виходить ніжним, а виглядає зовні повітряним.
Ця класична італійська страва готується з усього, що залишилося в холодильнику. Як наповнення можуть використовуватися макарони, картопля, помідори, сосиски. Ми вам розповімо про класичний
Кріадільяс або Кріадіас (Criadillas) – страва з бичачих яєць, родом з регіону Андалусія. Назва кріадіас так і перекладається з іспанської – бичачі яйця. Готуються бичачі яйця дуже просто,...
Крокетас (Croquetas) – традиційна іспанська закуска. Крокетас являють собою обсмажені в паніровці невеликі вироби із заварного тіста з начинкою або без. Назва
Крокети – кулінарна страва циліндричної або округлої форми з м’ясного фаршу або овочів, обвалених у сухарях та обсмажених у фритюрі. Як начинка іноді використовується картопляне пюре.
Креветки аль-Аджилло – це традиційні іспанські закуски з креветок, приготовлені з часником. Цей рецепт креветок al ajillo однаково смачний із лангустинами чи креветками.
Лабне (Labneh) – традиційна страва країн Аравійського півострова та півночі Африки. Лабне є густим кисломолочним продуктом, схожим на м’який вершковий сир. В Іраку, Йорданії
Хельцель (Helzel) – традиційна єврейська ковбаса. Хельцель незвичайна тим, що фарш начиняється не в оболонку з кишки, як і зазвичай буває, а в шкіру з курячої шиї. Як...
Шакшука – страва з яєць, смажених в соусі з помідорів, гострого перцю, цибулі і приправ, входить до кухні Ізраїлю та більшості арабських країн. Подається на сніданок із хлібом...
Наближаються новорічні свята, а це значить, що практично на кожному святковому столі буде присутній холодець. У кожної господині свої секрети і рецепти приготування.
Оригінальна закуска – це салат, розкладений у порційні покупні тарталетки. До вашої уваги пропонується дві смачні начинки, які поєднує один компонент – печінка тріски.
Коксінья – це популярна вулична закуска у Бразилії. Уявіть, що це солоне тісто із вершковою начинкою з курячого філе. Потім його вмочують у кляр і обсмажують до золотистої