Рецепти других страв
Овочеве рагу з м’ясом – страва три в одному: ніжне м’ясо, смачний гарнір з овочів і насичений соус. Представляємо вам найсмачніший рецепт цієї страви, приготованої в духовці.
Пшоняна каша на воді – відмінний варіант для дієти або посту, який також підійде і вегетаріанцям. У таку кашу також можна додавати різні сухофрукти або варення, а в...
Овочеве рагу завжди виходить ситним, навіть не дивлячись на відсутність в його складі м’яса. Його можна готувати в звичайні дні і навіть під час посту.
Ніжна і смачна пшоняна каша в мультиварці обов’язково сподобається як дорослим, так і дітям, і чимось до смаку навіть нагадує десерт. Готується вона досить просто і виходить неймовірно...
Рататуй з сиром – ще одна варіація цієї смачної та легкої овочевої страви з півдня Франції, а соковита сирна скоринка надає їй додаткового аромату та смаку. Якщо вам...
Овочеве рагу можна приготувати з будь-яких овочів, які є у вас під рукою. У цьому рецепті основу страви складатимуть картопля і кабачок. Таке рагу можна подати як гарнір...
Пшоняна каша – прекрасний гарнір до птиці або овочів, який виходить дуже корисним і ситним. Пшонка виходить розсипчастою, ніжною і повітряною, так що з її допомогою харчуватися можна.
Свинячі відбивні на кісточці – особливе блюдо, яке точно оцінять чоловіки і завзяті м’ясоїди. Приготування свинини на кісточці не надто відрізняється від звичайного, зате приносить
Стейк – це великий шматок смаженого м’яса. Він виходить підсмаженим зовні і соковитим всередині. У ресторанах пропонують кілька способів прожарювання. Ми розповімо, як в
Котлети за цим рецептом готуються легко і швидко, і для цієї дієтичної страви краще вибрати молоду капусту: так котлети вийдуть більш ніжними і свіжими. Сметанний соус з часником...
Пшоняна каша є однією з найкорисніших, за рахунок високого вмісту різних мікроелементів, наприклад, заліза. Тому така каша ідеально підійде тим, хто дотримується принципів здорового харчування.
Незвичайний спосіб приготування яловичого стейка – в мультиварці. За допомогою техніки також можна приготувати смачне і соковите м’ясне блюдо. Беріть на замітку оригінальне
Найніжніші відбивні з сиром і пікантною помідоркою можна приготувати не тільки в духовці, але і на сковороді. Для цього вам потрібно вивчити наш рецепт і суворо дотримуватися кроків...
Стейк – популярне блюдо, яке готують в ресторанах і на домашніх кухнях. Якщо розібратися у всіх тонкощах кулінарного процесу, то ваш стейк буде нітрохи не гірше ресторанного.
Незвичне, але вкрай смачне поєднання капусти і риби. Котлети, приготовані за таким рецептом, виходять ніжними з характерним морським смаком. Зелень надає страві свіжості.
Щоб яловичий стейк максимально зберіг свою соковитість і аромат, приготуйте його у фользі. Апетитне м’ясо обов’язково порадує вас і ваших близьких ніжним смаком.
Мариновані в сметані відбивні – це ніжне м’ясне блюдо, яке подарує вам справжнє задоволення. Не проходьте повз цього рецепта і побалуйте себе смачним соковитим м’
Стейк зі свинини можна готувати без олії на сковороді з антипригарним покриттям, а також можна використовувати сковороду-гриль. Це дозволяє приготувати натуральне блюдо, без зайвого жиру, але в той.
Легкий рецепт котлет, в яких сухість курячого м’яса нейтралізується соковитістю капусти. Підходить для прихильників дієти і бажаючих схуднути, але при цьому не відмовляючись від тваринного білка.
Популярний варіант приготування яловичого стейка як в ресторані – в маринаді з додаванням соєвого соусу. М’ясо порадує своєю соковитістю, яскравим смаком і ароматом.