Інгредієнти: Спеції та Приправи
Неймовірно смачне варення з журавлини і яблук стане прекрасним доповненням до чаю або солодкою начинкою для домашніх пирогів. Для варення краще відібрати дуже зрілу журавлину і соковиті кисло-солодкі.
Чудове варення з журавлини і апельсина – натуральне джерело вітаміну С. Аромат апельсина прекрасно гармонує з яскравим журавлинним смаком, такий десерт неодмінно сподобається вашій родині.
Завдяки своїм цілющим властивостям журавлиннове варення може бути використано в якості жарознижуючого або імуностимулюючого засобу при легких нездужаннях або переохолодженні.
Журавлина – неймовірно корисна ягода, на смак кисла з невеликою гіркуватістю, тому їсти її в свіжому вигляді мало хто любить. Щоб їсти журавлину було більш приємно, можна приготувати...
Буряк і майонез – завжди відмінне поєднання. Використовуємо цей соус і в заготівлі. Така ікра відмінно підійде в ролі салату до гарячих страв.
Дуже смачна заготовка, яка складе конкуренцію аджиці і іншим гострим закочуванням. Солодкість буряка вдало поєднується з часником і гостротою перцю. Для повноти смаку також додаємо
Для цієї ікри беремо буряк і кабачки. Якщо кабачки молоді, то подрібнюємо їх цілком. Якщо ж плоди зрілі і встигли загрубіти, насіння видаляємо і жорстку шкірку зрізаємо.
Така ікра буде паличкою-виручалочкою для господині: і як закуска на бутерброд, і як заправка для борщу, і як добавка для салатів. Щоб ікра була смачною, вибирайте «правильний» буряк:...
В даному випадку ікру з буряка готуємо методом варіння. Додатково кладемо моркву для солодощі і помідори для кислинки. Овочі можна натирати на корейській тертці – в цьому випадку...
Рецепт дійсно простий: по черзі обсмажуємо цибулю, буряк і моркву, після чого масу присмачуємо спеціями, томатною пастою і фасуємо по банках. Завдяки обсмажуванню ікра виходить насиченою і ароматною.
Для приготування смачної і незвичайної вечері потрібно зовсім небагато: свинина, гарбуз і духова шафа. Помаранчевий овоч ідеально поєднується з м’ясом, доповнює і відтіняє його смак, але ні в.
Для всіх тих, хто бажає виключити зі свого раціону шкідливі солодощі – є рішення. Готуємо солодкі і корисні цукати з яскравого гарбуза – це відмінна альтернатива всім покупним...
Дуже простий і швидкий рецепт гарбуза, який точно оцінять Ваші близькі люди – запечені гарбузові шматочки з добавками з меду, кориці і волоських горіхів. Корисний десерт без шкоди...
Гарбуз – овоч, багатий вітамінами і кислотами, а готувати його можна по-різному: смажити, варити і запікати. Однак саме при запіканні зберігається максимальна кількість «корисностей», до того ж, цей.
Гарбуз – універсальний овоч, з якого можна приготувати все: починаючи від супів і закінчуючи незвичайними десертами. До того ж, цей овоч насичений корисними речовинами, які підвищують імунітет і.
Приготуємо цікаву, ароматну, а головне смачну страва з мінімальною кількостю інгредієнтів, яка розлетиться зі столу в лічені хвилини – гарбуз з часником – це безпрограшний варіант, який оцінять.
Чи знаєте ви секрет приготування ніжного і пряного гарбуза всередині і хрусткого зовні? Для того щоб створити таке цікаве блюдо знадобиться зовсім небагато часу, спецій і шматочки гарбуза....
Дуже цікавий рецепт запеченого гарбуза з цукровим піском, однак, готова страва має не тільки солодкий смак, але і солоний за рахунок правильно підібраних спецій. Кубики гарбуза можна їсти.
Цікавий солодкий рецепт приготування гарбуза – з цукром цілим. Таке частування порадує як дорослих, так і дітей. Використовуйте кулінарну ідею, щоб урізноманітнити ваше меню.
Смачний і корисний десерт виходить з гарбуза і меду. Плід запікається в духовці цілий і виходить соковитим і ароматним. Оцініть простий рецепт, який нікого не залишить байдужим.