Рецепти десертів
Якщо вам дісталася у спадок радянська вафельниця для приготування тонких вафель на газу, то це справжнє кондитерське щастя! Цей диво-прилад можна вважати невбиваним раритетом, який
Італійська кухня славиться не тільки смачною піцою і випічкою. Десерти, виконані італійськими кулінарами, володіють чарівним смаком і ніжною текстурою, як, наприклад, відоме всім блюдо панакота.
Смак суфле «Пташине молоко» дуже нагадує пломбір, він добре знайомий всім з дитинства. Його можна подавати у вигляді тістечок або зробити цілий повітряний торт з суфле. В обох...
Нарізані яблука змішуються з корицею, лимонною кислотою і цукром. Далі вони запікаються в духовці 25 хвилин при 200 градусах. Потім цукати перекладаються на інший лист, накриваються марлею і.
Максимально нешкідливі ласощі з соку апельсина і свіжоприготованого яблучного пюре. Агар-агар дозволяє домогтися пружної консистенції мармеладу. Щоб використовувати ще менше цукру
Щоб приготувати справжню панакоту, варто вибрати жирні вершки-30-33%. Ідеальний варіант – обзавестися натуральною ваніллю, проте це не дуже дешево і не завжди доступно, тому використовуйте
Іноді хочеться побалувати себе чимось смачним і солодким. Навіть якщо ми стежимо за фігурою і ведемо здоровий спосіб життя. Пропонуємо приготувати дієтичну панакоту –
Густе желе з обліпихи на зиму з желатином буде у вас красивою, смачною і ароматною заготівлею на зиму з цієї «царської ягоди». Хоча желе з обліпихи непогано застигає...
Це перевірений роками рецепт класичних тонких вафель в електовафельниці. Після охолодження вони виходять хрусткими і розсипчастими. У гарячому стані відразу після випікання вафлі пластичні
Новорічний стіл – це не тільки закуски і гарячі страви, десерти. І щоб не витрачати гроші на вироби з найближчої кулінарії, пропонуємо прості, але смачні рецепти з фото,...
Як начинку для десертів готую виключно карамелізовані яблука. Вони набагато смачніші за свіжі, м’якші і соковитіші. На все про все витрачаю рівно 3 хвилини часу і задіяю одну...
Поки що сезон, варто закрити якнайбільше баночок фруктових часточок. Ароматні яблука в сиропі – приголомшливі ласощі, які дітки просто люблять. Вони їдять їх прямо ложкою, самозабутньо посміхаючись.
Пізній вечір, ароматний гарячий чай та теплий плед. Уявили? Додайте ще до цього повітряний гарбузовий кекс і ідеальний пазл склався. Скористайтеся дарами осені та порадуйте себе смачною випічкою.
Італія подарувала нам безліч приголомшливих десертів. Серед них панна-котта, тірамісу, капрезе, амаретті, панфорте, біскотті. Від одних тільки назв слинки течуть! Хочеться миттю побігти
Старий добрий пломбір з ідеальним вершковим смаком і дражливим запахом ванілі зараз став справжньою легендою. Через десятиліття вже дорослі ласуни з ностальгією згадують це культове морозиво.
Цікавий варіант ласощів для вашого столу – сирний торт з соковитими фруктами. Частування вийде ніжним, в міру солодким і з приємною кислинкою. Спробуйте для вашого сімейного чаювання.
З радістю ділюся своїм улюбленим рецептом – знахідкою! Називаю я його просто: “апельсинові часточки” або креативне желе. Такі ласощі і справді мало хто пробував. Тому запам’
Домашні кожен день запитують, коли я приготую яблучні часточки в тісті. Так вони називають мій фірмовий пиріг, який зазвичай з’їдається за півдня. Ще б пак, такий ароматний і...
З тих пір як на моїй кухні з’явився мультифункціональний блендер, сімейне меню поповнилося парою десятків нових страв. Одне з таких — халва без олії і борошна. Як на...
Тірамісу — напевно, найулюбленіший мій десерт. Ці італійські ласощі приваблюють не тільки своїм виразним смаком, але і простотою приготування. Особливо якщо всі інгредієнти під рукою.