60 хв2
Мариновані рижики на зиму з 9%-м оцтом будуть у вас хорошим варіантом приготування пікантної закуски і простим способом переробки цього дару лісу. Гриби варимо в пряному маринаді з...
Огірки в 1 літрових банках у власному соку
40 хв1
Огірки в літрових банках у власному соку, або по-іншому «огірки в огірках», є рідкісним варіантом заготовки цього овоча, але він дозволяє максимально зберегти його аромат, хрусткий смак і.
4 год 0 хв3
Це один із старовинних рецептів, по ньому малинове варення готували ще наші бабусі. У ньому багато цукру і тому воно стоїть дуже довго, при цьому лимонна кислота додасть...
6 год 25 хв3
Огірки у власному соку на зиму «Пальчики оближеш» готуються нескладно, і цей варіант заготовки передбачає нарізку огірків четвертинками, звану «дамськими пальчиками».
1 год 45 хв2
Малинове варення – п’ятихвилинка це прекрасний спосіб приготувати десерт на зиму, витративши трохи часу, і зберігши максимально користь свіжих ягід. Цей рецепт припаде до
Малинове варення з пектином
1 год 20 хв4
За рахунок вмісту пектину можна в варення сміливо зменшувати кількість цукру. Варення вийде густим і корисним, адже пектин — є своєрідним рослинним санітаром, який виводить з організму токсини.
Солодкі мариновані огірки з аспірином
1 год 45 хв1
Солодкі мариновані огірки з аспірином на зиму відрізняє неповторний смак, аромат прянощів і хрустка пружна текстура, хоча не для всіх рецепт з аспірином, як лікарським препаратом, прийнятний.
5 год 30 хв3
Солодкі огірки з цибулею на зиму готують і як закуску до м’ясної страви, і як доповнення до салатів або перших страв. За цим рецептом огірки вийдуть хрусткими і...
солодкі огірки з кетчупом
1 год 40 хв5
Солодкі огірки з кетчупом на зиму відрізняє від класичного маринування незвичайний смак заготовки, який доповнюється набором прянощів. Маринад готуємо в пропорції солі і цукру як для
Солодкі огірочки з гірчицею на зиму
50 хв1
Солодкі огірки з гірчицею на зиму будуть у вас одним з варіантів заготовки огірків. Гірчиця підсилює хрусткий смак огірка, робить більш яскравою шкірку і підвищує надійність зберігання консервації,.
Солодкі хрусткі огірки з лимонною кислотою
50 хв1
Варіантом заготовки солодких хрустких огірків може бути маринування їх з лимонною кислотою. Такі огірки відрізняються від маринування з оцтом більш м’яким і ніжним смаком, залишаються хрусткими і не.
мариновані огірки з оцтом на зиму
50 хв2
У цьому рецепті готуємо солодкі мариновані огірки з оцтом і на відміну від інших варіантів такої заготовки спецій, крім часнику, не додаємо. Маринад готуємо з достатньою кількістю оцту,...
Помідори з желатином і цибулею на зиму
1 год 15 хв1
Варіант заготовки помідорів з желатином і цибулею на зиму є цікавим і простим, хоча не всім до смаку. Завдяки желатину помідори в заготівлі мають свіжий вигляд, текстура залишається...
1 год 10 хв2
Солодкі хрусткі огірки без оцту маринуємо згідно з цим рецептом, з лимонною кислотою і лимоном, які грають роль хорошого консерванту і додають огіркам свіжий смак. Для пряного смаку...
50 хв3
Варіант заготовки солодких маринованих огірків в літрових банках найбільш прийнятний і зручний для багатьох господинь. Огірки вибираємо однакового невеликого розміру.
1 год 15 хв1
Помідори з цибулею шарами на зиму готуються багатьма господинями. Ця закуска смачна при різних варіантах маринаду, а сформована в банках з чіткими шарами помідорних часточок і цибулевих кілець,.
55 хв1
Варіант заготовки помідорів часточками з цибулею і рослинною олією на зиму дуже зручний, коли у господині залишаються великі томати, які не вміщаються через шийку в стандартні банки.
Помідори по-чеськи з цибулею
55 хв1
Рецепт приготування помідорів по-чеськи з цибулею є варіантом маринування томатів часточками з цибулею і часником, а іноді з солодким перцем і зеленню. Заготівля пікантна, найсмачніша і схожа на.
2 год 0 хв1
Хорошим варіантом заготовки помідорів часточками з цибулею буде доповнення їх часником. Ці два пряних овоча в тандемі, як помідори, так і маринад роблять більш ароматними і смачними.
Салат з помідорів з цибулею, перцем і морквою на зиму
1 год 30 хв2
Салат з помідорів, болгарського перцю, цибулі та моркви відноситься до варіантів осінньої заготівлі овочів. Згідно класичними рецептами нарізка овочів гаситься в каструлі або обсмажується