мариновані рижики з гвоздикою
1 год 20 хв1
При багатому врожаї рижиків варіантами заготовки їх на зиму є соління або маринування. У цьому рецепті готуємо на зиму мариновані рижики з гвоздикою. Ця пряність використовується тільки для.
Огірки кружальцями з цибулею у власному соку в банках
1 год 30 хв3
Огірки з цибулею у власному соку в банках будуть у вас хорошою закускою для будь-якого столу, гарніром до м’яса і заправкою до борщу. Огірки доповнюємо тільки зерновий гірчицею...
Кабачки з часником по-українськи
45 хв10
Як же добре буває взимку відкрити баночку домашньої консервації! Люблю, коли у нас в погребі збирається багато заготовок різних салатів і маринованих овочів. Хоча часто закриваю по вже.
компот з малини і апельсину на зиму
1 год 40 хв1
Приготувати компот можна з тих ягід, які є в городі. Це може бути суміш з малини, агрусу або смородини. Також ми звикли до традиційних компотів з вишні та...
1 год 20 хв1
Хрусткі рижики з соняшниковою олією в банках будуть у вас відмінною закускою до будь-якого столу і добре доповнять будь-які м’ясні або овочеві страви. Соняшникова олія додається в маринад,.
Огірки у власному соку з гірчицею
1 год 15 хв3
Огірки у власному соку з гірчицею готуються без стерилізації і додавання оцту, але закуска виходить з оригінальним гострим смаком. Гірчиця є як хорошим консервантом, так і хорошою смаковою...
Малинове варення в мультиварці
15 хв2
Дивовижне, дуже швидке варення з ароматом свіжої м’яти, будь-який нудний зимовий день по праву зробить яскравим і барвистим. М’яту при бажанні можна замінити мелісою.
1 год 5 хв3
Малина дуже корисна для організму людини. Вона має протизапальну властивість і зміцнює дією, містить вітаміни груп А, B і з, А також білки і пектини.
мариновані рижики з лимонною кислотою
1 год 20 хв1
Мариновані рижики з лимонною кислотою готують рідше, ніж з оцтом, але такий варіант є. Лимонна кислота є хорошим консервантом і не має специфічного аромату, як оцет, а рижики...
Огірки порізані у власному соку з оцтом
13 год 40 хв3
Огірки у власному соку з оцтом в цьому рецепті будуть у вас унікальним варіантом в лінійці огірковій консервацій. Огірки нарізаються, що буде подібно салату, протягом 12 годин маринуються...
Варення малинове з вишнею
Будемо готувати варення в кілька етапів, ягоди по-різному готуються, але їх поєднання в одному рецепті — це просто смакота! Вишеньки залишаються цілими, варення густе, має вишневий смак і.
4 год 0 хв4
Для приготування маринованих рижиків оцет, поряд з сіллю, є обов’язковим інгредієнтом, і в цьому рецепті використовуємо 70% оцет. Його по чайній ложці додамо в кожну банку.
Огірки з часником у власному соку в банках
1 год 40 хв2
Варіант маринування огірків з часником у власному соку може бути знахідкою для будь-якої господині, адже він має багато плюсів: швидке і просте приготування, можливість використовувати
4 год 0 хв2
Варення з лимона і малини — це поєднання найважливіших вітамінів в зимову пору. Його відмінно їсти при застуді або для зміцнення імунітету і попередження хвороб взимку. Дуже незвичайний...
60 хв2
Мариновані рижики на зиму з 9%-м оцтом будуть у вас хорошим варіантом приготування пікантної закуски і простим способом переробки цього дару лісу. Гриби варимо в пряному маринаді з...
Огірки в 1 літрових банках у власному соку
40 хв1
Огірки в літрових банках у власному соку, або по-іншому «огірки в огірках», є рідкісним варіантом заготовки цього овоча, але він дозволяє максимально зберегти його аромат, хрусткий смак і.
4 год 0 хв3
Це один із старовинних рецептів, по ньому малинове варення готували ще наші бабусі. У ньому багато цукру і тому воно стоїть дуже довго, при цьому лимонна кислота додасть...
Огірки у власному соку на зиму «Пальчики оближеш» готуються нескладно, і цей варіант заготовки передбачає нарізку огірків четвертинками, звану «дамськими пальчиками».
1 год 45 хв2
Малинове варення – п’ятихвилинка це прекрасний спосіб приготувати десерт на зиму, витративши трохи часу, і зберігши максимально користь свіжих ягід. Цей рецепт припаде до
Малинове варення з пектином
1 год 20 хв4
За рахунок вмісту пектину можна в варення сміливо зменшувати кількість цукру. Варення вийде густим і корисним, адже пектин — є своєрідним рослинним санітаром, який виводить з організму токсини.