2 год 0 хв6
Люля-кебаб, поширене на Кавказі м’ясне блюдо. Його можна готувати на домашній кухні та на мангалі. На природі його готують двома способами, нанизуючи м’
24 год 0 хв4
Засолити сало правильно, щоб воно було м’яким та пряним справжнє мистецтво. Сало в розсолі зі спеціями та часником виходить особливо апетитним. Смачна закуска точно припаде до душі рідним.
2 год 45 хв2
Аджика — (груз. აჯიკა, абх. Аџика) мегрельська абхазька гостра та ароматна пастоподібна маса з червоного перцю, часнику, пряних трав (сушених та зелених) та солі. Класично беруть червоний гострий.
Смажений рис з яйцем і беконом
40 хв6
Смажений рис з яйцем і беконом є ситною і привабливою стравою, яка не обтяжить своїм приготуванням. Зовнішній вигляд смаженого рису має бездоганний вигляд. Таке частування стане чудовим варіантом.
20 хв2
Пишний омлет з молоком та ковбасою на сковороді – це страва, що складається зі збитих яєць, молока, нарізаної ковбаси та інших добавок, приготовлена на сковороді.
2 год 0 хв4
Люля-кебаб – найсмачніша страва для приготування на мангалі та відмінна альтернатива шашликам. Готується він з м’яса з додаванням спецій та цибулі. Традиційний рецепт передбачає
60 хв3
Аджика з зелених помідорів – це дуже смачна грузинська закуска. Її можна намазувати на бутерброди або додавати до гарячого. Вона виходить дуже смачною та пікантною. І зробить апетитніше...
20 хв2
Грецький салат прикрасить будь-який святковий стіл. Поєднання свіжих овочів, зелені та оливок можна подати до більшості гарячих страв, також воно відмінно підходить як закуска.
60 хв5
Ця смачна закуска з кабачків буде чудовим доповненням до основних страв на обідньому столі та не тільки. Кабачки по-болгарськи мають приємний кисло-солодкий смак і залишаються хрусткими та соковитими.
55 хв3
Сирні галушки – це швидка, смачна і дуже проста у приготуванні страва, яка урізноманітнить ваш звичний раціон. Паралельно з готуванням галушок, рекомендуємо вам засмажити цибулю із салом і.
2 год 30 хв4
Існує багато рецептів приготування м’яса на мангалі. Люля-кебаб з курки – одне з них, до того ж його можна назвати дієтичним, оскільки робиться воно з білого нежирного м’яса....
144 год 0 хв4
Сало п’ятихвилинка отримала свою назву від способу приготування. Саме соління триває 6 днів, а ось варити в розсолі потрібно лише 5 хв. Сало від цього стає м’яким і...
50 хв6
Рис по-тайськи з яйцем на сковороді – частування, яке виходить досить гострим. Смак рису по-тайськи стане вам цікавим і здивує, якщо ви не куштували азіатську кухню. Зовнішній вигляд...
1 год 10 хв2
Сирний мус – десерт, гідний найвишуканішого ресторанного меню. Однак його може приготувати на власній кухні навіть новачок у кулінарії. Як основу для десерту використовують ніжні сирно-вершкові сири.
50 хв8
Молочна сироватка – універсальний продукт, який можна використовувати з різними продуктами. Приготуйте на її основі апетитну домашню окрошку. Кулінарна ідея як не можна краще
1 год 10 хв3
Галушки на кефірі називаються «Полтавськими» і мають дуже приємний і ніжний смак, а також тонкий, але яскравий аромат, який пробуджує апетит «по клацанню пальців».
40 хв6
Сирники на сковороді з рисового борошна – простий варіант смачного та корисного сніданку. У ресторанній сфері переважно намагаються використовувати сир оптимальної жирності близько
141 год 0 хв4
Мариноване сало – просто приголомшлива домашня закуска. М’яке, ніжне, пряне і ароматне, так і хочеться якнайшвидше його заготовити і побалувати рідних смачними ласощами!
1 год 20 хв3
Шаурма з креветками буде у вас не менш смачним варіантом цієї популярної азіатської страви, адже креветки в лаваші відмінно поєднуються з мікстом овочів, що робить закуску хрумкою та...
1 год 20 хв3
Аджика прийшла до нас з Абхазії, де є традиційною пікантною гострою приправою до різних страв. У нас ця закуска прижилася більше у більш м’яких та гармонійних за смаком...