8 год 0 хв3
Цукати з червоної горобини, чорноплідної горобини та сливи (так зване сухе варення) здивує вас своїм оригінальним смаком та простотою у приготуванні. Ці зацукровані ягідки та шматочки фруктів, можна.
13 год 0 хв3
Однорідний густий джем виходить із полуниці, якщо ягідне пюре перемішати з пектином, адже у самої ягоди його не так багато. Пектин допоможе швидко желювати масу, не уварюючи її...
24 год 0 хв6
У нас у сім’ї всі дуже люблять полуничне варення. Якось мені довелося скуштувати ароматне варення з черешні з полуницею в гостях. І з того часу у нас новий...
6 год 0 хв3
Полуничне варення – одне з найпопулярніших домашніх ласощів у дітей та дорослих. А додавання м’яти додасть йому нових цікавих ноток. Варення втратить зайву нудотність і набуде
2 год 40 хв4
Полуничне варення – це дивовижні ласощі! Багато хто з нетерпінням чекає літньої пори, щоб почати заготівлі з полуниці на зиму. До вашої уваги представлений рецепт варення з полуниці...
16 год 0 хв2
З червоними ягодами горобини звичайної, можна готувати безліч різних варень-асорті. Так, за старих часів часто варили густі, неймовірно запашні і красиві на вигляд ласощі: мерзлу горобину з яблуками.
25 хв3
Березовий сік має слабовиражений смак. Поки він свіжий, то добрий і в самостійному вигляді, а при консервації хочеться його доповнити. Апельсини – ідеальний варіант.
20 хв2
Насолоджуватися березовим соком можна не лише навесні, а й у будь-яку пору року, якщо законсервувати його. Робиться такий напій за дві секунди. Для ароматизації та легкої кислинки додаємо лимон –.
30 хв18
Березовий сік з шипшиною – це не тільки смачно, але корисно та красиво. Напій збагачується вітамінами і набуває красивого червоного кольору. Приготування такої консервації розтягнеться
20 хв1
Чимось такий сік нагадуватиме лимонад: у ньому є і цитрусова кислинка, і ароматна апельсинова нотка. Закатати березовий сік у такий спосіб можна досить швидко. Загалом і потрібно, що довести його.
25 хв5
М’ята будь-якому напою додає характерної свіжості та приємного аромату. З березовим соком ця трава поєднується особливо добре. Також пропонуємо додати пару кружальців апельсина
15 хв3
Березовий сік добре вгамовує спрагу і дуже приємний на смак. Якщо хочете заготовити його на зиму, можна зробити це без додавання додаткових інгредієнтів та обійтися лише лимонною кислотою для.
20 хв6
Цікавий спосіб заготівлі березового соку на зиму – з каркаде. Ці яскраві пелюстки пофарбують напій у привабливий колір і додадуть делікатну специфічну кислинку. 
20 хв3
Родзинки та березовий сік – відмінна комбінація, яка використовується не тільки при приготуванні квасу, але й заготовок на зиму. Родзинки намагаємося вибирати якісні, чисті, які гарно
20 хв6
Щоб закатати березовий сік на зиму, багато клопоту не потрібно. Проціджуємо сік, нагріваємо його до гарячого стану та розливаємо по стерилізованих банках. Для ароматизації додаємо апельсин
15 хв3
Закочувати березовий сік зручно в 3-х літрових банках: поміщається відразу великий об’єм соку і зручно відміряти пропорції. На три літри соку – склянка цукру та половина чайної ложки лимонної.
15 хв3
Березовий сік з льодяниками – це щось новеньке. Напій набуває легкого смаку льодяників барбарис. Втім, ступінь виразності цього смаку залежить від кількості доданих цукерок. 
60 хв6
Що буде, якщо корисну цибулю зробити ще й дуже смачною? У грузинській кухні без цибулі в маринаді нікуди: до будь-яких м’ясних страв вона зазвичай подається разом із величезною...
120 год 50 хв20
Приготування капусти по-грузинськи з буряком Настав піст, і в кожному будинку на обід подають квашену капусту. Рецепт такої яскравої за кольором та гострої за смаком капусти має грузинське...
3 год 0 хв6
Айвар – це балканська ікра з м’якоті запечених перців та баклажанів. Вона відрізняється насиченим кольором, ароматом та смаком.