1 год 25 хв6
Як приготувати болгарський суп “Таратор”? Елементарно. При приготуванні можна використовувати не лише зелену цибулю, а й іншу зелень: кінза, петрушка. З приправ до цибулі
1 год 15 хв5
Панна-котта без додавання желатину Сьогодні відомий багатьом десерт «Панна-котта» отримав свою світову славу, прийшовши до нас з початку минулого століття, з району озер регіону П’
10 хв8
Дзадзикі (Tzatziki / Τζατζίκι) – традиційна страва грецької кухні. Дзадзикі є соусом на основі йогурту, з додаванням часнику, огірків, оливкової олії, солі та зелені (зазвичай кріп або м’
60 хв5
Лютениця (Lutenitsa) – традиційне блюдо болгарської кухні. Лютениця являє собою соус, приготований з болгарського перцю та томатів, часто з додаванням баклажану, часнику, моркви, цибулі та різних спецій.
60 хв2
Найніжніша азербайджанська чихиртма з курки в ароматному соусі неодмінно сподобається вам і вашим гостям. Чихиртма з курки – дуже смачна, ніжна і ситна страва азербайджанської кухні.
1 год 40 хв3
Дуже популярні ласощі не лише серед туристів, а й місцевого населення. Цей албанський десерт є не тільки неймовірно смачним, а й корисним. Султяш – рисовий пудинг з корицею....
144 год 0 хв4
Спосіб соління з лушпинням цибулі особливо смачний і апетитний. Сало насичується приголомшливим ароматом і стає ще ніжнішим! Такі ласощі стануть основою безлічі домашніх делікатесів.
1 год 20 хв2
Панна котта з вишнею – простий та смачний італійський десерт, який можна приготувати для романтичної вечері чи дівич-вечора. У панна котті важливо дотримуватись правильних пропорцій: якщо ми візьмемо.
60 хв2
Фіш енд чіпс (Fish and chips) — національна англійська страва, яка вважається негласним символом Англії. Являє собою філе білої риби, обсмажене в клярі, яке подається з обсмаженою у...
2 год 50 хв8
Зараз булочки Сіннабон можна зустріти не тільки в Америці, але й у всьому світі з усіма своїми цікавими та смачними різновидами: з карамеллю та горіхами, із листковим тістом,...
1 год 40 хв3
Геміста (Yemista / gemista) – традиційна страва грецької кухні. Геміста є овочами, фаршированими рисом. Найчастіше це солодкий перець та помідори, але також фарширують кабачки, цукіні чи картоплю.
1 год 15 хв4
Галатопіта (Galatopita) – традиційна страва грецької кухні. Галатопіта або, як її ще називають, галопіта (galopita) є пиріг із запеченого заварного крему. 
35 хв4
Азербайджанську довгу мені доводилося куштувати, і не раз. Колега з Баку частенько готувала цей холодний кисломолочний, сповнений ароматної зелені, супчик. Ділилася бабусиними рецептами
3 хв1
Кайпірінья (caipirinha) – бразильський алкогольний коктейль, який готується з кашаси, лайма, льоду та тростинного цукру. Класифікується як коктейль на весь день .
2 год 0 хв4
Ви ще не стали шанувальником турецької кухні? Отже, ви не куштували мій бурек! Його, зрозуміло, почали готувати давним-давно, за османських султанів… Приготуємо? Перед вами найсмачніша
1 год 20 хв4
Ароматна цитрусова кислинка у квадраті! Тому що цього разу у нас буде не лише панна-котта з ароматом лимона, а й другий шар із лимонного желе.
2 год 0 хв2
Крінгель (Kringel) – традиційна страва естонської кухні. Крінгель це крендель з дріжджового тіста. Зазвичай крінгель роблять солодким, оригінальний і найпоширеніший варіант готується
1 год 20 хв5
Ревані (Revani) – класичний десерт, який є присутнім у турецькій кухні з часів Османської імперії. Також іноді його називають рабані (Rabani). Існує думка, що назву ревані десерт отримав, коли.
48 год 0 хв2
З настанням осені та зими багато хто згадує про смачне і ситне сало, яке пішло на задній план у теплі пори року. Сало в лушпинні цибулі гарячим способом...
1 год 15 хв4
Детальний рецепт приготування солодкої національної азербайджанської випічки з горіхами – бадамбура. У горіхову начинку додають прянощі – кардамон, ваніль. Є варіанти бадамбури з яєчним білком у начинці.