1 год 20 хв4
Зимова заготівля виходить дуже корисною, легко перетравлюється і не містить великої кількості калорій. Тому підходить для харчування всієї родини і для тих, хто дотримується дієти.
1 год 50 хв4
Цей спосіб приготування лагмана трошки відрізняється від усіх попередніх. Якщо до цього ми тушкували овочі і м’ясо, то тут ми все ж більше смажимо. В процесі не потрібно...
лагман з куркою і овочами
1 год 50 хв6
Коли немає часу довго готувати червоне м’ясо або ви просто його не любите, на допомогу прийде лагман з куркою. Він готується набагато швидше, а виходить при цьому не...
лагман з бараниною в казані на багатті
2 год 25 хв7
Ще один рецепт, де розписано, як самостійно приготувати локшину. Смачний, ароматний і ситний лагман на багатті – що може бути краще? Смак такої страви буде більш насиченим, більш...
лагман зі свинини з домашньою локшиною
2 год 25 хв6
У цьому рецепті ви не тільки дізнаєтеся, як готувати лагман, але і познайомитеся з процесом приготування справжньої домашньої локшини. Багато часу це у вас не займе, а ось...
лагман з яловичини з селерою і капустою
2 год 5 хв6
Якщо ви хочете отримати пряне, пікантне блюдо, цей рецепт для вас. Велика кількість спецій, частина з яких перетираються безпосередньо перед додаванням, що робить їх смак ще більш яскравим....
суп лагман зі свинини з овочами і локшиною
1 год 15 хв6
Якщо ви не любитель яловичини і баранини, лагман можна зробити і зі свининою – буде не менш смачно. Більш того, свинина дуже соковите ніжне м’ясо, що, безумовно, позначиться...
лагман з баранини з кабачком і баклажаном
1 год 45 хв4
Найчастіше ламан готують з бараниною. Ніжне, соковите м’ясо, яке стає просто чудовим завдяки тушкуванню з великою кількістю овочів. Крім стандартних інгредієнтів, потрібно додати
лагман з яловичини по-узбецьки
2 год 10 хв6
Знайомства з цим воістину чарівним блюдом краще почати з класичного узбецького рецепта. Соковитий, неймовірно смачний, ароматний – відірватися просто неможливо. Ніжне м’
35 хв6
Вперше я спробувала огірки по-фінськи у своїх родичів. Вони дуже нагадували смак тих огірочків, які продавалися, коли я була маленькою. Тоді їх готували чи то за болгарським, чи...
салат з капусти, огірка і моркви по-корейськи
50 хв6
Для любителів гостренького цей салат з капустою і огірком буде просто знахідкою. Величезна кількість спецій, частина з яких досить пекучі, часник – все це надає салату пікантність.
рецепт варення зі сливи на зиму
24 год 0 хв2
Цей рецепт найбільш часто використовують господині для зимових заготовок. Він полягає в триразовому варінні варення для збереження більшої кількості вітамінів. Для приготування вибирайте
Класичне варення з агрусу і цукру
60 хв1
Цей рецепт – справжня знахідка для тих, хто хоче приготувати варення швидко і з маленької кількості продуктів. Так само він відмінно підійде для тих, хто варить варення вперше...
2 год 15 хв4
Прийшов час заготовок на зиму! У самий розпал сезону свіжих літніх овочів втрачати час не можна. Пропоную вам спробувати в цьому році огірки по-корейськи на зиму — в...
варення з чорної смородини з цілими ягодами
55 хв8
Для любителів варення, в якому є цільні ягідки смородинки, підійде цей рецепт. За консистенцією воно виходить густим, як желе. При цьому ягоди практично не деформуються і залишаються в.
Мариновані огірки в томатному соку
5 год 25 хв8
Ось дивлюся я на своїх сусідів по дачі і дивуюся, як вони встигають і за садом-городом дивитися, і закрутки на зиму робити, і на роботу щоранку ходити. Особисто...
Вареники з вишнею на кефірі
1 год 15 хв2
У домочадців будь-якого різновиду вареники високо котируються і в якості основного блюда, і перекусу. А соковиті кисло-солодкі вареники з вишнею на кефірі — це ще й десерт. Сьогодні...
вишневе варення П'ятихвилинка без кісточок
1 год 15 хв6
Смачне густе варення, де в складі є тільки вишні і цукор. Готується воно швидко і дуже-дуже просто. Варення хоч і називається “п’ятихвилинка”, варити його потрібно тричі по 5.
пісні пиріжки з вишнею з тіста на рослинній олії
2 год 20 хв6
Дуже смачні пиріжки на пісному тісті, які виходять ні трохи не гірше, ніж всі попередні варіанти. Тонке м’яке тісто і багато-багато кисло-солодкої начинки. Ароматні, легкі і просто приголомшливі.
1 год 55 хв6
Пиріжки на м’якому здобному тісті виходять просто приголомшливими. Тісто хоч і без яєць, але зовсім не пісне і не несмачне. Тонка легка скоринка, м’яке повітряне тісто і багато.