Калорійність на 100 грам (кбжу):
2.5 г.
Білки
0.5 г.
Жири
6.3 г.
Вуглеводи
38
ккал
720 год 30 хв6
У банку закладається лист хрону, лавровий лист, гілки кропу і помідори. Далі туди додається порошок гірчиці, перець горошком і все заливається розсолом на воді, солі, цукрі і оцті....
Квашені помідори у відрі як бочкові
240 год 35 хв5
Помідори закладаються у відро разом з кропом, часником, листям хрону і смородини. Потім все заливається розсолом на воді, солі, перці і лавровому листі. Томати закриваються кришками і залишаються.
1 год 55 хв5
Помідори закладаються в банку разом з нарізаною селерою, парасольками кропу і часником. Потім все заливається розсолом на цукрі з сіллю, накривається блюдцем і залишається на три доби.
Амца – аджика абхазька
49 год 0 хв3
Через м’ясорубку пропускається гострий перець, часник, кінза, кріп, петрушка і волоський горіх. Потім туди додається сіль, хмелі-сунелі і все перемішується. Отримана маса накривається
Гостра абхазька аджика без варіння
1 год 35 хв15
Пекучий перець пропускається через м’ясорубку, потім до нього додається винний оцет, часник, розпечені на сковороді спеції, сіль і подрібнені волоські горіхи.
Класичний рецепт абхазької аджики на зиму
1 год 20 хв10
Через м’ясорубку пропускається пекучий перець, часник, кінза, базилік, петрушка і кріп. Потім туди додається коріандр, суміш перців, хмелі-сунелі і сіль. Все добре перемішується
1 год 10 хв2
Якщо у вас хороший урожай різних овочів, можете приготувати на зиму асорті з патисонів і помідорів. Заготівля практична, красива і буде з приємним солодкуватим смаком, адже патисони добре.
Мариновані патисони без стерилізації в банках на зиму
60 хв1
Патисон як більш ніжний овоч в порівнянні з огірком і кабачком від високої температури стає м’яким і малосмачним, тому багато господинь маринують його без стерилізації.
Хрусткі мариновані патісони «Пальчики оближеш» на зиму
1 год 15 хв1
Патисон добре маринується, вбираючи в себе аромат спецій. Зібрати відразу багато маленьких плодів складно, тому маринуємо їх, нарізавши шматочками. Шкірку з патісонів не знімають, так як вона надає.
Фаршировані кабачки "човники" з сиром
60 хв4
З кабачків дістається м’якоть і в них укладається начинка з сиру, яйця, кропу, часнику і солі. Все посипається сиром і запікається протягом 40 хвилин. Виходить дуже смачна страва...
човники з кабачків з фаршем і рисом
1 год 40 хв3
Зварений рис змішується з фаршем, обсмаженою морквою з цибулею і спеціями. Начинка укладається в кабачки і все випікається 55 хвилин. За 10 хвилин до готовності все посипається сиром....
Фаршировані кабачки з куркою в духовці
60 хв3
Дрібно нарізане куряче філе змішується з помідором, зеленню, часником, м’якоттю кабачка і йогуртом. Отримана начинка розкладається по човниках і все випікається 20 хвилин.
маринована спаржева квасоля
1 год 55 хв4
Спаржева квасоля приваблива для тих, хто дотримується здорового харчування. Блюдо дієтичне, містить велику кількість макро і мікроелементів.
Салат з капусти, перцю, помідорів і моркви на зиму
3 год 0 хв25
До нарізаної капусти, томатів, перцю, цибулі і моркви додається подрібнений кріп і петрушка. Все перемішується і туди додається лавровий лист з сіллю. Далі салат вариться 15 хвилин, до.
50 хв1
Рецепт розрахований на баночку об’ємом в один літр. Укладаємо всі інгредієнти в тару. Заливаємо окропом, ставимо стерилізувати на десять хвилин і закочуємо. Як бачите, заготовити
мариновані кабачки в томатній пасті
45 хв1
Цікавий спосіб маринування кабачків на зиму – в кетчупі. Овочі в банці залишаться хрусткими, але при цьому придбають насичений кисло-солодкий смак. Яскраве частування стане улюбленою
Мариновані кабачки як гриби на зиму
4 год 40 хв4
Кабачки на зиму — це завжди смачне і оригінальне частування. А ще їх можна заготовити за особливим рецептом, завдяки якому смак овоча буде нагадувати гриби. Беріть на замітку...
мариновані кабачки з часником на зиму
60 хв6
Щоб мариновані кабачки придбали яскравий смак і аромат, додайте в заготовку часник. Таке частування порадує ваших домашніх і гостей. Подавайте його в якості холодної закуски до обіднього столу.
45 хв1
Хочете урізноманітнити домашні заготовки на зиму? Приготуйте мариновані кабачки з огірками. Частування вийде хрустким і неймовірно смачним. Його можна подавати як холодну закуску або
Мариновані кабачки в літрових банках «Пальчики оближеш»
1 год 20 хв1
Апетитний варіант приготування хрустких кабачків на зиму — по знаменитому рецепту «пальчики оближеш». Готове частування порадує насиченим смаком і соковитістю.