Рецепти заготовок на зиму
Секрет приготування такого варення – в гарячому сиропі, яким заливається свіжа полуниця. Виходить незвичайне варення з живими ягодами. Так вони зберігають більше корисних властивостей
Варення із зелених волоських горіхів – Вірменський рецепт, який варто взяти на замітку багатьом господиням. Така заготовка порадує вас оригінальним смаком, цікавим видом і корисними властивостями.
Варення з цілих ягід суниці зберігає більше аромату і цікаву консистенцію, коли свіжі ягідки плавають в цукровому сиропі. Його добре використовувати для приготування напоїв або додавати до молочних.
Яка оселедець без маринованої цибулі. Тим більше, що замаринувати її в домашніх умовах простіше простого. Гості точно оцінять ваші старання і будуть за обидві щоки наминати оселедець з.
За даним рецептом, для приготування маринованої капусти вам знадобиться всього доба, а процес маринування простий і зрозумілий. Така капуста буде чудовою закускою до обіду, вечері або алкоголю.
Сире варення з лохини без варіння – це цікаві ласощі для вашого домашнього столу. Такий продукт порадує насиченим смаком і ароматом. Можна використовувати для випічки і приготування інших.
Неперевершений смак, особливий аромат і легка кислинка – це все можна сказати про варення з ревеню і апельсина. Варення підійде для чаювання, домашньої випічки і хрустких тостів.
Аджика з помідорів з хроном на зиму – це пікантне і насичене за смаком частування для вашого домашнього столу. Подавайте як доповнення до гарячих обідніх страв. Для простого...
Це варення готується дуже швидко. А щоб воно вийшло густим, додають желатин. Полуниця в такому варенні зберігає свій яскравий і насичений колір. Цей спосіб універсальний для будь-яких ягід.
Варення із зелених волоських горіхів з шкіркою – це корисний продукт, багатий вітамінами. Таке оригінальне частування зміцнює імунітет і виступає в якості профілактичного засобу.
Швидкий і легкий спосіб приготування приголомшливо смачного варення з суниці. Для цього рецепта підійде будь-яка ягода – і з саду, і лісова, і лугова. Потрібно пам’ятати, що дика...
Велика кількість овочів, фантастичний смак і сильний хруст! Це все про туршу, приготовану за болгарським рецептом. У міру гостра овочева закуска радує око. Адже на столі вона виглядає...
Цибуля- невід’ємний компонент багатьох салатів. Пропонуємо вам рецепт швидкого маринування, за яким у вас вийде смачна і хрустка цибулька.
Маринована капуста з буряком – прекрасна яскрава закуска, а також чудовий інгредієнт для салатів або бургерів. Солодкий буряк ідеально доповнює кислувату капусту і на виході виходить відмінне хрустке.
Варення – п’ятихвилинка з лохини – це цікаве ласощі, перед яким буде важко встояти. Такий продукт порадує насиченим смаком і яскравим ягідним ароматом. Для приготування частування на тривале.
Аджика з помідорів без варіння – це пікантний соус, який додасть яскравості і смаку будь-якому гарячому блюду. Сьогодні ми поділимося з вами рецептом аджики з помідорів, який не...
Рецепт ароматного полуничного варення для тих, хто не хоче витрачати багато часу на його приготування. Також в цьому рецепті міститься менше цукру, ніж в його класичному аналогу. Однак...
Горіхове варення із зелених волоських горіхів виходить дуже ароматним і корисним. Це відмінні ласощі, які нікого не залишать байдужим і точно урізноманітнює меню ваших заготовок.
Садова суниця також підходить для приготування смачного варення. Чим більш стиглими будуть ягоди, з яких воно готується, тим більше аромату воно збереже в процесі заготівлі.
Маринована цибуля здатний перетворити будь-яку страву, вона надає їй легку пікантність і приємну гостроту. А головне ніякого неприємного запаху, ніхто не дізнається, що ви їли кілька хвилин тому.