1 год 30 хв6
Щоб приготувати плов по-азербайджанськи, забудьте всі відомі вам способи приготування даної страви з азіатської кухні. Ми сьогодні готуватимемо плов по-новому. А саме: рис варитимемо
3 год 0 хв1
Цей рецепт маринування білих грибів можна сміливо назвати найпростішим із існуючих. Мало хто знає, що приготувати білі гриби можна досить швидко, не витрачаючи на це кілька днів. Вам...
1 год 30 хв2
Джем ролі-полі (Jam roly-poly) – традиційна англійська страва, створена ще на початку ХІХ століття. Джем ролі-полі є рулетом, змащеним джемом і приготованим на пару.
60 хв8
Фануропіта (Fanourópita / φανουρόπιτα) – традиційна страва грецької кухні. Фануропіта являє собою кекс, який завжди містить сім, дев’ять або одинадцять інгредієнтів, залежно від
30 хв6
Форшмак (Vorschmack) – традиційна єврейська закуска, яка являє собою паштет із солоного оселедця. Назва форшмак походить від архаїчного німецького слова Vorschmack, яке означає “
30 хв2
Яйця по-панагюрськи (Panagyurski eggs) – традиційна болгарська страва, що сформувалася під впливом старовинної османської страви чилбир. Яйця по-панагюрськи є яйцями-пашотами, подані в соусі з “
2 год 0 хв6
Люля-кебаб у домашніх умовах – це рецепт прекрасної м’ясної страви, з якою впорається навіть людина з невеликим досвідом у кулінарії. Страва люля-кебаб є приготовані на грилі
96 год 0 хв16
Якщо ви любите солоне сало, пропоную скористатися незвичайним рецептом апетитної закуски з прошарками м’яса. Солоне сало, приготовлене за цим рецептом, обов’
45 хв4
Мало що так прикрашає стіл, як ароматні та соковиті гриби. Мариновані білі гриби з часником так і притягують погляди всіх домочадців та гостей за столом. Хочете привернути увагу...
60 хв20
«Аджика» у перекладі означає «сіль», солі у складі дійсно багато, і часто аджика використовується як базова спеція, її додають замість солі та перцю. За повір’
30 хв4
Грецький салат із соєвим соусом зазвичай дуже подобається всім, хто стежить, щоб харчуватися смачно, але при цьому з великою користю для свого здоров’я. Особливо апетитним цей салат виходить,.
40 хв4
Люля-кебаб прийшов до нас із Близького Сходу, «кебаб» перекладається як «смажене м’ясо». Ця страва підійде для сезону барбекю і не лише. Найкраще вийде люля-кебаб із філе, порубаного ножем,.
60 хв2
Ви і ваша сім’я любите домашні заготівлі з грибів, не пропустіть рецепт маринованих опеньків з лимонною кислотою. Приготувавши такі гриби на зиму, ви забудете про додаткові приготування до.
144 год 0 хв4
Ароматне, ніжне, смачне сало легко приготувати вдома самому. Для цього підготуйте всі можливі спеції та трави, від таких доповнень закуска вийде ще дивовижніше! Справжня смакота!
35 хв1
Якщо ви любите гостреньке – цей рецепт для вас. Аджика з болгарського та гострого перцю з додаванням часнику – це найкраща приправа до різноманітних страв. Аджику ми готуватимемо...
30 хв4
Швейцарський рулет чи швейцарський рол (Swiss roll) – популярний англійський десерт. Швейцарський рулет є згорнуте в рулет тонке бісквітне полотно. Як начинка в швейцарський рулет найчастіше
30 хв6
Тунець стане чудовим доповненням до класичного грецького салату. Він не тільки створить неповторне смакове поєднання, але також зробить салат набагато кориснішим.
1 год 45 хв4
Бедфордширський клангер (The Bedfordshire Clanger) – традиційна англійська страва, популярна ще в XIX столітті. Є довгим пиріжком з хрусткого тіста з начинкою.
45 хв6
Кордіал із чорної смородини (Blackcurrant cordial) – популярний англійський літній напій. Спочатку кордіалами називали алкогольні настоянки та лікери, які робили для стимуляції ресурсів
15 хв1
Омлет з борошном та молоком на сковороді – це страва, що готується шляхом змішування яєць, молока та борошна, а потім смаження отриманої суміші на сковороді до готовності. Додавання...