Рецепти страв з ріпчастою цибулею
Калорійність на 100 грам (кбжу):
1.4 г.
Білки0.0 г.
Жири10.4 г.
Вуглеводи47
ккалДо нарізаної капусти, моркви, цибулі та перцю додається сіль, цукровий пісок, оцет і соняшникова олія. Все добре перемішується і розкладається по банках. Салат залишається при кімнатній температурі на.
До нарізаної капусти, моркви, цибулі і болгарського перцю додається цукор, сіль, рослинна олія і оцет. Все розкладається по чистим банкам, стерилізується і відправляється на зберігання.
Голубці – це ідеальне в усіх відношеннях блюдо, воно смачне, ситне і його можна приготувати про запас і заморозити. Таким чином у вас в морозилці будуть домашні напівфабрикати,...
Голубці являють собою конвертики з капустяного листя з начинкою з м’ясного фаршу. Готуються вони за певним рецептом в сметанному або томатному соусі. Блюдо завжди виглядає апетитно і смак.
Голубці – улюблене багатьма блюдо. А для особливо ледачих є спеціальний рецепт ледачих голубців. Готувати їх простіше, ніж класичний варіант голубців, але за смаком вони нітрохи не гірше.
Голубці – таке домашнє і смачне блюдо, що ніхто б не відмовився їсти його хоч кожен день. Тим більше, що готувати голубці можна абсолютно в будь-який сезон, але...
Рецепт голубців передається від матері до дочки, зазвичай у господинь є свої тонкощі і нюанси в приготуванні цього чудового блюда. Голубці зі свіжої капусти, хороші тим, що тушкуються...
Мало яке блюдо ще може зрівнятися з голубцями по цікавості і захопливості процесу приготування. Влаштувати ліплення голубців можна навіть в якості розваги для дітей, а потім всім разом...
Відмінне блюдо української кухні – голубці. Готувати їх цікаво і нескладно, як може здатися на перший погляд. Ваші домочадці залишаться в повному захваті від голубців з молодої капусти,...
Голубці зі свіжої капусти – смачне рішення для сімейного обіду або вечері. Їх приготування займе чимало часу, але зате результат порадує всіх без винятку. Подавати їх слід зі...
Гострі перчики пропонуємо порізати на невеликі частини, з’єднати з часником, цибулею, прянощами і замаринувати в оцтовому маринаді. Вийде відмінна добавка до м’
Скільки моїх подружок і колег скаржилися мені, що їх фантазія вичерпалася. Вони не знають, що ще можна приготувати з кабачків в літній сезон! Начебто все перепробували, і на...
Кінець літа – найкращий час для того, щоб зробити смачні заготовки при цьому зберігши яскравий шматочок літа на довгу, сувору зиму. Квашена капуста дуже корисна так як зберігає...
Смачна, ситна заготівля ідеально підійде в зимовий час як гарнір до м’ясних і рибних страв. Також послужить хорошою основою для супу. Досить залити баночку такого лечо бульйоном, додати.
Оптимальне співвідношення запропонованих в рецептурі продуктів допомагає зробити блюдо не тільки смачним, але і дивно яскравим. Всі овочі подрібнюйте приблизно на однакові за розміром шматочки.
Лечо з болгарського перцю і помідорів за запропонованим рецептом містить велику кількість різних овочів, завдяки цьому виходить не тільки поживним, але і дуже корисним.
Цей спосіб приготування лагмана трошки відрізняється від усіх попередніх. Якщо до цього ми тушкували овочі і м’ясо, то тут ми все ж більше смажимо. В процесі не потрібно...
Коли немає часу довго готувати червоне м’ясо або ви просто його не любите, на допомогу прийде лагман з куркою. Він готується набагато швидше, а виходить при цьому не...
Ще один рецепт, де розписано, як самостійно приготувати локшину. Смачний, ароматний і ситний лагман на багатті – що може бути краще? Смак такої страви буде більш насиченим, більш...
У цьому рецепті ви не тільки дізнаєтеся, як готувати лагман, але і познайомитеся з процесом приготування справжньої домашньої локшини. Багато часу це у вас не займе, а ось...