Рецепти страв з перцем чорним меленим
Калорійність на 100 грам (кбжу):
10.4 г.
Білки3.3 г.
Жири38.7 г.
Вуглеводи251
ккалЦілий рік чекаю, коли ж на прилавках з’явиться молода картопелька. Звичайно, з неї не приготуєш так багато страв, як зі старої. Але все-таки гарнір з молодої картоплі виходить...
Приготувати яскравий салат на швидку руку – цілком реально. Необхідно тільки озброїтися перевіреним рецептом, який допоможе подати на стіл ошатну закуску всього лише за 15 хвилин.
Смачні овочеві оладки з молодого кабачка, моркви і ріпчастої цибулі. У літній сезон – це саме ходове блюдо, інгредієнти для якого завжди під рукою. Рецепт приготування оладок не.
Кабачково-картопляні оладки-смачне і універсальне блюдо, яке можна подати окремо або доповнити ними м’ясні страви. У літній та осінній період це блюдо особливо актуально.
Різновидів кабачкових оладок настільки багато, що кожен може знайти рецепт на свій смак. Якщо додати в тісто трохи вареної ковбаси, то оладки будуть більш ситними і навіть остиглими...
Оладки з кабачків виходять пишними, ситними і соковитими. Готуються вони просто і швидко, навіть вранці можна легко замісити тісто і посмажити їх до сніданку. Найкраще для приготування оладок.
Цей рецепт підійде тим, хто стежить за своїм харчуванням і дотримується правил ПХ. Подавати такі оладки можна з різними добавками: натуральним йогуртом, сметаною або іншими соусами.
Кабачок є настільки універсальним овочем, що з нього можна готувати, як солодкі, так і ситні страви на обід або вечерю. Наприклад, кабачкові оладки з фаршем, їх дуже смачно...
Яскрава і цікава за смаком запіканка для домашнього меню – з кабачків і цвітної капусти. Блюдо вийде з яскравою рум’яною скоринкою. Підходить для сімейних сніданків і обідів.
Пропонуємо вам найпростіший і смачний рецепт приготування кабачкових оладок. Склад інгредієнтів складається і мінімального списку продуктів, а смак страви виходить дуже натуральним.
Смачну і поживну запіканку для вашого сніданку можна приготувати з кабачків, яєць і сиру. Порадуйте близьких яскравим блюдом, яке обов’язково урізноманітнює повсякденне меню.
Ситну запіканку для домашнього обіду або вечері можна приготувати з фаршу і соковитих літніх овочів. Оцініть яскраву кулінарну ідею з додавання кабачків і помідорів.
Ароматне і неймовірно поживне частування для вашого столу – запіканка з кабачків і курячого м’яса. Блюдо підходить для домашнього обіду. Воно порадує корисними властивостями і
Холодний борщ по-литовськи досить популярний не тільки в Литві, і є різні варіанти зі зміною його інгредієнтів. Незмінними для такого борщу залишаються варений буряк і заливка овочевої нарізки.
Класичне поєднання простих продуктів – картопля і гриби, а блюдо виходить ситним і дуже смачним, та й готується просто і швидко. Картоплю нарізаємо по-селянськи, тобто часточками, і в.
Паприка добре поєднується з картоплею, надає їй насиченість кольору і особливий смак, особливо якщо взяти паприку копчену. У цьому рецепті запікаємо картопляні часточки в паніровці з паприки і.
Хорошим і смачним варіантом приготування картоплі як гарніру або самостійного блюда буде у вас картопля, запечена часточками в сметано-часниковому соусі. Сметана робить картоплю соковитою, м’
Запечена у фользі картопля завжди виходить м’якою, соковитою і ароматною за рахунок обраних приправ. Для запікання виберіть картоплю щільну і яка розварюється, щоб вона зберегла форму в готовій.
Будь-які овочі, запечені в духовці і в рукаві, а картопляні часточки не виняток, виходять не тільки дієтичними, але і дуже смачними, а рукав зберігає їх соковитими. Змінюючи набір...
Салати мають “постійну прописку” в кожній родині і на будь-якому столі, і як варіант цієї страви, може бути у вас салат з пекінської капусти з кукурудзою і шинкою....