Рецепти страв з капустою білокачанною
Калорійність на 100 грам (кбжу):
1.8 г.
Білки0.1 г.
Жири4.7 г.
Вуглеводи27
ккалУ процесі приготування заправки приділіть особливу увагу нарізці овочів – від цього багато в чому залежить якість і смак вашої заготовки. Також не бійтеся додавати в блюдо зелень...
До нарізаних овочів додається сіль, цукор, лавровий лист, перець горошком, рослинна олія і частина оцту. Все перемішується і залишається на годину при кімнатній температурі.
До нарізаної капусти, огірків, перцю, ріпчастої цибулі і помідорів додається соняшникова олія, оцет, сіль і цукор. Все перемішується і залишається на 2 години. Потім все розкладається по банках,.
До нарізаної капусти, томатів, перцю, цибулі і моркви додається подрібнений кріп і петрушка. Все перемішується і туди додається лавровий лист з сіллю. Далі салат вариться 15 хвилин, до.
До нарізаної капусти, моркви, цибулі та перцю додається сіль, цукровий пісок, оцет і соняшникова олія. Все добре перемішується і розкладається по банках. Салат залишається при кімнатній температурі на.
До нарізаної капусти, моркви, цибулі і болгарського перцю додається цукор, сіль, рослинна олія і оцет. Все розкладається по чистим банкам, стерилізується і відправляється на зберігання.
Голубці являють собою конвертики з капустяного листя з начинкою з м’ясного фаршу. Готуються вони за певним рецептом в сметанному або томатному соусі. Блюдо завжди виглядає апетитно і смак.
Голубці – улюблене багатьма блюдо. А для особливо ледачих є спеціальний рецепт ледачих голубців. Готувати їх простіше, ніж класичний варіант голубців, але за смаком вони нітрохи не гірше.
Голубці – таке домашнє і смачне блюдо, що ніхто б не відмовився їсти його хоч кожен день. Тим більше, що готувати голубці можна абсолютно в будь-який сезон, але...
Рецепт голубців передається від матері до дочки, зазвичай у господинь є свої тонкощі і нюанси в приготуванні цього чудового блюда. Голубці зі свіжої капусти, хороші тим, що тушкуються...
Мало яке блюдо ще може зрівнятися з голубцями по цікавості і захопливості процесу приготування. Влаштувати ліплення голубців можна навіть в якості розваги для дітей, а потім всім разом...
Відмінне блюдо української кухні – голубці. Готувати їх цікаво і нескладно, як може здатися на перший погляд. Ваші домочадці залишаться в повному захваті від голубців з молодої капусти,...
Голубці зі свіжої капусти – смачне рішення для сімейного обіду або вечері. Їх приготування займе чимало часу, але зате результат порадує всіх без винятку. Подавати їх слід зі...
Якщо ви любите ароматні і пікантні закуски, то цей варіант капусти пелюстка точно припаде вам до смаку. У ній поєднується солодкість хрусткого листя капусти і гострота спецій.
Капусту ріжуть великими шматками і маринують в такому вигляді, звідси і така назва. Така яскрава і смачна закуска здатна прикрасити не тільки повсякденний, але і будь-який святковий стіл.
Хрустка і ніжна закуска з капусти підійде всім без винятку. Вона точно не шкодить фігурі і зробить прийом їжі ще більш приємним. Капустою пелюсткою можна доповнити будь-яке м’ясо...
Квашені і мариновані овочі – це джерело корисних речовин і вітамінів, які так необхідні організму взимку. Маринована капуста завжди йде на ура. Цей класичний рецепт капусти пелюстки обов’
Хрустка капуста прямо до Вашого столу в зимовий морозний вечір – що може бути краще. Вона прекрасно доповнить будь-які картопляні та м’ясні страви, а також додасть вітамінів в...
Яскрава, соковита і в міру гостра капуста пелюстка. На свій смак ви можете збільшити кількість часнику і зробити її ще більш пікантною. Для приготування цієї закуски краще вибирати...
Якщо ви хочете отримати пряне, пікантне блюдо, цей рецепт для вас. Велика кількість спецій, частина з яких перетираються безпосередньо перед додаванням, що робить їх смак ще більш яскравим....