Рецепти супів
Домашній суп з локшиною та індичкою виходить дуже ніжним, апетитним та поживним. Таке частування яскраво урізноманітнює ваше обіднє меню. Обов’язково беріть на замітку перевірену кулінарну ідею.
Назва супу “Шулюм” походить від слова “шул”, що означає, що суп приготовлений зі свіжого м’яса (в цьому рецепті з баранини) у казані.
Суп з мінтаю з рисом підкорить серце ваших домочадців. Легкий суп не залишить тяжкості після трапези і досить наситить. Процес готування не обтяжить вас. Цей рецепт для тих,...
Суп зі свіжомороженої скумбрії виходить надзвичайно апетитним. Рибні шматочки надають страві неймовірного аромату та насиченого смаку. Страву можна вважати дієтичною.
Чудовий тайський суп в автентичному виконанні. Так його готують на півночі Таїланду. Така страва точно здивує ваших домочадців і відкриє їм нові смакові враження.
Крем-суп із гарбуза з молоком – мега смачний спосіб цікаво і швидко вгамувати голод. Особливо подобається страва тим, хто не вживає м’ясо. Однак менш апетитною або ситною страва...
Грибний суп-пюре з печериць – це неймовірно смачне, ніжне і поживне частування для вашого обіднього столу. Цікавий грибний суп легко приготувати у домашніх умовах.
Суп-локшина з куркою – дуже смачна, яскрава та ситна страва для вашого сімейного обіду. Приготувати його в домашніх умовах дуже легко. Для цього беріть на замітку перевірений покроковий...
Шулюм із баранини, як традиційної м’ясної складової страви, у каструлі в домашніх умовах готується просто. У цьому рецепті беремо ногу молодого баранця, у якої частину м’
Рибний суп з філе мінтаю – максимально проста перша страва. Багато хто не любить рибні супи за наявність кісточок, але це не стосується цього рецепту. Запашний суп полюбиться...
Рибний суп з консервованої скумбрії в олії – ну що може бути простіше? Рецепт настільки легкий, що з ним упорається навіть дитина. Цей суп зі мною зі студентських...
Том ям підкорює своїм насиченим і складним смаком. Цю страву хочеться їсти знову і знову. Том ям вигадали варити в Таїланді, але він уже давно поширився на всі...
Гарбузовий суп з куркою виходить надзвичайно апетитним. Хрумка курочка і сухарики чудово доповнюють найніжнішу кремову текстуру яскравого осіннього супу. Ароматне частування можна подати
Класичний гороховий суп заведено готувати з копченостями. Тоді він набуває дуже насичений аромат та смак. Якщо ж ви хочете побалувати себе легшою версією цієї першої страви, рекомендуємо зварити.
Сезон грибів відкрито! Ми з чоловіком, звичайно, не фанати «тихого полювання», але поласувати його результатами завжди раді. Купуємо грибочки на ринку у перевіреної жінки.
Холодний борщ по-литовськи досить популярний не тільки в Литві, і є різні варіанти зі зміною його інгредієнтів. Незмінними для такого борщу залишаються варений буряк і заливка овочевої нарізки.
Національні кухні світу мають багато рецептів холодних супів: окрошки, таратори, борщики, ботвіньї, холодники та інші. Варіантом легкого і освіжаючого супу для літнього столу може бути у вас холодний.
Литовський холодний борщ традиційно готується на жирному кефірі, але не всім кефір подобається. У цьому рецепті готуємо цей суп на сметані і воді. Наповнюючі інгредієнти залишаються такими ж,.
Класика холодного литовського борщу, або “шалтиборщая”, передбачає основою супу кефір, відварений, запечений або маринований буряк і додавання свіжого огірка, яєць і зелені.
Грибні супи ідеально підходять для пісного меню. Вони смачні і ароматні, цього цілком достатньо, щоб забезпечити сім’ї повноцінний обід. Доповнивши тарілочку першого парочкою