Рецепти страв з пшеничного борошна
Калорійність на 100 грам (кбжу):
9.2 г.
Білки1.2 г.
Жири74.9 г.
Вуглеводи342
ккалСкон (Scone) – традиційна страва англійської, ірландської та шотландської кухні. Скон є невеликою пишною, але щільною булочкою швидкого приготування з пшеничного або вівсяного борошна.
Кутаби у нашій родині люблять усі! Якщо є можливість, то готуються вони дружно та швидко. Кутаби можна приготувати не тільки з м’ясом та зеленню, але і з будь-якою...
Ну вже якщо вчора ми заготовили на зиму гарбузове пюре, то треба обов’язково з ним щось спекти. І будуть це гарбузові булочки Сіннабон! По-справжньому сонячна, ароматна, ніжна, смачна.
Пастиціо (παστίτσιο) – традиційна та улюблена страва грецької кухні. Пастиціо є запіканка з пасти і рубаного м’яса з соусом бешамель. Назва пастиціо походить від італійського
Піта користується широкою популярністю в кількох кухнях на Близькому Сході, Середньому Сході, на Балканах та Середземномор’ї. Цей маленький круглий хліб був основним продуктом
М’які, ніжні, солодкі, ароматні, без яєць! Булочки сінабони без молока з корицею готуються з мінімальної кількості продуктів, але при цьому виходять неймовірно повітряними та пухнастими.
Таве-Козі – національна албанська страва і справжня гордість країни. Друга назва страви — Таве Ельбасані, на честь міста Ельбасану, де вона і була придумана.
Ліниві голубці з капустою, рисом і фаршем – чудова альтернатива класичним голубцям: склад той самий, але готуються швидше і значно простіше. Капусту наріжемо невеликими шматочками і додамо до.
Фіш енд чіпс (Fish and chips) — національна англійська страва, яка вважається негласним символом Англії. Являє собою філе білої риби, обсмажене в клярі, яке подається з обсмаженою у...
Зараз булочки Сіннабон можна зустріти не тільки в Америці, але й у всьому світі з усіма своїми цікавими та смачними різновидами: з карамеллю та горіхами, із листковим тістом,...
Ви ще не стали шанувальником турецької кухні? Отже, ви не куштували мій бурек! Його, зрозуміло, почали готувати давним-давно, за османських султанів… Приготуємо? Перед вами найсмачніша
Крінгель (Kringel) – традиційна страва естонської кухні. Крінгель це крендель з дріжджового тіста. Зазвичай крінгель роблять солодким, оригінальний і найпоширеніший варіант готується
Ревані (Revani) – класичний десерт, який є присутнім у турецькій кухні з часів Османської імперії. Також іноді його називають рабані (Rabani). Існує думка, що назву ревані десерт отримав, коли.
Детальний рецепт приготування солодкої національної азербайджанської випічки з горіхами – бадамбура. У горіхову начинку додають прянощі – кардамон, ваніль. Є варіанти бадамбури з яєчним білком у начинці.
Мусака (Moussaka) – традиційна балканська та східна запіканка з овочів із м’ясом. Зазвичай мусаку готують із баклажанів, картоплі та м’ясного фаршу. Але методи приготування
Шекербура – це національна страва азербайджанської кухні, що є десертною випічкою з начинкою з горіхів, цукру і кардамону. Процес приготування Шекербура (шакер бура) –
Пай енд меш (Pie and mash) – одна з класичних англійських страв, яка перекладається як «пиріг та пюре». Ця страва виникла як традиційна страва робітничого класу. Справа в...
Різдвяний кекс (Christmas cake) – фруктовий кекс, який подається на Різдво. Різдвяні кекси – це англійська традиція, що виникла зі сливової каші. Традиційний англійський різдвяний пиріг готується із.
Мафін-піца або піца-мафін (Muffin-pizza) – досить популярна англійська страва, що сформувалася під впливом італійської піци. Мафін-піца подають як швидку закуску, особливо зручно
Бакинські мутакі – це звичайні рогалики (або майже звичайні), які обов’язково припадуть вам до смаку… Мутакі – страва азербайджанської кухні. Фактично це звичайні рогалики.