Рецепти заготовок на зиму
Лимонна кислота в варення з суниці є хорошим консервантом, який запобігає подальшому бродінню ягід. Приготоване з додаванням «лимонки» варення можна зберігати при будь-яких умовах
Маринована цибуля ідеально поєднується з підсмаженим шашликом. Цибуля за цим рецептом виходить в міру гострою, з легкою приємною кислинкою. Для більшого аромату змішайте мариновану
Хрустка, в міру гостра капуста, зробити яку можна швидко і без особливих зусиль. Таке блюдо послужить відмінною закускою або підійде як інгредієнт для салату.
Варення з лохини з желатином на зиму – це дуже смачні, ароматні і густі ласощі для вашого столу. Такий продукт можна подавати до чаю або додавати в домашню...
Любителям варення такий рецепт точно припаде до смаку. Солодкі яблука ідеально доповнюють кислий ревінь і в підсумку у вас виходить чудова домашня солодкість для випічки і не тільки.
Аджика з болгарським перцем і часником відрізняється яскравим смаком і приємною гостротою, яка доповнить будь-яке гаряче блюдо. Готується такий продукт дуже легко і швидко, тому ви точно не.
Секрет приготування такого варення – в гарячому сиропі, яким заливається свіжа полуниця. Виходить незвичайне варення з живими ягодами. Так вони зберігають більше корисних властивостей
Варення із зелених волоських горіхів – Вірменський рецепт, який варто взяти на замітку багатьом господиням. Така заготовка порадує вас оригінальним смаком, цікавим видом і корисними властивостями.
Варення з цілих ягід суниці зберігає більше аромату і цікаву консистенцію, коли свіжі ягідки плавають в цукровому сиропі. Його добре використовувати для приготування напоїв або додавати до молочних.
Яка оселедець без маринованої цибулі. Тим більше, що замаринувати її в домашніх умовах простіше простого. Гості точно оцінять ваші старання і будуть за обидві щоки наминати оселедець з.
За даним рецептом, для приготування маринованої капусти вам знадобиться всього доба, а процес маринування простий і зрозумілий. Така капуста буде чудовою закускою до обіду, вечері або алкоголю.
Сире варення з лохини без варіння – це цікаві ласощі для вашого домашнього столу. Такий продукт порадує насиченим смаком і ароматом. Можна використовувати для випічки і приготування інших.
Неперевершений смак, особливий аромат і легка кислинка – це все можна сказати про варення з ревеню і апельсина. Варення підійде для чаювання, домашньої випічки і хрустких тостів.
Аджика з помідорів з хроном на зиму – це пікантне і насичене за смаком частування для вашого домашнього столу. Подавайте як доповнення до гарячих обідніх страв. Для простого...
Це варення готується дуже швидко. А щоб воно вийшло густим, додають желатин. Полуниця в такому варенні зберігає свій яскравий і насичений колір. Цей спосіб універсальний для будь-яких ягід.
Варення із зелених волоських горіхів з шкіркою – це корисний продукт, багатий вітамінами. Таке оригінальне частування зміцнює імунітет і виступає в якості профілактичного засобу.
Швидкий і легкий спосіб приготування приголомшливо смачного варення з суниці. Для цього рецепта підійде будь-яка ягода – і з саду, і лісова, і лугова. Потрібно пам’ятати, що дика...
Велика кількість овочів, фантастичний смак і сильний хруст! Це все про туршу, приготовану за болгарським рецептом. У міру гостра овочева закуска радує око. Адже на столі вона виглядає...
Цибуля- невід’ємний компонент багатьох салатів. Пропонуємо вам рецепт швидкого маринування, за яким у вас вийде смачна і хрустка цибулька.
Маринована капуста з буряком – прекрасна яскрава закуска, а також чудовий інгредієнт для салатів або бургерів. Солодкий буряк ідеально доповнює кислувату капусту і на виході виходить відмінне хрустке.