Рецепти перших страв
Якщо ви хочете отримати пряне, пікантне блюдо, цей рецепт для вас. Велика кількість спецій, частина з яких перетираються безпосередньо перед додаванням, що робить їх смак ще більш яскравим....
Якщо ви не любитель яловичини і баранини, лагман можна зробити і зі свининою – буде не менш смачно. Більш того, свинина дуже соковите ніжне м’ясо, що, безумовно, позначиться...
Найчастіше ламан готують з бараниною. Ніжне, соковите м’ясо, яке стає просто чудовим завдяки тушкуванню з великою кількістю овочів. Крім стандартних інгредієнтів, потрібно додати
Знайомства з цим воістину чарівним блюдом краще почати з класичного узбецького рецепта. Соковитий, неймовірно смачний, ароматний – відірватися просто неможливо. Ніжне м’
У цьому рецепті цибулевого супу досить багато овочів, якщо порівнювати його з попередніми. Смачний, наваристий і дуже красивий – такий цибулевий суп готувати легко.
Ще один варіант смачного цибулевого супу-пюре. Він виходить неймовірно ароматним і смачним завдяки цибулі і спецій, ніжним завдяки вершкам і досить густим завдяки наявності великої
Ще один варіант смачного супчика-пюре для тих, хто не впевнений, що буде їсти не подрібнену цибулю в супі. Ароматний, вершковий, з великою кількістю спецій, який підкреслюють смак –...
Представляємо вашій увазі ще один варіант смачного цибулевого супу. Готується він дуже просто і швидко, а виходить просто приголомшливим. Так супчик може приготувати і починаюча господиня, і навіть.
Якщо ви давно хочете спробувати справжній Французький цибулевий суп, але побоюєтеся, що вам не сподобається саме консистенція самої цибулі, цей рецепт для вас. Тут всі складові на фінальному...
Це унікальний рецепт – тут поєднується французька класика цибулевого супу з ізраїльськими акцентами. Солодке вино надає супчику легку нотку солодощі, а соєвий соус робить смак по-справжньому цікавим, додає.
Неймовірно смачний цибулевий суп на яловичому бульйоні з портвейномЦе просто шедевральний, нереально смачний суп, який обдарує вас просто буйством відчуттів. Яскравий небанальний смак
Класичний Французький цибульний суп з білим вином і сиромЯкщо ви ніколи не пробували справжній Французький цибулевий суп, зупиніться на цьому рецепті. Ароматний, ситний, просто неймовірно смачний – він.
У кожної господині свій смак борщу. У цьому я переконалася вже давно. У нашій родині всі готують борщ по одному рецепту, але так, як у мами, все одно...
Ще зі студентських часів я звикла готувати борщ з баликом і на кефірі. Іншого смаку у цієї страви навіть не знала. Тому коли я спробувала у Львові пісний...
Всі мами як мами, а моя — вигадниця. У той час як однокласники кривилися і стогнали над тарілкою борщу, я з задоволеним виглядом виловлювала фрикадельки. Ні, моя мама...
Недооцінити роль сиру в кулінарії неможливо! Адже більшу частину страв, відомих людству, так чи інакше можна приготувати саме з ним. Однак набагато частіше його несправедливо сприймають як щось.
Мастава (або ж мастоба) — це узбецьке блюдо, яке ще називають рідким пловом. Готують його з рису і великої кількості інших інгредієнтів. Всі вони прості і добре знайомі....
Солянка цікава тим, що існує десятки способів її приготування. Зміна одного інгредієнта дасть Вам абсолютно нове блюдо. Я недавно відкрила для себе пряний супчик родом з Грузії. Його...
У нашій родині суп — обов’язкова страва на обід. Тому в моєму арсеналі вже ціла колекція цікавих рецептів. Готую як традиційні борщ, юшку, щі, так і новомодні крем-супи....
Український борщ вважається основним і найбільш традиційним варіантом червоного супу з буряком. За класичним рецептом в український борщ обов’язково додається затирка — сало