Рецепти других страв з м'яса
Новий рецепт запеченої курки з смачним гарніром, який готується разом з нею в одній формі – це відмінне повсякденне блюдо. Яке загалом-то, цілком можна і гостям подати. У...
Фрикадельки прекрасно поєднуються з будь-яким гарніром, який можна готувати відразу разом з основною стравою. Є покроковий рецепт з фото дуже смачних і апетитних фрикадельок з гречкою і томатною.
Фрикадельки можна запекти з підливою і картоплею. Так для ситного обіду або вечері можна відразу приготувати основне блюдо і гарнір. При цьому плюс рецепта в тому, що всі...
Запечені фрикадельки у вершковому соусі – ще один покроковий рецепт з фото дуже смачної страви, яка обов’язково сподобається дорослим і дітям. Для соусу можна використовувати
Фрикадельки з рисом і томатною підливою – дуже смачне і зовсім не складне в приготуванні блюдо. Соус виходить дуже ароматним, при бажанні в нього можна додати свої улюблені...
Це не просто м’ясна страва, а смак дитинства. Тому пропонуємо приготувати м’ясні кульки, як в садку – по ГОСТу радянської кулінарії.
Приготувати смачний і соковитий стейки з яловичини такий, які роблять в кафе і ресторанах, можна і в домашніх умовах на звичайній сковороді, головне дотримуватися основні правила його приготування.
Філе курячої грудки користується високою популярністю, так як воно недороге, смачне, швидке в приготуванні і не таке жирне, як, наприклад свинина, але при смаженні курячого філе багато часто.
Варена свиняча рулька – дуже смачне і поживне м’ясне блюдо, яке обов’язково потрібно спробувати приготувати кожному. Також свинячу рульку часто варять для приготування наваристого
Курячі шиї – простий і недорогий інгредієнт для приготування курячого бульйону або холодцю, тому тим, хто ще жодного разу не варив їх буде цікаво дізнатися, скільки часу і...
Курячі крильця широко використовуються для приготування різноманітних страв і часто проміжним етапом приготування є варіння, тому в даній статті розглянемо, скільки часу і як правильно
Не багато знають, що півня можна смачно приготувати в домашніх умовах, зокрема зварити (як готову м’ясну страву, або для супу або холодцю). Розглянемо докладніше, як і скільки варити.
Багато знають і люблять суп з фрикадельками, так як його не складно приготувати в домашніх умовах, при цьому сам суп виходить легким і дуже смачним, але щоб він...
Яловича печінка – корисний субпродукт. Розповімо, як приготувати печінку на сковороді з цибулею, щоб вона вийшла смачною, м’якою і сподобалася всім. Яловича печінка з цибулею – простий рецепт.
М’ясо курки — низькокалорійний дієтичний продукт. Нижче представлені рецепти з фото приготування фаршированої курки в духовці цілком. Чарівна курочка М’
Свиняча рулька – недорогий м’ясний продукт. Готують її різними способами, але сьогодні поговоримо про те, як приготувати її без кістки, скручену в рулет. Шинка зі свинячої рульки Багато.
Приготуйте відбивні зі свинини, запечені в духовці з помідорами і сиром. Повірте, від такого обіду будуть всі в захваті, ситі і задоволені. Всі рецепти описані покроково та з...
Рулька — частина свинячого окосту, прилегла до колінного суглобу. Пропонуємо добірку смачних рецептів запеченої в духовці свинячої рульки з фото покроково. Рулька в меду Відмінне гаряче блюдо —.