Рецепти заготовок на зиму
Ось дивлюся я на своїх сусідів по дачі і дивуюся, як вони встигають і за садом-городом дивитися, і закрутки на зиму робити, і на роботу щоранку ходити. Особисто...
Ну яке ж літо без свіжих салатів з сезонних овочів? У теплу пору року потрібно набратися вітамінів стільки, щоб навіть на зиму вистачило! Але бувають дні, коли з...
Від звичайних помідорів чері відрізняються не тільки своїми розмірами, але і смаком, адже вони набагато солодше. При цьому помідорчики апетитно виглядають на будь-якому столі.
Це найшвидший і, мабуть, найпростіший спосіб приготувати варення. Воно не таке солодке, як варення в класичному розумінні. І навіть не таке густе. Але воно дуже і дуже корисне,...
Апельсини в варення будуть відчуватися, як цукати. Досить міцні, пружні – вони дуже цікаві на контрасті з м’якою вишнею і рідкою частиною варення. Аромат же від вишні і...
Вважаєте, що просто вишневе варення нудне або просто хочете спробувати щось нове і незвичайне? Цей рецепт для вас. У міру солодке, з легкою кислинкою і непередаваним пряним ароматом....
Варення з яскраво-вираженим вишневим смаком і не менш яскравим вишневим ароматом. Густе, а при бажанні і желеподібне, з цільними ягідками, в міру солодке – такі ласощі універсальні і.
Думаєте, варення завжди потрібно варити? Не обов’язково, і сьогодні ви дізнаєтеся, як ще можна приготувати ці ласощі. Варення виходить густе, як желе. Гладке, без будь-яких крупинок і вкраплень,.
Ні грама води – тільки власний сік. Саме завдяки цьому смак у варення виходить максимально яскравим, насиченим. Ароматне, смачне, з приємним вишневим ароматом і цільними солодкими ягідками.
Шукаєте незвичайний рецепт варення з вишні? Він перед вами. Крім стандартного цукру тут потрібно додати гірко-солодкий шоколад. Він робить смак ласощів ще більш цікавим.
Дуже смачне і ароматне варення на зиму. Якщо ви не хочете витрачати час на вилучення кісточок, цей рецепт для вас. Цілісні ягідки, які виходять в міру пружними. Завдяки...
Дуже смачне і шалено ароматне варення. Ви тільки уявіть аромат свіжої смородини і молодої вишні – це щось нереальне. Солодке, з легкою кислинкою, з великими вишневими ягідками і...
Смак цього варення дуже природний. Тут зовсім мало цукру – він потрібен просто, щоб прибрати кислоту вишні. Неймовірний аромат варенню додадуть кориця і чебрець.
Думали, що варення можна тільки варити? Ні, його можна приготувати і в сковороді. Смачне, ароматне, неймовірно яскраве і красиве. Процес приготування не займе у вас багато часу. Якщо...
Смачне густе варення, де в складі є тільки вишні і цукор. Готується воно швидко і дуже-дуже просто. Варення хоч і називається “п’ятихвилинка”, варити його потрібно тричі по 5.
При приготуванні лечо з баклажанами можна використовувати не тільки свіжі помідори, подрібнені в пюре, але і замінити їх томатним соком, якщо овочів не виявилося під рукою.Сік для приготування...
Перевага цього рецепту в тому, що тут не використовується оцет, тому його можна їсти маленьким діткам, вагітним і годуючим мамам. За рецептурою вказано один стручок гіркого перцю, але...
Це найпростіший рецепт приготування лечо, але при цьому готова страва виходить приголомшливо смачною. Любителі гострого можуть додати половину стручка гострого перцю.
За цим рецептом виходить дійсно дуже смачна морквина. Всі спеції підібрані просто ідеально: гвоздика і чорний перчик, часник – все це дає закусці непередаваний аромат.