Заготовки з овочів на зиму
Буряк і майонез – завжди відмінне поєднання. Використовуємо цей соус і в заготівлі. Така ікра відмінно підійде в ролі салату до гарячих страв.
Дуже смачна заготовка, яка складе конкуренцію аджиці і іншим гострим закочуванням. Солодкість буряка вдало поєднується з часником і гостротою перцю. Для повноти смаку також додаємо
Для цієї ікри беремо буряк і кабачки. Якщо кабачки молоді, то подрібнюємо їх цілком. Якщо ж плоди зрілі і встигли загрубіти, насіння видаляємо і жорстку шкірку зрізаємо.
Така ікра буде паличкою-виручалочкою для господині: і як закуска на бутерброд, і як заправка для борщу, і як добавка для салатів. Щоб ікра була смачною, вибирайте «правильний» буряк:...
В даному випадку ікру з буряка готуємо методом варіння. Додатково кладемо моркву для солодощі і помідори для кислинки. Овочі можна натирати на корейській тертці – в цьому випадку...
Рецепт дійсно простий: по черзі обсмажуємо цибулю, буряк і моркву, після чого масу присмачуємо спеціями, томатною пастою і фасуємо по банках. Завдяки обсмажуванню ікра виходить насиченою і ароматною.
Для приготування рулетиків вибирайте більш молоді кабачки. За розміром вони повинні практично збігатися з розміром огірків, інакше їх буде складно тонко нарізати і скрутити.
Якщо ви не пробували це блюдо, то обов’язково приготуйте і спробуйте. Хрусткі огірочки і ніжні кабачки з часником, морквою і перцем точно сподобаються вашим гостям.
Оригінальний рецепт заготовки патисонів на зиму – по-корейськи. Характерні спеції надають страві східний колорит і смак, закуска відмінно підходить для подачі до міцного алкоголю.
Для квашення патисонів не можна використовувати алюмінієвий посуд, інакше продукт буде зіпсований: краще заготовлювати овочі в дубових діжках або пластикових пляшках з відрізаною шийкою.
На зиму можна солити не тільки огірки, але і патисони. Це менш популярний продукт, ніж огірочки, хоча вважається, що ці овочі просто недостатньо оцінені. Варто спробувати таку закуску...
Смачний і корисний зимовий салат з патисонів можна їсти всю зиму, відкриваючи не тільки для подачі до обіду або вечері, але і в якості закуски на сімейне торжество...
Гострі мариновані дрібні патисони припадуть до смаку кожному домочадцю: їх смачно їсти разом з другими стравами, оскільки за цим рецептом вони виходять хрусткими і пікантними.
Ікру можна готувати не тільки з кабачків або баклажанів, але і з патисонів. У поєднанні з морквою, томатами і солодким перцем виходить смачний продукт, який можна їсти з...
Яскравий рецепт приготування домашньої солянки на зиму – з додаванням грибів і огірків. Частування вийде соковитим і хрустким. Воно відмінно урізноманітнює як обідній, так і святковий стіл.
Соковита і хрустка зимова солянка виходить з капусти і огірків. Консервований продукт стане яскравою холодною закускою на вашому столі. Порадуйте ваших близьких або гостей смачним продуктом.
Апетитну солянку на зиму можна приготувати з грибів, капусти та інших овочів. Яскраве частування доповнить багато домашніх блюд. Також його можна подавати з гарнірами в якості поживного обіду.
Пікантна і неймовірно ніжна закуска готується дуже просто, а результатом ви будете дуже задоволені. З сезонних овочів, таких як кабачок і морква, приправлених пекучим часником, виходить
Свіжі кабачки зберігаються дуже недовго, а так хочеться відчувати їх смак і пізньої осені, і взимку…. Тому, пропоную приготувати вам найніжнішу овочеву ікру, яка дуже нагадує ту, що...
Якщо зберігати кабачки в цілому вигляді, то вони займають вже дуже багато місця, тому Вашій увазі представляється простий рецепт неймовірно ароматної закуски – кабачкової ікри з додаванням ріпчастої.