Рецепти страв з овочів
Калорійність на 100 грам (кбжу):
2.5 г.
Білки0.1 г.
Жири5.0 г.
Вуглеводи31
ккалОригінальний рецепт заготовки патисонів на зиму – по-корейськи. Характерні спеції надають страві східний колорит і смак, закуска відмінно підходить для подачі до міцного алкоголю.
Для квашення патисонів не можна використовувати алюмінієвий посуд, інакше продукт буде зіпсований: краще заготовлювати овочі в дубових діжках або пластикових пляшках з відрізаною шийкою.
На зиму можна солити не тільки огірки, але і патисони. Це менш популярний продукт, ніж огірочки, хоча вважається, що ці овочі просто недостатньо оцінені. Варто спробувати таку закуску...
Смачний і корисний зимовий салат з патисонів можна їсти всю зиму, відкриваючи не тільки для подачі до обіду або вечері, але і в якості закуски на сімейне торжество...
Гострі мариновані дрібні патисони припадуть до смаку кожному домочадцю: їх смачно їсти разом з другими стравами, оскільки за цим рецептом вони виходять хрусткими і пікантними.
Ікру можна готувати не тільки з кабачків або баклажанів, але і з патисонів. У поєднанні з морквою, томатами і солодким перцем виходить смачний продукт, який можна їсти з...
Соковита зимова солянка виходить з грибів, капусти і помідорів. Спробуйте простий кулінарний рецепт в домашніх умовах. Порадуйте себе і близьких яскравою закускою.
Щоб солянка в банках була хрусткою і яскравою за смаком, готуйте її з молодої білокачанної капусти. Використовуйте кулінарну ідею, щоб урізноманітнити ваші домашні закуски.
Апетитна овочева солянка на зиму виходить з капусти, моркви і помідорів. Частування вийде соковитим і яскравим за смаком. Подавати його можна разом з гарнірами та іншими гарячими стравами.
Швидко і смачно приготувати домашню солянку в банках можна без використання грибів. Овочевий варіант вийде не менш смачним і поживним. Беріть на замітку цікаву кулінарну ідею.
Простий і смачний спосіб заготовити солянку на зиму – з овочів. Домашня холодна закуска вийде ніжною, соковитою і неймовірно ароматною. Доповнюйте нею гарніри, м’
Соковита овочева солянка виходить з додаванням помідорів. Кислуватий продукт надає їй особливий смак і аромат. Використовуйте кулінарну ідею, щоб урізноманітнити ваші зимові заготовки.
Яскравий смак домашньої солянки на зиму надає томатна паста. Таке соковите частування порадує вас і ваших близьких. Його можна подавати до сімейного столу в будь-який час року. Спробуйте!
Яскравий рецепт приготування домашньої солянки на зиму – з додаванням грибів і огірків. Частування вийде соковитим і хрустким. Воно відмінно урізноманітнює як обідній, так і святковий стіл.
Соковита і хрустка зимова солянка виходить з капусти і огірків. Консервований продукт стане яскравою холодною закускою на вашому столі. Порадуйте ваших близьких або гостей смачним продуктом.
Апетитну солянку на зиму можна приготувати з грибів, капусти та інших овочів. Яскраве частування доповнить багато домашніх блюд. Також його можна подавати з гарнірами в якості поживного обіду.
Пікантна і неймовірно ніжна закуска готується дуже просто, а результатом ви будете дуже задоволені. З сезонних овочів, таких як кабачок і морква, приправлених пекучим часником, виходить
Свіжі кабачки зберігаються дуже недовго, а так хочеться відчувати їх смак і пізньої осені, і взимку…. Тому, пропоную приготувати вам найніжнішу овочеву ікру, яка дуже нагадує ту, що...
Якщо зберігати кабачки в цілому вигляді, то вони займають вже дуже багато місця, тому Вашій увазі представляється простий рецепт неймовірно ароматної закуски – кабачкової ікри з додаванням ріпчастої.
Рік видався багатим на кабачки? Відмінний привід заготовити смачну і просту закуску на зиму з сезонних овочів. Завдяки додаванню майонезу і прокручування компонентів через м’