Рецепти страв з тіста
Дачний урожай яблук цього року щедрий, як ніколи! Знаю багато способів застосування цих корисних фруктів. З них можна робити десерти, консервацію, а можна запекти їх із м’
З усіх сучасних медійних кухарів стежу в соціальних мережах лише за одним: Євгеном Клопотенком. Він вирвався в люди одразу після перемоги у шоу «Майстер-шеф» і досі купається у...
Тема схуднення давно вже у всіх на слуху. Ось і ми з подругою вирішили зайнятися собою. Крім спеціальної гімнастики, ми подумали про зміну звичок харчування. Наприклад, вирішили пекти...
Смачні овочеві оладки з молодого кабачка, моркви і ріпчастої цибулі. У літній сезон – це саме ходове блюдо, інгредієнти для якого завжди під рукою. Рецепт приготування оладок не.
Кабачково-картопляні оладки-смачне і універсальне блюдо, яке можна подати окремо або доповнити ними м’ясні страви. У літній та осінній період це блюдо особливо актуально.
Різновидів кабачкових оладок настільки багато, що кожен може знайти рецепт на свій смак. Якщо додати в тісто трохи вареної ковбаси, то оладки будуть більш ситними і навіть остиглими...
Оладки з кабачків виходять пишними, ситними і соковитими. Готуються вони просто і швидко, навіть вранці можна легко замісити тісто і посмажити їх до сніданку. Найкраще для приготування оладок.
Цей рецепт підійде тим, хто стежить за своїм харчуванням і дотримується правил ПХ. Подавати такі оладки можна з різними добавками: натуральним йогуртом, сметаною або іншими соусами.
Ще один варіант приготування кабачкових оладок, але виходять вони не солоними, а солодкими. Таке блюдо стане смачним доповненням до чаю, оладки можна полити варенням, медом або згущеним молоком.
Кабачок є настільки універсальним овочем, що з нього можна готувати, як солодкі, так і ситні страви на обід або вечерю. Наприклад, кабачкові оладки з фаршем, їх дуже смачно...
Смачні, ніжні і ароматні оладки можна приготувати з кабачків. Їх будуть за обидві щоки наминати і дорослі, і діти.
Кабачкові оладки дуже корисні і смачні. До складу тіста завжди можна додати сир, часник або пряні спеції. Оладки виходять настільки легкими, що їх можна подавати навіть на сніданок.
Пропонуємо вам найпростіший і смачний рецепт приготування кабачкових оладок. Склад інгредієнтів складається і мінімального списку продуктів, а смак страви виходить дуже натуральним.
Додавання вершків в Олександрійське тісто робить його ще більш ніжним і дозволяє зберегти свіжість випічки на довгий час. Вершки обов’язково повинні бути натуральними, а не рослинного походження.
У кожної господині є свій улюблений рецепт паски і часто це Олександрійське тісто. Завдяки замісу тіста в два етапи воно добре піднімається і м’якуш виходить дуже м’
Вся підготовка до Великодня супроводжується чудовим ароматом пишної випічки. Пропонуємо вам приготувати Олександрійське тісто на 1 літр молока. Воно замішується за технологією тривалого
Це тісто сподобається тим, хто любить аромат топленого молока. Паски з Олександрійського тіста на топленому молоці вважаються найбагатшими за смаком і ароматом.
Про Чорнобаївку, селище в Херсонській області, За останній місяць ЗМІ згадували частіше, ніж за весь час її існування. А все завдяки одному повторюваному інциденту.
Страви, на приготування яких йде трохи часу, зайняті господині просто обожнюють. Коржі з м’ясом-яскравий приклад швидкої і ситної закуски, від якої без розуму і діти, і дорослі.
Удосконалюючи свою кулінарну майстерність, я вийшла на новий рівень! Чергові коржі без дріжджів вийшли смачніше, ніж будь-яка випічка з улюбленої пекарні під будинком.