Кабачкова ікра — овочеве блюдо, низько калорійне, вітамінне, корисне. Готувати страву можна різними способами, від чого буде варіюватися його кінцевий смак.
Як приготувати ікру з кабачків
Зазвичай склад кабачкової ікри зводиться до наступного набору продуктів для неї – самі кабачки без насіння і шкірки, ріпчаста цибуля, моркву, томати або томатна паста, спеції, рослинна олія для пасерування овочів. Але є варіанти, в яких до даного набору продуктів додаються інші, наприклад, рубана зелень, солодкий болгарський перець, гострий перець, капуста, картопля, баклажани та інші компоненти.
Кабачки можна заздалегідь обсмажити на рослинній олї з двох сторін, нарізавши їх пластиками. У страви з’явиться особливий приємний аромат обсмажених овочів.
Овочі для кабачкової ікри можна нарізати довільно і тушкувати в такому вигляді, подавши до столу, не подрібнюючи їх в пюре. Також є варіанти кабачкової ікри, коли овочі після пасерування і тушкування їх в рослинній олії подрібнюються в блендері або на м’ясорубці. І подаються у вигляді ніжного однорідного пюре.
Кабачкову ікру можна консервувати на зиму. Без консервації вона тривалому зберіганню не підлягає. Після приготування її можна подати до столу в теплому або охолодженому вигляді. Довше двох діб приготовлену кабачкову ікру в холодильнику тримати не слід. Бажано вжити її відразу після приготування.
1 год 30 хв6
Для цієї ікри беремо буряк і кабачки. Якщо кабачки молоді, то подрібнюємо їх цілком. Якщо ж плоди зрілі і встигли загрубіти, насіння видаляємо і жорстку шкірку зрізаємо.
2 год 10 хв4
Пікантна і неймовірно ніжна закуска готується дуже просто, а результатом ви будете дуже задоволені. З сезонних овочів, таких як кабачок і морква, приправлених пекучим часником, виходить
3 год 0 хв9
Свіжі кабачки зберігаються дуже недовго, а так хочеться відчувати їх смак і пізньої осені, і взимку…. Тому, пропоную приготувати вам найніжнішу овочеву ікру, яка дуже нагадує ту, що...
3 год 0 хв5
Якщо зберігати кабачки в цілому вигляді, то вони займають вже дуже багато місця, тому Вашій увазі представляється простий рецепт неймовірно ароматної закуски – кабачкової ікри з додаванням ріпчастої.
2 год 10 хв3
Рік видався багатим на кабачки? Відмінний привід заготовити смачну і просту закуску на зиму з сезонних овочів. Завдяки додаванню майонезу і прокручування компонентів через м’
3 год 40 хв4
Багато людей люблять лише ту кабачкову ікру, яку купують в магазині, але це можна з легкістю виправити! Приготуємо ароматну, ніжну закуску на власній кухні з доступних продуктів, яку...
1 год 20 хв8
Смачну і корисну закуску можна приготувати з найпростіших і доступних овочів – кабачків і помідорів. Блюдо ідеально поєднується з м’ясом, а також може «виступати» в ролі самостійної страви,.
3 год 40 хв3
Дуже простий рецепт ідеальної овочевої ікри, приготовленої з кабачків, моркви, цибулі та болгарського перцю. Блюдо дуже нагадує ту ікру, яку можна було знайти на магазинних полицях дуже багато.
4 год 40 хв8
Ікру з кабачків можна заготовити на зиму без оцту. Ніжне частування передбачає додавання майонезу і томатної пасти. Подавайте до столу з чорним хлібом, крупами або м’ясними стравами.
2 год 40 хв7
Соковита і апетитна кабачкова ікра виходить з додаванням майонезу і томатної пасти. Таке частування легко заготовити на зиму. Радуйте себе і рідних смачною закускою в будь-який час року.
3 год 0 хв5
Яскравий кулінарний рецепт кабачкової ікри на зиму передбачає додавання моркви, цибулі, майонезу і томатної пасти. Апетитна закуска нікого не залишить байдужим. Подавайте її з хлібом або з гарячими.
2 год 50 хв8
Ніжну і танучу в роті кабачкову ікру можна приготувати за допомогою блендера. Цікавий кулінарний рецепт передбачає додавання майонезу і томатної пасти. Використовуйте ідею, щоб урізноманітнити зимові заготовки.
4 год 30 хв4
Рецепт яскравої домашньої кабачкової ікри – з томатною пастою, майонезом і смаженою ріпчастою цибулею. Частування порадує ніжним смаком і пікантним ароматом.
6 год 0 хв3
Ніжну кабачкову ікру на зиму можна приготувати з майонезом, томатною пастою і ароматним часником. Яскрава заготовка доповнить багато домашніх страв. Також частування підходить для подачі з чорним хлібом.
1 год 55 хв3
Ніжна і апетитна кабачкова ікра виходить з використанням м’ясорубки. Додайте в заготовку майонез і томатну пасту. Це робить частування ще більш поживним і яскравим та смачним.
3 год 0 хв5
Хочете заготовити на зиму смачну і поживну овочеву ікру? Використовуйте перевірений кулінарний рецепт на три кілограми кабачків. Порадуйте себе і близьких яскравим і універсальним частуванням.
1 год 15 хв2
Поживна ікра з кабачків на зиму виходить з додаванням інших овочів, томатної пасти і майонезу. Смачне частування стане вашим улюбленим перекусом і урізноманітнює домашнє меню.
2 год 20 хв1
Швидко і просто приготувати кабачкову ікру можна в мультиварці. Таке частування доповнить інші страви або стане прекрасним компонентом для холодних закусок. Забирайте ідею!
3 год 30 хв1
Один з варіантів приготування домашньої кабачкової ікри – шматочками. Приготувати соковитий і смачний продукт можна в мультиварці. Використовуйте перевірений рецепт для цікавої овочевої закуски.
2 год 40 хв1
Яскрава і соковита кабачкова ікра виходить з додаванням моркви і томатної пасти. Приготувати продукт нескладно в домашніх умовах. Використовуйте для цього простий і швидкий рецепт в мультиварці.