пампушки на кефірі смажені на сковороді
30 хв4
Класичні пампушки готують на основі кефіру з додаванням в тісто цукру, солі, соди для пишності і борошна. Об’єм борошна може бути трохи більше або менше зазначеного в залежності...
рецепт приготування мантів з м'ясом в домашніх умовах
1 год 15 хв8
Як правило, в приготуванні мантів використовується жирне м’ясо: свинина або баранина (в оригіналі). У рецепті додається також сало, щоб начинка була максимально соковитою і ніжною.
40 хв4
Всім відомий салат “Мімоза”, який готується шарами, і в нього входить консервована рибка. Але є ще один салат з рибою, який виходить набагато смачніше і ніжніше. Він давно...
рататуй з баклажанами і кабачками
1 год 30 хв5
Рататуй за класичним рецептом тепер запікається в духовці, але можна зробити це і більш традиційним способом – приготувати рататуй в грубці за умови її наявності; в будь-якому випадку...
3 год 0 хв16
Домашні круасани з листкового дріжджового тіста – процес трудомісткий, але захоплюючий. Готовий продукт виходить пишним і м’яким. Випічку можна подавати до чаю або використовувати
булочки для бургерів як в Макдональдсі
3 год 20 хв12
Рум’яні і апетитні булочки для бургерів як в Макдональдсі нескладно приготувати у себе вдома. Використовуйте для цього простий покроковий рецепт. Порадуйте себе і своїх близьких
4 год 0 хв12
Щоб приготувати справжню панакоту, варто вибрати жирні вершки-30-33%. Ідеальний варіант – обзавестися натуральною ваніллю, проте це не дуже дешево і не завжди доступно, тому використовуйте
сало по-одеськи
30 хв10
Раз на рік до нас приїжджає тітка з Одеси і забиває нашу морозилку своїм особливим салом. Чесно кажучи, сало в моїй родині не любить ніхто, але від цього...
рецепт вафельних трубочок в електовафельниці
40 хв6
Це перевірений роками рецепт класичних тонких вафель в електовафельниці. Після охолодження вони виходять хрусткими і розсипчастими. У гарячому стані відразу після випікання вафлі пластичні
1 год 35 хв9
Класичним вважається рецепт ароматних дріжджових булочок з м’якою сирною начинкою. У сир за бажанням можна додавати різні топінги: цукати, родзинки або інші сухофрукти.
35 хв4
Яскравий салат з огірком, солодким перцем і морквою по-корейськи — літо в банку! Закрийте трохи сонячних променів на зиму. З цим рецептом у вас завжди буде можливість поласувати...
Рамен з куркою та грибами
45 хв3
Рамен з куркою і грибами виходить неймовірно насиченим, ароматним і ситним. Якщо ви любите страви яскравої азіатської кухні, то обов’язково спробуйте приготувати частування за
5 год 0 хв6
Леквар – традиційне Закарпатське густе сливове повидло без цукру і важлива частина культури. У регіоні воно є улюбленою начинкою для різноманітної солодкої випічки, в тому числі
Фарширована риба по-одеськи
60 хв6
Фаршировану рибу, як всім відомо, найкраще готують в Одесі. Я пропоную вам простий рецепт фаршированої риби по-одеськи у вигляді рулету. Готувати нескладно, а результат вас приємно здивує.
45 хв20
Коли найближча рідня збирається у нас вдома, рідний брат ще біля порога запитує, де його українське об’єднання. Це вже стало доброю сімейною традицією. Тут і не посперечаєшся, моє.
60 хв6
Ці закарпатські рулетики зі свинини називаються дуже колоритно — «Цибулячки». Вся справа в тому, що вони наповнені начинкою з маринованої цибулі. Цей продукт українською мовою називається “
30 хв2
Домашній рамен із доширака дуже легко приготувати своїми руками. Це спрощений, але не менш смачний варіант знаменитої азіатської страви. Обов’язково спробуйте приготувати для
60 хв4
Якщо у вас є шматок хорошого якісного м’яса і ви не знаєте, що ж таке оригінальне приготувати, адже відбивні і котлети вже приїлися, пропонуємо вам зробити смачні ароматні...
2 год 10 хв11
Зелений борщ із томатною пастою – це апетитне кулінарне рішення для вашого сімейного обіду. Приготувати такий суп не складе особливих труднощів. Для цього скористайтеся перевіреним
червоний борщ одеський рецепт
2 год 10 хв5
Одеса колоритна буквально у всьому: починаючи місцевими жителями з їх відмітною говіркою, закінчуючи автентичною, ні на що не схожою кухнею. І, що я вам хочу сказати, український борщ...