Рецепти других страв
Запечені фрикадельки у вершковому соусі – ще один покроковий рецепт з фото дуже смачної страви, яка обов’язково сподобається дорослим і дітям. Для соусу можна використовувати
Фрикадельки з рисом і томатною підливою – дуже смачне і зовсім не складне в приготуванні блюдо. Соус виходить дуже ароматним, при бажанні в нього можна додати свої улюблені...
Це не просто м’ясна страва, а смак дитинства. Тому пропонуємо приготувати м’ясні кульки, як в садку – по ГОСТу радянської кулінарії.
Смажені кабачки – просте і швидке в приготуванні блюдо, яке люблять багато і постійно готують в домашніх умовах, тому в даній статті розглянемо детальніше, скільки часу і як...
Смажена корюшка – смачна рибка з хрусткою скоринкою, знайома багатьом не з чуток, при цьому її легко і швидко зможе приготувати кожен в домашніх умовах. Розглянемо детальніше, скільки...
Обсмажений у рослинній або оливковій олії часник – надзвичайно ароматна і смачна добавка до багатьох страв і салатів, тому в даній статті постараємося дізнатися, як правильно смажити часник,.
Приготувати смачний і соковитий стейки з яловичини такий, які роблять в кафе і ресторанах, можна і в домашніх умовах на звичайній сковороді, головне дотримуватися основні правила його приготування.
Філе курячої грудки користується високою популярністю, так як воно недороге, смачне, швидке в приготуванні і не таке жирне, як, наприклад свинина, але при смаженні курячого філе багато часто.
Як і багато макаронних виробів, спагеті дуже популярні, так як їх швидко готувати і вони є смачним і ситним гарніром, але багато стикаються з такою проблемою, як правильно...
Варений гарбуз – надзвичайно корисний і смачний овоч, який можна використовувати, як готовою блюдо (є шматочками або зробити пюре), а також як один з основних інгредієнтів при приготуванні...
Вибираючи, яку зварити кашу, обов’язково варто звернути увагу на ячневу крупу, з якої можна швидко зварити смачну і корисну кашу. У цій статті розглянемо, скільки часу і як...
Варена свиняча рулька – дуже смачне і поживне м’ясне блюдо, яке обов’язково потрібно спробувати приготувати кожному. Також свинячу рульку часто варять для приготування наваристого
Дрібна вермішель (павутинка) – одне з найпоширеніших макаронних виробів, які є в арсеналі майже кожної господині, тому в даній статті розглянемо, скільки часу і як правильно варити вермішель.
Макарони у вигляді гнізд, а саме Тальятеллі, не так популярні у нас, як звичайні спагетті або локшина, але тим не менше користуються популярністю у певного кола поціновувачів цих...
Локшина – одне із самих смачних і поширених макаронних виробів, які господині варять на воді і молоці в домашніх умовах, тому в даній статті розглянемо, скільки часу і...
Кожен, хто знає, на скільки корисна кіноа, постійно використовує її в якості гарніру або для приготування різних страв, але тим, хто вперше знайомиться з цією крупою буде корисно...
Варене м’ясо щуки – смачне і доступне дієтичне блюдо, яке з легкістю можна приготувати в домашніх умовах. Найчастіше щуку варять для юшки, але також не менш популярна і...
Однією з найбільш популярних і доступних морських риб, яку люблять купувати багато господинь для приготування в домашніх умовах є минтай, тому в цій статті постараємося розібратися, скільки часу.
Мороженого хека (тушку або філе) можна зустріти практично в будь-якому рибному відділі продуктових супермаркетів, так ця риба недорога, смачна, нежирна і корисна, тому в даній статті
Рецептів, як приготувати форель в домашніх умовах, можна зустріти безліч, але одним з найбільш простих і корисних способів приготування форелі є її варіння, тому розглянемо в цій статті,...