21 год 10 хв10
Сливи варяться в 3-4 підходи в цукровому сиропі, після чого відкидаються через друшляк і залишаються, поки не стече весь сироп. Далі все перекладається на деко, застелене пергаментом, і.
мармелад з агрусу
1 год 10 хв10
У мармелад з агрусу можна додавати цедру лимона або лайма, а також корицю, що додасть частуванню оригінальний і пікантний смак. Краще брати трохи недозрілі ягоди, оскільки в них...
50 хв6
Вафельні трубочки міцно асоціюються з безтурботним дитинством і хвилинками насолоди. Хрусткі і солодкі, наповнені соковитим кремом або згущеним молоком, вони є справжніми ласощами для дорослих і дітей.
рецепт суфле з гарбуза
2 год 25 хв6
Вишуканий, легкий і ніжний десерт з гарбуза. Правильно приготоване суфле виходить повітряним, як хмара. Завдяки натуральній солодощі гарбуза, цукру знадобиться зовсім небагато.
цукати з моркви
41 год 50 хв2
Морква відварюється у воді 2-3 хвилини, а потім вариться в цукровому сиропі в три підходи по 15-20 хвилин. Далі цукати відкидаються через друшляк і залишаються, поки не стече...
Домашній мармелад з груш
40 хв10
Легкий у приготуванні рецепт грушевого мармеладу, який підкориться навіть початківцям кулінарам. Щоб його зробити, потрібен мінімум продуктів – соковиті груші, цукор і трохи води.
рецепт вафельних трубочок на вершковому маслі
1 год 10 хв6
Це ті самі вафельні трубочки, які так радували в дитинстві і назавжди залишили після себе приємні спогади. Хрусткі і розсипчасті, тануть у роті і залишають після себе ніжне...
1 год 30 хв5
Легкий і смачний десерт для ласунів. Молочне суфле піде “на ура” в спекотний літній час, його освіжаючий смак гідно оцінять дорослі і діти. Прикрасити його можна ягодами, пісочною.
48 год 30 хв10
Апельсинові шкірки замочуються в холодній воді на 2 години, після чого варяться в цукровому сиропі 30-40 хвилин. Далі цукати викладаються на деко з пергаментним папером і присипаються цукром.
вафельні трубочки на маргарині
1 год 10 хв6
Щоб отримати хрустку і розсипчасту текстуру тонких вафель, необхідний жировий компонент в складі. В даному випадку використовуємо маргарин. Під час випікання потрібно змащувати вафельницю
суфле з гарбуза
1 год 50 хв2
Суфле з гарбуза добре тим, що готувати його можна в солодкому варіанті, а також з пряними спеціями і гострим перцем. Обидва варіанти виходять неймовірними. Якщо ви хочете урізноманітнити...
панакота зі сметани
6 год 40 хв3
Якщо ви любите ніжні легкі десерти, пропонуємо рецепт панакоти зі сметани з желе, шоколадом і ягодами малини, які за бажанням можна замінити, наприклад, полуницею або вишнею.
40 хв6
Щасливі власники мультипекаря можуть створювати безліч цікавих страв, встановлюючи потрібні панелі для готування. В даному рецепті мова піде про вафельні трубочки.
20 год 30 хв10
Нарізана груша перекладається в каструлю, засипається цукром і залишається так на 3-4 години. Потім все вариться по 5 хвилин в 3-4 підходи. Далі груша відкидається на друшляк, після...
2 год 30 хв2
Приготувати ПП панакоту не складе особливих труднощів. Зате в результаті ви отримаєте не тільки корисний, але і дуже смачний легкий десерт. За бажанням полуницю для десерту можна замінити...
45 хв15
У цьому рецепті мармеладу зі слив додають шоколад, щоб зробити смак десерту ще цікавішим. Колір готового продукту буде залежати від кольору шкірки плодів – від темно-червоного до червоно-коричневого.
1 год 10 хв6
Вафлі за цим рецептом виходять хрусткими і розсипчастими. У гарячому стані вони дуже податливі і легко згортаються в трубочки або конуси. Остигаючи, тісто стабілізується, і вафлі набувають ту.
2 год 20 хв6
Легке, як хмара, з ароматом ванілі суфле pino подарує справжню насолоду. Цей чудовий французький десерт готується з доступного набору продуктів за досить зрозумілою і простою технологією.
Цукати з дині
240 год 30 хв
Диня відварюється 5 хвилин у воді з лимонним соком. Далі готується сироп, і шматочки дині варяться в ньому в три підходи по 15 хвилин. Потім все перекладається на...
Шоколадна панакота
2 год 55 хв2
Як перевірити, чи правильно приготовлена панакота? Досить відрізати від неї шматочок за допомогою вилки і подивитися на лінію зрізу. Якщо поверхня зрізу гладка, даний десерт не є італійським,...