Рецепти других страв
Голубці – улюблене багатьма блюдо. А для особливо ледачих є спеціальний рецепт ледачих голубців. Готувати їх простіше, ніж класичний варіант голубців, але за смаком вони нітрохи не гірше.
Голубці – таке домашнє і смачне блюдо, що ніхто б не відмовився їсти його хоч кожен день. Тим більше, що готувати голубці можна абсолютно в будь-який сезон, але...
Рецепт голубців передається від матері до дочки, зазвичай у господинь є свої тонкощі і нюанси в приготуванні цього чудового блюда. Голубці зі свіжої капусти, хороші тим, що тушкуються...
Мало яке блюдо ще може зрівнятися з голубцями по цікавості і захопливості процесу приготування. Влаштувати ліплення голубців можна навіть в якості розваги для дітей, а потім всім разом...
Відмінне блюдо української кухні – голубці. Готувати їх цікаво і нескладно, як може здатися на перший погляд. Ваші домочадці залишаться в повному захваті від голубців з молодої капусти,...
Голубці зі свіжої капусти – смачне рішення для сімейного обіду або вечері. Їх приготування займе чимало часу, але зате результат порадує всіх без винятку. Подавати їх слід зі...
Запіканка – найпоширеніший десерт з сиру. Рецептів її приготування безліч, кожен може знайти той варіант, який сподобається саме йому. Для шанувальників правильного харчування
Вперше сирну запіканку приготували у Франції. Це смачне і корисне блюдо, яке легко засвоюється організмом, тому так часто його подають на сніданок. Крім того, до складу запіканки додають...
Яблуко перетворює звичайну запіканку в ніжне суфле. Текстура десерту стає гладкою і тане. Такий десерт прекрасно підійде для полудня.
Відмінний сніданок для всієї родини – ніжна запіканка без манки. Борошно можна взяти будь-яке на свій смак: пшеничне, рисове, вівсяне або кукурудзяне. Для більш цікавого смаку і соковитості...
На ранковому столі запіканка завжди займає почесне місце. Готувати її легко і на смак запіканка завжди виходить чудово ніжною, особливо якщо не додавати в тісто манку і яйця.
Супер смачна і корисна запіканка без борошна і манки. Готувати її просто і швидко. Такий натуральний десерт можна доповнити горіхами, фруктами і медом.
Який класичний рецепт запіканки обходиться без родзинок. Десерт виходить пишним, смачним і соковитим. З такою запіканкою ваш день почнеться ідеально.
Сирна запіканка – універсальне блюдо, яке можна подати на сніданок або полуденок. Щоб запіканка вийшла більш пишною і ніжною, обов’язково розімніть сир виделкою або протріть його через сито.
Для кожного поважаючого себе італійця помідори — це святе. Любов до соковитих червоних плодів простежується практично в кожному національному блюді, від піци до лазаньї.
А така зимова заготівля з цвітної капусти полюбиться в томатному соку, особливо може сподобатися любителям маринованого солодкого перцю. Використовувати її ви можете не тільки як гарнір або закуску,.
Смачна, ситна заготівля ідеально підійде в зимовий час як гарнір до м’ясних і рибних страв. Також послужить хорошою основою для супу. Досить залити баночку такого лечо бульйоном, додати.
Коли немає часу довго готувати червоне м’ясо або ви просто його не любите, на допомогу прийде лагман з куркою. Він готується набагато швидше, а виходить при цьому не...
Смачний, яскравий, ароматний, вітамінний салатик, який дуже легко готується. Свіжі соковиті овочі, заправлені оригінальним соусом, підійдуть як гарнір практично до будь-якого основного блюда.
Щороку в сезон кабачків хочеться приготувати побільше різноманітних страв з ними. За це літо ми вже встигли з цього універсального овоча зробити мусаку, капонату і навіть фрикадельки.