Рецепти національних страв
- Азіатська кухня
- Албанська
- Американська
- Англійська
- Арабська
- Африканська
- Білоруська
- Болгарська
- Бразильська
- Гавайська
- Грецька
- Естонська
- Європейська
- Ізраїльська
- Іспанська
- Італійська
- Кавказька
- Кримськотатарська кухня
- Литовська
- Марокканська
- Мексиканська
- Молдовська
- Німецька
- Польська
- Португальська
- російська
- Румунська
- Татарська
- Турецька
- Угорська
- Українська
- Фінська
- Французька
- Чеська
- Шведська
- Швейцарська
Коренеплід добре гармонує з буряком. Завдяки цьому приправа знаходить насичено-рожевий колір. Рецепт покроковий дуже простий.
Гостра приправа з помідорами прекрасно поєднується з м’ясними стравами. Заготівля може бути надійним захистом від застуди.
Пекучий коренеплід можна заготовлювати у вигляді соусів. Заправка з майонезом відмінно гармонує з м’ясом, рибою, овочами. Приготування не займе багато часу.
Якщо подобається експериментувати зі смаками, то запропонований рецепт з фото точно сподобається, адже в домашніх умовах можна покроково приготувати гавайську шаурму з куркою і ананасами.
Ще один рецепт закуски з баклажанів. Крім них, для рецепта знадобляться і інші овочі, а також зелень. Салат виходить яскравим, пікантним і дуже смачним.
Огірки по-корейськи – простий, але смачний салат східної кухні. Закуска виходить гостренькою, соковитою і дуже смачною.
Багато любителів японської кухні неодноразово пробували в кафе і ресторанах страви з японською локшиною «Соба» з гречаного борошна і багатьох зацікавило, а як її правильно варити, щоб використовувати.
Курка по-албанськи — оригінальне м’ясне блюдо, яке з легкістю замінить звичайні котлети. Її особливість в тому, що м’ясо не потрібно пропускати через м’
Ви яку випічку більше любите: солодку або солону? Якщо другу, то у “Зі Смаком” на цей випадок є просто-таки чарівний рецепт. Самса по ньому-захват і диво! Надувати самсу...
М’ясні котлети — це класика. А ви знали, що їх можна приготувати без м’яса? Так, ви не помилилися. Сьогодні я хочу показати вам, як це можна зробити. Настільки...
Любов до вареників у мене з дитинства: бабуся-майстриня завжди готувала їх по-особливому! На відміну від тонких магазинних, вона робила їх пишними, майже що круглими. І тісто у них...
Дивно, як одне і те ж по суті блюдо можуть готувати в різних кінцях світу. Мужужі — це грузинський варіант всім відомого холодцю. Готують його зазвичай з таких...
Банани хоч і вважаються екзотичним фруктом, але на прилавках магазинів цілий рік. І ціни на них цілком доступні. Іноді наші яблука коштують дорожче. Так що часто замість шарлотки...
У моєму холодильнику завжди є гриби. Адже такий універсальний продукт і в суп, і в салат, і в пиріг, і в гарнір можна додавати. Цей інгредієнт надає страві...
Цими ласощами пригощала моя троюрідна сестра, коли ми з родиною гостювали у неї на Закарпатті. Коронних страв на столі було хоч відбавляй. Але серед усіх самими незвичайними здалися...
Сир з родзинками — улюблена начинка для випічки моєї бабусі. Але не тільки ватрушки вона нею начиняла. Як зараз пам’ятаю: залітаємо ми з братом з двору на кухню,...
Чомусь багато хто думає, що приготувати відмінні реберця можна тільки на мангалі. А я готова вас переконати! Із задоволенням ділюся рецептом чудових свинячих реберець в глазурі, після яких.
Осетинські пироги більше нагадують коржик і мають приємну особливість-тонке тісто і велика кількість начинки в ньому. Раніше ці пироги вважалися священними, їх готували тільки на релігійні свята.
Вареники ліплю рідко, але з запасом. Виділяю день на те, щоб забити морозилку. Зате потім їмо довго. Завжди використовую один перевірений роками рецепт заварного тіста. А готую вареники...
Пам’ятаю, як зараз: йдеш по Кримській набережній повз наметів, і аж в очах рябить, так багато там різних солодощів. Пахлава, чурчхела і, звичайно ж, свіжий рахат-лукум. Смак останнього...