Рецепти національних страв
- Азіатська кухня
- Албанська
- Американська
- Англійська
- Арабська
- Африканська
- Білоруська
- Болгарська
- Бразильська
- Гавайська
- Грецька
- Естонська
- Європейська
- Ізраїльська
- Іспанська
- Італійська
- Кавказька
- Кримськотатарська кухня
- Литовська
- Марокканська
- Мексиканська
- Молдовська
- Німецька
- Польська
- Португальська
- російська
- Румунська
- Татарська
- Турецька
- Угорська
- Українська
- Фінська
- Французька
- Чеська
- Шведська
- Швейцарська
Якщо ви любите гостреньке – цей рецепт для вас. Аджика з болгарського та гострого перцю з додаванням часнику – це найкраща приправа до різноманітних страв. Аджику ми готуватимемо...
Швейцарський рулет чи швейцарський рол (Swiss roll) – популярний англійський десерт. Швейцарський рулет є згорнуте в рулет тонке бісквітне полотно. Як начинка в швейцарський рулет найчастіше
Тунець стане чудовим доповненням до класичного грецького салату. Він не тільки створить неповторне смакове поєднання, але також зробить салат набагато кориснішим.
Бедфордширський клангер (The Bedfordshire Clanger) – традиційна англійська страва, популярна ще в XIX столітті. Є довгим пиріжком з хрусткого тіста з начинкою.
Кордіал із чорної смородини (Blackcurrant cordial) – популярний англійський літній напій. Спочатку кордіалами називали алкогольні настоянки та лікери, які робили для стимуляції ресурсів
Омлет з борошном та молоком на сковороді – це страва, що готується шляхом змішування яєць, молока та борошна, а потім смаження отриманої суміші на сковороді до готовності. Додавання...
Люля-кебаб, поширене на Кавказі м’ясне блюдо. Його можна готувати на домашній кухні та на мангалі. На природі його готують двома способами, нанизуючи м’
Засолити сало правильно, щоб воно було м’яким та пряним справжнє мистецтво. Сало в розсолі зі спеціями та часником виходить особливо апетитним. Смачна закуска точно припаде до душі рідним.
Аджика — (груз. აჯიკა, абх. Аџика) мегрельська абхазька гостра та ароматна пастоподібна маса з червоного перцю, часнику, пряних трав (сушених та зелених) та солі. Класично беруть червоний гострий.
Смажений рис з яйцем і беконом є ситною і привабливою стравою, яка не обтяжить своїм приготуванням. Зовнішній вигляд смаженого рису має бездоганний вигляд. Таке частування стане чудовим варіантом.
Пишний омлет з молоком та ковбасою на сковороді – це страва, що складається зі збитих яєць, молока, нарізаної ковбаси та інших добавок, приготовлена на сковороді.
Люля-кебаб – найсмачніша страва для приготування на мангалі та відмінна альтернатива шашликам. Готується він з м’яса з додаванням спецій та цибулі. Традиційний рецепт передбачає
Аджика з зелених помідорів – це дуже смачна грузинська закуска. Її можна намазувати на бутерброди або додавати до гарячого. Вона виходить дуже смачною та пікантною. І зробить апетитніше...
Грецький салат прикрасить будь-який святковий стіл. Поєднання свіжих овочів, зелені та оливок можна подати до більшості гарячих страв, також воно відмінно підходить як закуска.
Ця смачна закуска з кабачків буде чудовим доповненням до основних страв на обідньому столі та не тільки. Кабачки по-болгарськи мають приємний кисло-солодкий смак і залишаються хрусткими та соковитими.
Сирні галушки – це швидка, смачна і дуже проста у приготуванні страва, яка урізноманітнить ваш звичний раціон. Паралельно з готуванням галушок, рекомендуємо вам засмажити цибулю із салом і.
Існує багато рецептів приготування м’яса на мангалі. Люля-кебаб з курки – одне з них, до того ж його можна назвати дієтичним, оскільки робиться воно з білого нежирного м’яса....
Сало п’ятихвилинка отримала свою назву від способу приготування. Саме соління триває 6 днів, а ось варити в розсолі потрібно лише 5 хв. Сало від цього стає м’яким і...
Рис по-тайськи з яйцем на сковороді – частування, яке виходить досить гострим. Смак рису по-тайськи стане вам цікавим і здивує, якщо ви не куштували азіатську кухню. Зовнішній вигляд...
Сирний мус – десерт, гідний найвишуканішого ресторанного меню. Однак його може приготувати на власній кухні навіть новачок у кулінарії. Як основу для десерту використовують ніжні сирно-вершкові сири.