4 год 10 хв2
Гороховий пудинг (Pease pudding) – традиційна англійська страва. Рецепт горохового пудингу походить із північно-східної Англії. Незважаючи на назву, він не є класичним пудингом у звичному розумінні.
24 год 0 хв24
Домашнє солоне сало – просто приголомшливе блюдо, яке люблять абсолютно всі. Так і хочеться заготовити його на зиму, щоби насолоджуватися неймовірним смаком.
5 хв90
Простий, але дуже смачний албанський спосіб тушкувати будь-яке нежирне м’ясо великими шматками (наприклад, яловичину або велику дичину: лося, кабана, ведмедя).
24 год 0 хв6
Луканка – традиційний ковбасний виріб болгарської кухні. Луканку ще називають болгарським двоюрідним братом італійської ковбаси сопресату (Soppressata). По суті, луканка –
15 хв1
Фарофа – смажена мука маніоки (можна замінити манкою). Цю ситну страву можна знайти в багатьох закладах, де її подають як додаткову або навіть основну.
60 хв4
Фергес (Fërges) – одна з національних страв албанської кухні. Фергес є запечені з сиром фета овочі або м’ясо. Виділяють два основні різновиди фергес: фергеса тиране (Fergesë e Tiranës),.
1 год 30 хв6
Щоб приготувати плов по-азербайджанськи, забудьте всі відомі вам способи приготування даної страви з азіатської кухні. Ми сьогодні готуватимемо плов по-новому. А саме: рис варитимемо
3 год 0 хв1
Цей рецепт маринування білих грибів можна сміливо назвати найпростішим із існуючих. Мало хто знає, що приготувати білі гриби можна досить швидко, не витрачаючи на це кілька днів. Вам...
1 год 30 хв2
Джем ролі-полі (Jam roly-poly) – традиційна англійська страва, створена ще на початку ХІХ століття. Джем ролі-полі є рулетом, змащеним джемом і приготованим на пару.
60 хв8
Фануропіта (Fanourópita / φανουρόπιτα) – традиційна страва грецької кухні. Фануропіта являє собою кекс, який завжди містить сім, дев’ять або одинадцять інгредієнтів, залежно від
30 хв6
Форшмак (Vorschmack) – традиційна єврейська закуска, яка являє собою паштет із солоного оселедця. Назва форшмак походить від архаїчного німецького слова Vorschmack, яке означає “
30 хв2
Яйця по-панагюрськи (Panagyurski eggs) – традиційна болгарська страва, що сформувалася під впливом старовинної османської страви чилбир. Яйця по-панагюрськи є яйцями-пашотами, подані в соусі з “
2 год 0 хв6
Люля-кебаб у домашніх умовах – це рецепт прекрасної м’ясної страви, з якою впорається навіть людина з невеликим досвідом у кулінарії. Страва люля-кебаб є приготовані на грилі
96 год 0 хв16
Якщо ви любите солоне сало, пропоную скористатися незвичайним рецептом апетитної закуски з прошарками м’яса. Солоне сало, приготовлене за цим рецептом, обов’
45 хв4
Мало що так прикрашає стіл, як ароматні та соковиті гриби. Мариновані білі гриби з часником так і притягують погляди всіх домочадців та гостей за столом. Хочете привернути увагу...
60 хв20
«Аджика» у перекладі означає «сіль», солі у складі дійсно багато, і часто аджика використовується як базова спеція, її додають замість солі та перцю. За повір’
30 хв4
Грецький салат із соєвим соусом зазвичай дуже подобається всім, хто стежить, щоб харчуватися смачно, але при цьому з великою користю для свого здоров’я. Особливо апетитним цей салат виходить,.
40 хв4
Люля-кебаб прийшов до нас із Близького Сходу, «кебаб» перекладається як «смажене м’ясо». Ця страва підійде для сезону барбекю і не лише. Найкраще вийде люля-кебаб із філе, порубаного ножем,.
60 хв2
Ви і ваша сім’я любите домашні заготівлі з грибів, не пропустіть рецепт маринованих опеньків з лимонною кислотою. Приготувавши такі гриби на зиму, ви забудете про додаткові приготування до.
144 год 0 хв4
Ароматне, ніжне, смачне сало легко приготувати вдома самому. Для цього підготуйте всі можливі спеції та трави, від таких доповнень закуска вийде ще дивовижніше! Справжня смакота!