Рецепти страв з цукром-піском
Калорійність на 100 грам (кбжу):
0.0 г.
Білки0.0 г.
Жири99.7 г.
Вуглеводи398
ккалГарбузові оладки з манкою виходять більш пишними і м’якими, а їх яскравий колір і аромат приведе в захват ваших домочадців. Готувати оладки зовсім нескладно, але необхідно дати трохи.
Ділимося з вами чудовою ідеєю страви для пісного меню. Всім відомо, що гарбуз дуже цінний за своїми властивостями овоч, тому рекомендується включати страви з нього в свій раціон...
Смачні оладки з гарбуза можна не тільки посмажити, але і запекти в духовці. Блюдо вийде низькокалорійним, але не менш смачним. Також це більш зручно і швидко, вам не...
Оладки можна віднести до десертних страв. Зазвичай їх подають до чаю з варенням або медом. Ми пропонуємо вам спробувати неймовірно смачний і корисний варіант оладок з гарбуза і...
Важко уявити, як давно страви з гарбуза з’явилися в українській кухні. Гарбуз – універсальний овоч, його можна варити, тушкувати, смажити або пекти. Оладки – одне з найлегших і.
Готуємо ситну смачну, а головне – корисну кашу, яка сподобається і дорослим, і дітям з двох видів крупи, молока і гарбуза. Таке блюдо відмінно підходить для щільного сніданку,...
З настанням збору врожаю саме час приготувати ніжну кашу з рису і гарбуза, а також доповнити її родзинками, які відмінно доповнюють і відтіняють смак головних компонентів. Для готування...
Прекрасний варіант смачного і корисного сніданку – томлена в мультиварці каша з рисом і гарбузом. Секрет збереження цілісних шматочків і рисинок після готовності – це режим “
Рецепт для тих, хто вважає за краще гарбуз на десерт. Серед інгредієнтів – яблука, кориця, родзинки і волоський горіх, що робить приготовлений таким чином гарбуз справжнім царським блюдом.
Журавлина і брусниця, ягоди які в кінці літа і спочатку осені можна знайти в лісі. Завдяки високому вмісту вітаміну С вони є відмінним профілактичним засобом, що зміцнює імунітет....
Неймовірно смачне варення з журавлини і яблук стане прекрасним доповненням до чаю або солодкою начинкою для домашніх пирогів. Для варення краще відібрати дуже зрілу журавлину і соковиті кисло-солодкі.
Чудове варення з журавлини і апельсина – натуральне джерело вітаміну С. Аромат апельсина прекрасно гармонує з яскравим журавлинним смаком, такий десерт неодмінно сподобається вашій родині.
Завдяки своїм цілющим властивостям журавлиннове варення може бути використано в якості жарознижуючого або імуностимулюючого засобу при легких нездужаннях або переохолодженні.
Журавлина – неймовірно корисна ягода, на смак кисла з невеликою гіркуватістю, тому їсти її в свіжому вигляді мало хто любить. Щоб їсти журавлину було більш приємно, можна приготувати...
Буряк і майонез – завжди відмінне поєднання. Використовуємо цей соус і в заготівлі. Така ікра відмінно підійде в ролі салату до гарячих страв.
Дуже смачна заготовка, яка складе конкуренцію аджиці і іншим гострим закочуванням. Солодкість буряка вдало поєднується з часником і гостротою перцю. Для повноти смаку також додаємо
Для цієї ікри беремо буряк і кабачки. Якщо кабачки молоді, то подрібнюємо їх цілком. Якщо ж плоди зрілі і встигли загрубіти, насіння видаляємо і жорстку шкірку зрізаємо.
Така ікра буде паличкою-виручалочкою для господині: і як закуска на бутерброд, і як заправка для борщу, і як добавка для салатів. Щоб ікра була смачною, вибирайте «правильний» буряк:...
В даному випадку ікру з буряка готуємо методом варіння. Додатково кладемо моркву для солодощі і помідори для кислинки. Овочі можна натирати на корейській тертці – в цьому випадку...
Рецепт дійсно простий: по черзі обсмажуємо цибулю, буряк і моркву, після чого масу присмачуємо спеціями, томатною пастою і фасуємо по банках. Завдяки обсмажуванню ікра виходить насиченою і ароматною.