Заготовки з овочів на зиму
Ніжна і апетитна кабачкова ікра виходить з використанням м’ясорубки. Додайте в заготовку майонез і томатну пасту. Це робить частування ще більш поживним і яскравим та смачним.
Хочете заготовити на зиму смачну і поживну овочеву ікру? Використовуйте перевірений кулінарний рецепт на три кілограми кабачків. Порадуйте себе і близьких яскравим і універсальним частуванням.
Поживна ікра з кабачків на зиму виходить з додаванням інших овочів, томатної пасти і майонезу. Смачне частування стане вашим улюбленим перекусом і урізноманітнює домашнє меню.
Пікантні з легкою гостротою кабачки готуються дуже швидко і легко, а за смаком залишаються натуральними і хрусткими. Паприка надає закусці неймовірний аромат і цікавий ненав’
У чисті банки закладається кріп, хрін, часник, перець стручковий, петрушка і помідори. Все заливається холодним розсолом з сіллю, накривається кришкою і залишається при кімнатній температурі на 7-10 днів.
У чисті банки закладається перець горошком, часник, лавровий лист, кріп і петрушка. Потім зверху укладаються помідори, додається аспірин і все заливається розсолом на воді, солі цукру і оцті.
У банку закладається лист хрону, лавровий лист, гілки кропу і помідори. Далі туди додається порошок гірчиці, перець горошком і все заливається розсолом на воді, солі, цукрі і оцті....
Помідори закладаються у відро разом з кропом, часником, листям хрону і смородини. Потім все заливається розсолом на воді, солі, перці і лавровому листі. Томати закриваються кришками і залишаються.
У стерилізовані банки закладаються гілки петрушки, часник і помідори. Потім все заливається розсолом з води, солі і цукрового піску, після чого прикривається кришками і стерилізується.
У банку по черзі закладаються помідори з часником, перцем чилі, листям смородини, вишні і травами. Все заливається розсолом з води, солі, лимонної кислоти, прикривається кришкою і відправляється в.
Помідори закладаються в банку разом з нарізаною селерою, парасольками кропу і часником. Потім все заливається розсолом на цукрі з сіллю, накривається блюдцем і залишається на три доби.
Обов’язковими овочами «Дунайського» салату є солодкі перці, помідори і цибуля, але її часто доповнюють капустою, огірками і морквою. Готують такий салат починаючи з кінця літа, коли перець і.
Салат для зимового столу з цих овочів, по суті, з усіх, що є на городі, буде яскравим смаковим калейдоскопом на вашому столі і доповнить м’ясні та рибні страви....
Салат на зиму з капусти з додаванням огірка, солодкого перцю і помідорів виходить дуже смачним, адже смак його визначається складом овочів. Його відносять до добірки так званих кубанських...
Якщо у вас хороший урожай різних овочів, можете приготувати на зиму асорті з патисонів і помідорів. Заготівля практична, красива і буде з приємним солодкуватим смаком, адже патисони добре.
У далекі радянські часи були дуже популярні мариновані огірки по-болгарськи. За таким рецептом не менш смачними виходять патисони і кабачки. Патисони виходять з легким солодким смаком і тонкою.
Патисони мариновані – ласощі рідкісні і їх можна приготувати тільки своїми руками. Ніжність смаку і особливий аромат цього красивого овоча нікого не залишає байдужим.
Замариновані в одній банці патисон і кабачок – закуска візуально-естетична і без особливої відмінності смаків овочів, але тим не менше такий варіант домашньої заготовки існує.
Патисони можна замаринувати разом з огірками, адже вони з одного сімейства гарбузових і умови консервації однакові. Цей “дует” красиво виглядає, виходить смачним і з різноманітним складом.
Патисон як більш ніжний овоч в порівнянні з огірком і кабачком від високої температури стає м’яким і малосмачним, тому багато господинь маринують його без стерилізації.