50 хв
Ароматна, м’яка, ніжна рибка з легкою кислинкою лимона і яскравим смаком завдяки великій кількості приправ. Тут кожна спеція на своєму місці – всі приправи ідеально доповнюють один одного,.
45 хв
Цілісна запечена риба – завжди виглядає красиво. Звичайно, буде потрібна певна вправність, щоб акуратно видалити кістку з риби. Якщо ви побоюєтеся, що не вийде, можна посмажити і з...
Як смачно приготувати соковиту скумбрію на мангалі в фользі
50 хв4
Неймовірно соковита ароматна рибка у фользі з мінімумом інгредієнтів. За рахунок того, що вона готується у фользі, жирна соковита скумбрія на мангалі виходить ще більш соковитою і ніжною....
1 год 20 хв
Соковитий, ніжний, смачний, з легкою скоринкою шашлик зі скумбрії буде у вас на столі, якщо ви візьмете за основу цей рецепт. Імбир є чи не ключовою складовою маринаду...
2 год 15 хв4
За цим рецептом у вас вийде дивовижна рибка-ніжна, смачна і неймовірно ароматна. Соус дасть їй дуже цікавий солодко-кислий, в чомусь навіть злегка медовий смак, який дуже вдало гармонує...
1 год 30 хв3
Тут, на відміну від минулих рецептів, скумбрію потрібно готувати на шампурах, тому рибка нарізається шматками. Ніжна, соковита – з мінімумом спецій і максимум свого природного смаку.
Скумбрія на решітці
50 хв4
Ніжна ароматна рибка, яка змусить вас облизувати пальчики в прямому сенсі цього слова. Соковита, ситна, м’яка – кожен шматочок буквально тане в роті. Весь секрет в особливій заправці,...
скумбрія на мангалі
55 хв4
Для приготування скумбрії на мангалі за цим рецептом вам знадобиться мінімальний набір продуктів і сама рибка. Рецепт з категорії швидко і просто. Зовсім небагато приправ, які підкреслять, а.
паста з куркою і брокколі у вершковому соусі
45 хв
Смачний, ситний і пряний варіант приготування пасти з брокколі і курячою грудкою. Для любителів курки він найкращий. Брокколі в цьому рецепті ідеально поєднується з іншими інгредієнтами і доповнює.
паста з брокколі і лососем
1 год 10 хв
Прекрасний приклад того як поєднувати вершковий соус і рибу в простих стравах. Паста з лососем і брокколі дуже легка в приготуванні і неймовірно смачна. Підійдуть і класичні спагетті...
25 хв
Ніжний вершковий смак соусу, розплавлений сир, яскрава і смачна брокколі, ось що найбільше я люблю в цій страві. Це досить легке і корисне блюдо, особливо якщо використовувати не...
Тефтелі з томатною підливою
50 хв4
Коли я думаю про саме затишне і домашнє блюдо, на думку відразу приходять тефтелі з томатною підливою. У моєму будинку вони просто нарозхват. Ароматний густий соус подобається як...
Печінка по-французьки в духовці
30 хв5
Працювати з печінкою — справа непроста. Щоб зробити цей делікатний продукт ідеальним за текстурою і смаком, слід оволодіти деякими хитрощами. Або ж знати рецепт, за яким яловича печінка виходить.
35 хв8
Напевно, немає такої дитини, яка б не любила сосиски. І немає такої мами, яка б не переживала за харчові звички свого малюка. Тому турботливі і тямущі господині вже...
1 год 5 хв6
Точно знаю, що над смачною і ароматною вечерею необов’язково стояти кілька годин. Часто готую гнізда з курячим фаршем для всієї родини. Виходить мінімум 6 великих порцій, тому вистачить.
Морквяне пюре з імбиром
45 хв6
З смаженою або запеченою рибою я найбільше люблю подавати картоплю, так як це безпрограшний варіант. І все-таки час від часу хочеться урізноманітнити меню чимось незвичайним.
Морквяні котлети з рисом
40 хв5
Я знайшла відмінний спосіб застосування гарніру, що залишився з вечері. Готую з нього морквяні котлети, які полюбила вся сім’я. Чоловік просто так тягає, без гарніру. А син призвичаївся...
Котлети як в шкільній їдальні
50 хв6
Люди, які виросли в Радянському Союзі, часто згадують ті часи. Моя мама розповідала мені багато цікавого, в тому числі про свої шкільні роки. З особливою ностальгією завжди згадує...
Чеські тефтелі з сухарів в грибному соусі
25 хв4
Ми з тих, хто навіть кавун з хлібом їсть, тому регулярно закуповуємо багато булочок, цеглинок і батонів. Але проблема черствого хліба все одно іноді відвідує наш будинок. Викидати...
1 год 50 хв5
Класичний томатний соус маринара — основа основ італійської кухні. Своїм букетом смаків і ароматів прикрашає піцу, випічку, пасту, рис, брускетти. Та все що завгодно!