Рецепти страв з рисом
Калорійність на 100 грам (кбжу):
6.7 г.
Білки0.7 г.
Жири78.9 г.
Вуглеводи344
ккалПриготуємо просте і швидке блюдо з простих продуктів: рисової крупи і ароматного стиглого гарбуза. Каші, зварені на молоці, відрізняються своєю ніжністю і виразним вершковим післясмаком, що робить їх.
Рецепт для тих, хто вважає за краще готувати овочі з більш щадним способом теплової обробки. При тушкуванні продукт зберігає високі смакові властивості і залишає всередині більше вітамінів і.
Яскраве і смачне частування можна приготувати з гарбуза і рису. Солодка і ароматна каша стане відмінним рішенням для домашнього сніданку або перекусу. Беріть на замітку просту кулінарну ідею!
На сковороді обсмажуються печериці з цибулею і селерою. Потім туди додається відварена куряча грудка, соєвий соус, сіль і перець. Далі в сковороду засипається рис, все заливається бульйоном і.
На сковороді 5 хвилин обсмажується курка. Потім там же смажиться цибуля з яйцем, імбиром і часником. Далі туди відправляється зварений рис, соєвий соус, кунжутна олія і сіль. В...
На сковороді обсмажується курка разом з цибулею, солодким перцем і морквою. Потім туди засипається промитий рис і все заливається водою. Блюдо готується на маленькому вогні 20 хвилин, а.
На дно форми для запікання засипається рис, зверху викладаються нарізані овочі з сіллю, приправами і курка. Потім все заливається водою, накривається кришкою або фольгою і запікається в духовці.
Зварений рис змішується з фаршем, обсмаженою морквою з цибулею і спеціями. Начинка укладається в кабачки і все випікається 55 хвилин. За 10 хвилин до готовності все посипається сиром....
Голубці – улюблене багатьма блюдо. А для особливо ледачих є спеціальний рецепт ледачих голубців. Готувати їх простіше, ніж класичний варіант голубців, але за смаком вони нітрохи не гірше.
Голубці – таке домашнє і смачне блюдо, що ніхто б не відмовився їсти його хоч кожен день. Тим більше, що готувати голубці можна абсолютно в будь-який сезон, але...
Рецепт голубців передається від матері до дочки, зазвичай у господинь є свої тонкощі і нюанси в приготуванні цього чудового блюда. Голубці зі свіжої капусти, хороші тим, що тушкуються...
Мало яке блюдо ще може зрівнятися з голубцями по цікавості і захопливості процесу приготування. Влаштувати ліплення голубців можна навіть в якості розваги для дітей, а потім всім разом...
Відмінне блюдо української кухні – голубці. Готувати їх цікаво і нескладно, як може здатися на перший погляд. Ваші домочадці залишаться в повному захваті від голубців з молодої капусти,...
Голубці зі свіжої капусти – смачне рішення для сімейного обіду або вечері. Їх приготування займе чимало часу, але зате результат порадує всіх без винятку. Подавати їх слід зі...
Смачна, ситна заготівля ідеально підійде в зимовий час як гарнір до м’ясних і рибних страв. Також послужить хорошою основою для супу. Досить залити баночку такого лечо бульйоном, додати.
Це не просто закуска з томатами, а цілий холодний зимовий салат. Дуже смачний, ситний, ароматний – його можна подавати, як закуску або навіть самостійну страву. При бажанні можна...
Мастава (або ж мастоба) — це узбецьке блюдо, яке ще називають рідким пловом. Готують його з рису і великої кількості інших інгредієнтів. Всі вони прості і добре знайомі....
Коли я думаю про саме затишне і домашнє блюдо, на думку відразу приходять тефтелі з томатною підливою. У моєму будинку вони просто нарозхват. Ароматний густий соус подобається як...
Я знайшла відмінний спосіб застосування гарніру, що залишився з вечері. Готую з нього морквяні котлети, які полюбила вся сім’я. Чоловік просто так тягає, без гарніру. А син призвичаївся...
Звичайні котлети вже набридли, і ви мрієте про різноманітність? Тоді прийшла пора приготувати їх турецький варіант з дуже оригінальною назвою – «жіноче стегенце».