3 год 0 хв5
Хочете заготовити на зиму смачну і поживну овочеву ікру? Використовуйте перевірений кулінарний рецепт на три кілограми кабачків. Порадуйте себе і близьких яскравим і універсальним частуванням.
1 год 15 хв2
Поживна ікра з кабачків на зиму виходить з додаванням інших овочів, томатної пасти і майонезу. Смачне частування стане вашим улюбленим перекусом і урізноманітнює домашнє меню.
Мариновані кабачки кружечками швидкого приготування
8 год 20 хв4
Пікантні з легкою гостротою кабачки готуються дуже швидко і легко, а за смаком залишаються натуральними і хрусткими. Паприка надає закусці неймовірний аромат і цікавий ненав’
720 год 30 хв10
У чисті банки закладається кріп, хрін, часник, перець стручковий, петрушка і помідори. Все заливається холодним розсолом з сіллю, накривається кришкою і залишається при кімнатній температурі на 7-10 днів.
720 год 30 хв8
У чисті банки закладається перець горошком, часник, лавровий лист, кріп і петрушка. Потім зверху укладаються помідори, додається аспірин і все заливається розсолом на воді, солі цукру і оцті.
720 год 30 хв6
У банку закладається лист хрону, лавровий лист, гілки кропу і помідори. Далі туди додається порошок гірчиці, перець горошком і все заливається розсолом на воді, солі, цукрі і оцті....
Квашені помідори у відрі як бочкові
240 год 35 хв5
Помідори закладаються у відро разом з кропом, часником, листям хрону і смородини. Потім все заливається розсолом на воді, солі, перці і лавровому листі. Томати закриваються кришками і залишаються.
Квашені помідори на зиму без оцту
12 год 20 хв12
У стерилізовані банки закладаються гілки петрушки, часник і помідори. Потім все заливається розсолом з води, солі і цукрового піску, після чого прикривається кришками і стерилізується.
360 год 25 хв10
У банку по черзі закладаються помідори з часником, перцем чилі, листям смородини, вишні і травами. Все заливається розсолом з води, солі, лимонної кислоти, прикривається кришкою і відправляється в.
1 год 55 хв5
Помідори закладаються в банку разом з нарізаною селерою, парасольками кропу і часником. Потім все заливається розсолом на цукрі з сіллю, накривається блюдцем і залишається на три доби.
Салат "Дунайський" з капусти з болгарським перцем і помідорами на зиму
2 год 50 хв6
Обов’язковими овочами «Дунайського» салату є солодкі перці, помідори і цибуля, але її часто доповнюють капустою, огірками і морквою. Готують такий салат починаючи з кінця літа, коли перець і.
алат з капусти, перцю, помідорів, огірків, моркви і цибулі на зиму
2 год 10 хв4
Салат для зимового столу з цих овочів, по суті, з усіх, що є на городі, буде яскравим смаковим калейдоскопом на вашому столі і доповнить м’ясні та рибні страви....
2 год 20 хв3
Салат на зиму з капусти з додаванням огірка, солодкого перцю і помідорів виходить дуже смачним, адже смак його визначається складом овочів. Його відносять до добірки так званих кубанських...
1 год 10 хв2
Якщо у вас хороший урожай різних овочів, можете приготувати на зиму асорті з патисонів і помідорів. Заготівля практична, красива і буде з приємним солодкуватим смаком, адже патисони добре.
Солодкі хрусткі патисони на зиму в банках
1 год 40 хв4
У далекі радянські часи були дуже популярні мариновані огірки по-болгарськи. За таким рецептом не менш смачними виходять патисони і кабачки. Патисони виходять з легким солодким смаком і тонкою.
60 хв2
Патисони мариновані – ласощі рідкісні і їх можна приготувати тільки своїми руками. Ніжність смаку і особливий аромат цього красивого овоча нікого не залишає байдужим.
патисони мариновані з кабачками на зиму
1 год 15 хв2
Замариновані в одній банці патисон і кабачок – закуска візуально-естетична і без особливої відмінності смаків овочів, але тим не менше такий варіант домашньої заготовки існує.
Мариновані патисони з огірками на зиму
60 хв3
Патисони можна замаринувати разом з огірками, адже вони з одного сімейства гарбузових і умови консервації однакові. Цей “дует” красиво виглядає, виходить смачним і з різноманітним складом.
Мариновані патисони без стерилізації в банках на зиму
60 хв1
Патисон як більш ніжний овоч в порівнянні з огірком і кабачком від високої температури стає м’яким і малосмачним, тому багато господинь маринують його без стерилізації.
Хрусткі мариновані патісони «Пальчики оближеш» на зиму
1 год 15 хв1
Патисон добре маринується, вбираючи в себе аромат спецій. Зібрати відразу багато маленьких плодів складно, тому маринуємо їх, нарізавши шматочками. Шкірку з патісонів не знімають, так як вона надає.