мариновані кабачки з часником на зиму
60 хв6
Щоб мариновані кабачки придбали яскравий смак і аромат, додайте в заготовку часник. Таке частування порадує ваших домашніх і гостей. Подавайте його в якості холодної закуски до обіднього столу.
45 хв1
Хочете урізноманітнити домашні заготовки на зиму? Приготуйте мариновані кабачки з огірками. Частування вийде хрустким і неймовірно смачним. Його можна подавати як холодну закуску або
45 хв1
Щоб мариновані кабачки в банках вийшли максимально ніжними, приготуйте їх без використання оцту. За перевіреним домашнім рецептом заготівля буде стояти довго і збереже всі свої смакові якості.
Мариновані кабачки в літрових банках «Пальчики оближеш»
1 год 20 хв1
Апетитний варіант приготування хрустких кабачків на зиму — по знаменитому рецепту «пальчики оближеш». Готове частування порадує насиченим смаком і соковитістю.
мариновані кабачки без стерилізації на зиму
1 год 20 хв1
Простий і швидкий спосіб заготовити кабачки на зиму — без стерилізації. Спробуйте домашній рецепт, з яким впораються навіть новачки. Маринований овоч вийде смачним, соковитим і хрустким.
45 хв1
Смачні хрусткі кабачки можна заготовити на зиму в домашніх умовах. Таке частування обов’язково здивує ваших домашніх і гостей. Беріть на замітку простий рецепт, який стане вашим
Обліпиха протерта блендером з цукром на зиму
50 хв1
Яскравий смак і аромат обліпихи можна зберегти на цілий рік. Для цього заготовте ягоди на зиму в банці. Їх можна перетерти з цукром. Вийде смачно і просто, спробуйте!
60 хв1
Простий спосіб приготування обліпихового желе – без варіння. Такий спосіб збереже аромат свіжої ягоди на довгий час і стане оригінальним десертом для вашого столу. Спробуйте!
джем з обліпихи з желатином
1 год 30 хв1
Здивуйте своїх близьких або гостей яскравим і ароматним ласощами в банці. Приготуйте густий обліпиховий джем з додаванням желатину. Частування порадує незвичайним і насиченим смаком.
варення з обліпихи через м'ясорубку
55 хв1
Приготуйте ніжне і ароматне варення обліпихи на зиму. Використовуйте для цього простий рецепт з використанням м’ясорубки. Такий спосіб дозволить отримати густий і насичений продукт.
обліпихове варення без цукру на зиму
1 год 20 хв1
Щоб обліпихове варення на зиму вийшло максимально корисним, приготуйте його без додавання цукру. Ласощі пораду.ють яскравим смаком і насиченим ароматом. Оцініть простий домашній рецепт.
1 год 20 хв1
Яскраве і соковите варення на зиму можна приготувати з обліпихи і яблук. Ласощі порадує простим кулінарним процесом і насиченим смаком. Збережіть приємний літній аромат на довгий час!
1 год 10 хв1
Ароматне і насичене домашнє варення можна приготувати з обліпихи з кісточками. Ласощі підходять для тривалого зберігання, найчастіше їх подають разом з чаєм. Використовуйте простий і швидкий рецепт.
45 хв2
Щоб обліпихове варення зберегло якомога більше корисних властивостей, приготуйте його без варіння. Такий рецепт приємно здивує вас своєю швидкістю і простотою. Використовуйте його для
Варення з обліпихи п'ятихвилинка на зиму
45 хв1
Ароматне варення обліпихи можна швидко і просто приготувати в домашніх умовах. Використовуйте для цього рецепт “п’ятихвилинка”. Яскраві ласощі можна додавати в чай
варення з обліпихи без кісточок
1 год 20 хв1
Ароматне і дивовижне за смаком домашнє варення виходить з обліпихи. Приготуйте оригінальні ласощі без кісточок і порадуйте себе ніжним продуктом холодною зимою.
варення з червоної смородини на зиму без варіння
30 хв6
Дуже смачне ароматне і неймовірно корисне варення. Ягоди тут не піддаються термічній обробці взагалі, а це означає, що в них залишається максимум вітамінів. Готуються такі ласощі досить довго.
Джем з червоної смородини з вишнею на зиму в банках
2 год 0 хв4
Дуже смачний кисло-солодкий джем, який ідеально підійде і для додавання в випічку, і для самостійного вживання. Він виходить досить густим. Особливо це помітно, коли він охолоне.
варення з порічок і апельсина
1 год 30 хв2
Дуже ніжне варення без кісточок з просто неймовірним ароматом. Червона смородина відмінно поєднується з помаранчевим апельсином – це один з кращих дуетів для ласощі.
джем з червоної і чорної смородини
Смачний ніжний джем з двох видів смородини. Ідеальне поєднання ягід: злегка кислувата червона і солодка чорна. Вони знаходяться “на одній хвилі”, тому смак виходить дивно гармонійним.