47 хв7
Прості, нехитрі відбивні в яйці і борошні – це відмінне гаряче, коли немає часу винаходити складне блюдо. Такі відбивні готуються дуже швидко і мають дивовижний смак, що зберігає...
50 хв2
Свинячий стейк – досить просте рішення для приготування м’яса, воно займає мінімум часу. Ця страва перетворить звичайну вечерю на святкову. Подавати стейк за всіма правилами
40 хв4
Такий варіант капустяних котлет підходить для тих, хто стежить за фігурою або не їсть м’яса. Капуста з морквою дають гарне смакове поєднання, а легкий соус з йогурту не...
18 хв4
Хочете приготувати справжній соковитий яловичий стейк з кров’ю. Тоді беріть на замітку докладний кулінарний рецепт з покроковими фото. Порадуйте себе і близьких яскравим ресторанним блюдом.
1 год 10 хв4
Котлети з консервованої скумбрії з рисом – смачна та проста страва для повсякденного раціону харчування. Скумбрія досить жирна риба, зі специфічним смаком, тому котлети виходять на любителя.
40 хв3
Стейк зубатки, смажений в борошні володіє неперевершеною скоринкою золотистого відтінку, перед якою неможливо встояти, навіть якщо ви не особливо любите рибу. Завдяки паніровці, що
відбивні на сковороді зі свинини з сиром
49 хв3
Ніжні відбивні з сиром можна приготувати не тільки в духовці, але і на сковороді. Для цього вам буде потрібно лише точно дотримуватися рекомендацій в рецепті нижче. Соковите м’ясо...
Річковий окунь у солі в духовці
1 год 20 хв2
Річковий окунь в солі в духовці – це цікава, ситна і неймовірно смачна страва для вашого обіду або вечері. Для приготування апетитної риби в солі скористайтеся перевіреним рецептом...
рататуй по-французьки в духовці
1 год 45 хв4
Рататуй по-французьки можна приготувати у вигляді змішаного овочевого рагу, яке тушкується в духовці або на плиті на повільному вогні, а можна і викласти його кружечками і запекти –...
стейк зі свинини на кістці на сковороді
1 год 30 хв4
Що може бути краще смачного і ароматного свинячого стейка, приготованого на природі? Такий варіант основної страви підійде для сімейного пікніка та святкового заходу. На багатті м’
25 хв1
Сьомга з овочами на сковороді порадує вас не тільки своїм яскравим смаком, а й поживними властивостями. Апетитну страву кожен може приготувати в домашніх умовах. Для цього беріть на...
1 год 45 хв12
Такий рецепт підійде для тих, хто хоче спробувати котлети з капусти, але не може обійтися без м’яса. Капуста підкреслює смак м’яса і робить котлети особливо соковитими.
яловичий стейк на мангалі
50 хв1
Щоб отримати соковитий яловичий стейк з яскравим ароматом, приготуйте його на мангалі. Таке частування приємно здивує ваших близьких або гостей. Беріть на замітку смачну кулінарну ідею.
1 год 15 хв4
Котлети з консервованої сардини – це оригінальна та дуже дешева страва для обіднього меню. Їх можна подати разом із соусами або з легким гарніром із овочів. Рис можна...
Стейк зубатки на сковороді гриль
35 хв2
Стейк зубатки на сковороді гриль – смачна і шалено ароматна страва, яка здивує вас своїми чудовими характеристиками: починаючи з ніжної і танучої в роті текстури, закінчуючи корисними властивостями.
35 хв4
Філе сьомги, приготоване на сковороді, виходить дуже соковитим, поживним та яскравим до смаку. Ідеальне рішення для вашого яскравого обіду чи святкової вечері. Для приготування апетитної риби беріть на.
50 хв2
Свинячі відбивні в панірувальних сухарях – це дуже соковите, апетитне м’ясо з хрусткою скоринкою і ніжною начинкою всередині. Таке м’ясо готується неймовірно швидко
Окунь річковий, запечений у сметані
1 год 20 хв2
Окунь річковий, запечений у сметані, відрізняється особливим ніжним смаком, соковитістю та поживними властивостями. Подавайте страву до обіднього столу або до сімейної вечері.
40 хв4
Краще блюдо, яке можна приготувати з шийки свинини – це соковитий і підсмажений стейк. Але щоб блюдо вдалося, необхідно правильно вибрати м’ясо і дотримуватися технологію приготування.
35 хв2
Черевця сьомги на сковороді — це неймовірно смачна, яскрава та оригінальна страва для вашого столу. Подавайте апетитну червону рибу до сімейного обіду чи вечері. У приготуванні вам допоможе.