вафельні трубочки в радянській вафельниці
55 хв6
Якщо вам дісталася у спадок радянська вафельниця для приготування тонких вафель на газу, то це справжнє кондитерське щастя! Цей диво-прилад можна вважати невбиваним раритетом, який
4 год 55 хв2
Італійська кухня славиться не тільки смачною піцою і випічкою. Десерти, виконані італійськими кулінарами, володіють чарівним смаком і ніжною текстурою, як, наприклад, відоме всім блюдо панакота.
Суфле Пташине молоко
7 год 0 хв8
Смак суфле «Пташине молоко» дуже нагадує пломбір, він добре знайомий всім з дитинства. Його можна подавати у вигляді тістечок або зробити цілий повітряний торт з суфле. В обох...
цукати з яблук
72 год 20 хв10
Нарізані яблука змішуються з корицею, лимонною кислотою і цукром. Далі вони запікаються в духовці 25 хвилин при 200 градусах. Потім цукати перекладаються на інший лист, накриваються марлею і.
60 хв5
Максимально нешкідливі ласощі з соку апельсина і свіжоприготованого яблучного пюре. Агар-агар дозволяє домогтися пружної консистенції мармеладу. Щоб використовувати ще менше цукру
4 год 0 хв12
Щоб приготувати справжню панакоту, варто вибрати жирні вершки-30-33%. Ідеальний варіант – обзавестися натуральною ваніллю, проте це не дуже дешево і не завжди доступно, тому використовуйте
панакота на кокосовому молоці
60 хв7
Іноді хочеться побалувати себе чимось смачним і солодким. Навіть якщо ми стежимо за фігурою і ведемо здоровий спосіб життя. Пропонуємо приготувати дієтичну панакоту –
2 год 0 хв1
Густе желе з обліпихи на зиму з желатином буде у вас красивою, смачною і ароматною заготівлею на зиму з цієї «царської ягоди». Хоча желе з обліпихи непогано застигає...
рецепт вафельних трубочок в електовафельниці
40 хв6
Це перевірений роками рецепт класичних тонких вафель в електовафельниці. Після охолодження вони виходять хрусткими і розсипчастими. У гарячому стані відразу після випікання вафлі пластичні
Новорічний стіл – це не тільки закуски і гарячі страви, десерти. І щоб не витрачати гроші на вироби з найближчої кулінарії, пропонуємо прості, але смачні рецепти з фото,...
Карамелізовані яблука на десерт
5 хв8
Як начинку для десертів готую виключно карамелізовані яблука. Вони набагато смачніші за свіжі, м’якші і соковитіші. На все про все витрачаю рівно 3 хвилини часу і задіяю одну...
Яблука в сиропі на зиму
60 хв4
Поки що сезон, варто закрити якнайбільше баночок фруктових часточок. Ароматні яблука в сиропі – приголомшливі ласощі, які дітки просто люблять. Вони їдять їх прямо ложкою, самозабутньо посміхаючись.
Гарбузовий кекс до чаю
60 хв5
Пізній вечір, ароматний гарячий чай та теплий плед. Уявили? Додайте ще до цього повітряний гарбузовий кекс і ідеальний пазл склався. Скористайтеся дарами осені та порадуйте себе смачною випічкою.
Італія подарувала нам безліч приголомшливих десертів. Серед них панна-котта, тірамісу, капрезе, амаретті, панфорте, біскотті. Від одних тільки назв слинки течуть! Хочеться миттю побігти
20 хв4
Старий добрий пломбір з ідеальним вершковим смаком і дражливим запахом ванілі зараз став справжньою легендою. Через десятиліття вже дорослі ласуни з ностальгією згадують це культове морозиво.
рецепт сирного торта з фруктами
25 год 0 хв8
Цікавий варіант ласощів для вашого столу – сирний торт з соковитими фруктами. Частування вийде ніжним, в міру солодким і з приємною кислинкою. Спробуйте для вашого сімейного чаювання.
Желе «апельсинові часточки»
25 хв6
З радістю ділюся своїм улюбленим рецептом – знахідкою! Називаю я його просто: “апельсинові часточки” або креативне желе. Такі ласощі і справді мало хто пробував. Тому запам’
Яблучні часточки в тісті з сирною начинкою
60 хв8
Домашні кожен день запитують, коли я приготую яблучні часточки в тісті. Так вони називають мій фірмовий пиріг, який зазвичай з’їдається за півдня. Ще б пак, такий ароматний і...
45 хв8
З тих пір як на моїй кухні з’явився мультифункціональний блендер, сімейне меню поповнилося парою десятків нових страв. Одне з таких — халва без олії і борошна. Як на...
Кавові цукерки «Тірамісу»
20 хв5
Тірамісу — напевно, найулюбленіший мій десерт. Ці італійські ласощі приваблюють не тільки своїм виразним смаком, але і простотою приготування. Особливо якщо всі інгредієнти під рукою.